Puunrunkopöytä – loistava taideteos olohuoneessa

Hirsipöytä, jossa takka

Puupöydät kierrätetyistä hirsistä

Aksenttien tuominen huoneeseen on täydellinen tapa luoda enemmän lämpöä ja mukavuutta huoneeseen. Hirsien käyttö huonekaluina on tullut erittäin suosituksi tällä kaudella. On olemassa erilaisia ​​kappaleita, jotka voidaan leikata eri tavalla.

Eikö olekin hienoa, että voit vaikuttaa luonnolliseen ulkonäköön ilman kasveja? Näin voit kokea puiden kauneuden oman talosi keskellä.

Puunrungon pöytä

Puunrunko pöytäjakkara

Maaseudun puunrunko on todella vankka. Pidän tavasta, jolla sinulla on pyörät kiinni tähän kappaleeseen. Tämä on tietysti hyvin käytännöllinen lähestymistapa, vaikka se on myös luonnollista. Kuori on poistettu, mutta kulmat ovat hieman karkeita ja väri on erittäin luonnollinen.

Huomaat, että tämä ratkaisu on erittäin toimiva. Puunrungot ovat painavia, joten niitä on helppo siirtää edestakaisin. Voit tehdä siitä suuria tuoleja ja siten turvata lisäistuimia vieraille, jotka todennäköisesti tulevat uudestaan ​​ja uudestaan.

Kuinka hieno on tässä kuvattujen huonekalujen muoto! Minusta on hienoa, että puunrunko ei ole vain pyöreä, vaan myös näet puun muodon täällä. Ne on tehty valkoisina ja näyttävät upeilta. Silti ne näyttävät kiillotetummalta kuin karkeat kulmat ja luonnollinen varjostus. Tämä olisi loistava lisä rantatyyliseen huoneeseen.

Pöydät, jotka on valmistettu massiivipuun rungoista

Pöytä puunrungon pöytäliinoista

Tästä puunrungosta on veistetty jalat, mikä myös lisää sen kevyttä ulkonäköä ja lisää liikkuvuutta. Rakastan sisustuksen ilmavaa ja kevyttä luonnetta. Harmaat muodot tulevat omilleen tässä puunrungossa. Tämä johtuu pääasiassa huoneen mykistetystä harmaasta taustasta. Eikö olekin hieno yhdistelmä lämpimiä ja viileitä vivahteita?

Huomionarvoista olohuoneessa, jossa on harmaa värimaailma

Puunrunkopöytä sohvapöytä olohuone

Vaakasuorat puunrungon viipaleet pöydän pinnoina

Pöytä massiivipuun rungosta

Tässäkin koemme upean ilmavan ja kevyen ulkonäön. Mutta pöytä on ehkä sävyinen! Ohuet metallijalat antavat normaalisti paksulle puunrunolle erittäin kevyen luonteen. Nyt hän näyttää täysin sileältä. Et usko, että tämän puun kaataminen olisi ollut vaikeaa?

Samoista jaloista huolimatta käsittelet täällä täysin erilaista kappaletta. Kuori on poistettu, mutta luonnollinen muoto ja murtumat on säilytetty. Näin saavutettiin paljon lämpimämpi ja maaseudullisempi luonne kuin edellisessä esimerkissä. Voisin kuvata nämä palaset täydellisesti huoneessani. Se toisi paljon etuja, mukaan lukien luonnolliset vivahteet, elävöittäisi modernin huoneen luonnollisilla yksityiskohdilla.

Pienet sivupöydät

vintage -sohvapöytä puupöytä puunrunosta

Haluatko saada jakkaran tai sivupöydän, joka tuo mukanaan maaseudun ja moderneja piirteitä? Tämä pieni pala on täydellinen yhdistelmä kahdesta elementistä, joita et yleensä näe yhdessä. Mutta jos teet kaiken oikein, se toimii erittäin hyvin. Ja tiedät mikä on todella hienoa: myös tässä tapauksessa olemme tekemisissä DIY -projektin kanssa.

Maalaismainen ja söpö

vintage -tyylinen metallijalkapöytä, joka on valmistettu puunrungosta

Pystysuorat puunrungon viipaleet pöydän pinnoina

lamput ikkuna olohuoneen pöytä puunrunosta

Puhumme edelleen pyöristä, mutta tällä kertaa puhumme alhaisista sohvapöydistä. Leikkaamalla tukit pystysuunnassa voit saada enemmän tilaa. Tämä on loistava tapa luoda suuri tasainen pinta. Huomaa myös verhoilu! Eivätkö ne ole upeita!?

Kiinteä ruokapöytä

puinen katto ruokapöytä iso pöytä puunrungosta

Ota hyvin pitkä puu ja leikkaa se viipaleiksi ylhäältä alas. Näin voit luoda ainutlaatuisen, upean pöydän. Värit, solmut ja pyörteet tulevat omilleen. Ne ovat kaikki ainutlaatuisia ja takaavat siten ainutlaatuisen ulkonäön. Tämä on loistava sekoitus minimalismia ja maaseutua.

Ensinnäkin haluan mainita kuvatessani seuraavaa kappaletta, että olemme tekemisissä IKEA -jalkojen kanssa. Se on melko erikoinen ja melko teollinen yhdistettynä puunrunkoon pöytälevynä, eikö??

Pidän turhamaisuuden rinnastamisesta, joka on tehty hieman karkeammaksi käyttämällä käsittelemätöntä puupintaa pinnalla.

Massiivipuinen pöytälevy

Puunrunkopöytäseinäpeili minimalistinen tyyli

Henkilökohtaisesti minulla on autotallissani kolme tukkia, jotka odottavat käsittelyä. Etsin nyt inspiraation lähteitä niiden käsittelyyn. Tuntuuko sinusta samalta? Onko sinulla suunnitelmia DIY-projekteille tai haluatko mieluummin ostaa upeita, valmiita kappaleita??