Sotku pyörillä – Land Rover Studio Jobilta

Land Rover Studio Job kunstwerk värikäs

Ajoneuvo luotu tyylillä

Studio Job suunnitteli Land Rover Defenderin 65 -vuotisjuhlavuonna ainutlaatuisen mallin klassisesta 4 × 4 -ajoneuvosta. Lopputuloksena on mestariteos, kokoelma työstäsi sen kaikissa kerroksissa.

Hyvä auto vaatii upeaa ulkoasua, mikä tässä tapauksessa sisältää riskin – ennen kaikkea tiedät aina, mitä odottaa Studio Jobilta.

He ovat omalla tavallaan luoneet oodin ajoneuvoon, joka saa meidät todella unelmoimaan Afrikan seikkailuista. Se on paljon enemmän kuin yksinkertainen, uusittu tai kytketty ajoneuvo. Tuloksena on veistos, joka esittää kysymyksiä eskapismista, ihmissuhteista ja erityisesti Studio Jobin työstä.

Land Rover Studio JobiltaLand Rover Studio Job -kuviajoneuvosta

”Auton suunnittelu on kuin hotellin uudelleensuunnittelu – se on ehdottomasti korkeampi tavoite. Et käsittele tällaisia ​​tehtäviä päivittäin ”- sanoo Job Smeets, joka muodostaa Jobin yhdessä Nynke Tynagel Studion kanssa.

Land Rover hajotettiin ja sitä hyödynnettiin aivan kuten projektista, joka syntyi käsi on luiskahtanut – pilkannut ja juhlinut, täynnä tarinoita ja koristeltu erilaisilla materiaaleilla. Moottori on pysynyt paikallaan, mutta auton ajaminen on kaikkea muuta kuin mukava kokemus. Yksi neljästä pyörästä on korvattu vaunun pyörällä. Toinen pyörä on pienoisversio Capitolista.

Jättiläinen sarvikuono näyttää kultaiselta fallokselta hupussa ja ajovalo on korvattu pimeässä hehkuvalla kynttilällä. Lasimaalauksissa on puolestaan ​​maagisia naamioita …

Alkuperäiset yksityiskohdat ja aksentti

Land Rover Studio Job -taidekoneesta kultainen

Kiiltävät, merkittävät elementit

Land Rover Studio Job -taideteoksesta kiiltävä hopeinen maapallo

Silmiinpistäviä komponentteja

Land Rover Studio Job -taideteoksesta kultainen muotoilu

Merkittävä muodon lähde

Land Rover Studio Job -kuvaruuvista alkuperäinen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80