Luova muovitaide herättää ympäristötietoisuutemme

muovitaide luova idea coral kaktus

Muovitaidetta vastuutonta kulutusta vastaan

 Aurinko lämmittää ihoasi, meren ääni hemmottelee korviasi ja kevyt kesätuuli leikkii hiuksillasi – upea päivä rannalla. Kyllä, vain jos et voisi nähdä näitä kauheita muovikappaleita! Valitettavasti muovijätteen ongelma on tullut vakavaksi maailmanlaajuisesti.

Muovia on käytännössä kaikkialla. Innovatiivisesta, hyödyllisestä tuotteesta se on muuttunut haittaksi. Uusimmat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että muovia löytyy jopa eläinten ruumiista. Tämän aineen kemiallisia aineita löytyy käytännössä jokaisesta elävästä olennosta, myös itsestämme. Positiivinen lähestymistapa sisältää muovijätteen kierrätyksen. Valitettavasti muovin kulutus ja tuotanto ovat paljon intensiivisempää kuin materiaalin käsittely ja kierrätys. Toinen, symbolisempi menetelmä muovisaastumista vastaan ​​on muovitaide. Se on suhteellisen tuore ilmiö, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten tietoisuutta ympäristöstä.

Muovijäännöksistä luodaan kauniita veistoksia, jotka ansaitsevat ehdottomasti ihailun

muovitaide mustekala ympäristöystävällinen

Suurin osa veistoksista on osa hanketta Pesty rannalle Artula -instituutista Oregonista, Yhdysvalloista. Hankkeen päätavoite on kannustaa ihmisiä ja erityisesti nuoria kuluttamaan ja käyttämään muovia tietoisemmin. Kyse on positiivisesta, rakentavasta lähestymistavasta, jonka pitäisi toimia kuluttajayhteiskuntamme välinpitämättömyyttä vastaan. Muovitaide on myös aika kauhistuttavaa, koska se näyttää meille luovalla tavalla, mitä olemme todella tehneet. Mikä vakava vahinko on aiheuttanut luonnon taloudellista ja teollista kehitystämme.

Vihainen kala muovijätteestä

muovitaide luova kalahahmo

Tämän päivän kokoelman pieni merenneito on Xandi Kreuzederin tekemä. Alkuperäinen saksalainen on asunut Portugalissa pitkään ja luontaisena lahjakkuutena taiteen suhteen hän luo veistoksia muovista ja muista hävitetyistä esineistä ihmisten ympäristötietoisuuden edistämiseksi. Hänelle Save the Planet -lause ei ole vain banaali lause, vaan todellinen uskontunnustus, jolle voit omistaa koko elämäsi.

Tiikerihai alkaen Pesty rannalle

muovitaide luova kestävä

Ja hänen outo Roxy -merenneito

muovitaide luova ympäristöystävällinen pieni merenneito

Katso nämä mielikuvitukselliset muoviveistokset ja tunne muovin vakava, negatiivinen vaikutus rakkaalle planeetallemme. Ehkä ei ole liian myöhäistä. Tehdään jotain yhdessä!

 Washed Ashore -näyttely

muovitaiteen luova näyttely sinettihahmo

Mitä löydät rannalta

tehdä muovitaidetta luovasti

Onneton pingviini katsoo meitä

muovitaide luovat patsaat pingviinit

Värikäs kalaveistos kohtaa meidät välinpitämättömyytemme kanssa

muovitaide luova kalahahmo

Luova meritähti muovipulloista

muovitaide kestävä luova meritähti

muovitaide meritähti yksityiskohta

Pingviinillä on myös jotain sanottavaa ilmaston lämpenemistä vastaan

muovitaide alkuperäisiä ideoita eläinhahmo lintu

Köyhät merihevoset tuntevat samoin

muovitaide merihevonen ympäristöystävällinen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80