Sanaton viestintä-Iconspeak tulostaa piktogrammeja T-paitoihin

Kuva on tuhannen sanan arvoinen – ei -verbaalisen viestinnän motto

Mitä hyötyä ovat pitkälle kehitetyt tekniikat, jos voit olla alueilla, joilla ei ole edes sähköä?

Kolme nuorta sveitsiläistä Georgia, Stevenia ja Floriania joutui täsmälleen edellä kuvattuun tilanteeseen moottoripyörävian jälkeen Vietnamin matkalla. He seisoivat keskellä tyhjää ilman kielitaitoa, ilman matkapuhelinsovelluksia ja ennen kaikkea ilman sähköä – ja saivat elämänsä parhaan käsityksen. He luulivat pääsevänsä jonain päivänä tästä viidakosta…. sitten he toteuttivat tämän loistavan ajatuksen käytännössä, josta tuli samalla kaunein muisto ja todellinen apu monille ihmisille. Onneksi sveitsiläisten tarina päättyi onnellisesti ja pian sen jälkeen he perustivat ICONSPEAKin.

Tietoja verbaalisesta ja ei-sanallisesta viestinnästä 

sanaton viestintä puhuu puolestasi lumi

Etiketin ajatuksena on tulostaa vaatteita yleisillä kuvakkeilla ja pitää pussissa (tai sen päällä) aina visuaalinen viestintätapa.

Iconspeak – kommunikoiva T -paita

sanaton viestintä puhuu puolestasi vettä

Päästä aina universaaleilla symboleilla

sanaton viestintä puhuu puolestasi 2

ICONSPEAK-brändi yhdistää nuoren muodin ja visuaalisen viestinnän ainutlaatuiseen linjaan, joka sisältää t-paitoja, lippisiä, kangaskasseja, toppeja ja huppareita. Globalisaation aikakaudella merkkien sanaton kommunikointi on aivan oikein T-paidoissa. Esitetyt kuvakkeet auttavat ihmisiä eri maista ja kulttuureista kommunikoimaan kunnolla ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

Löydä aina etsimäsi

sanaton viestintä puhuu puolestasi 2

ja saat juuri sen mistä pidät

ei-sanallinen viestintä- puhuu romanttisesti puolestasi

missä tahansa on

sanaton viestintä puhuu vihreää puolestasi

Ole rajaton sanan varsinaisessa merkityksessä

sanaton viestintä puhuu puolestasi

Kaikkea ei voi ilmaista kielellä tai eleillä. Maailmanlaajuisesti paras tapa kommunikoida on symbolien kautta. Käymme fyysisen ja virtuaalisen maailman läpi intuitiivisesti ja turvallisesti, koska visuaalinen viestintä antaa meille selkeitä merkkejä.

Yksinkertainen ja tehokas

sanaton viestintä puhuu puolestasi hotelli

optimaalinen viestintäjärjestelmä

sanaton viestintä puhuu lennon puolesta

ICONSPEAK – Helppo kommunikointi 

sanaton viestintä 1

Jotta voit nauttia elämästäsi rennosti 

sanaton viestintä puhuu puolestasi panoraaman

Tuotesivulle: https: //iconspeak.world


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80