Timanttimaalaus – trendi, joka toimii stressiä vastaan

Tiedätkö maalaamisen numeroilla? Haluatko käyttää aikaa värjätäksesi tietyt kentät sopivilla värisävyillä peräkkäin, kunnes näet lopullisen kuvan lopussa? Sitten rakastat timanttimaalausta! Trendikäs harrastus tarjoaa jokaiselle jotakin: Se harjoittaa paikkatietotaitoja ja hienomotorisia taitoja, edistää keskittymiskykyä ja tarjoaa samalla tilaa luovuudelle ja rentoutumiselle. Ja kaikki tämä sivuvaikutuksena, joka on yhtä käytännöllinen kuin esteettisesti arvokas: kuohuviini maalaus lisää itseluottamustasi, koristaa jokaisen huoneen seinän ja on ihanteellinen lahja!

Timanttimaalaus - trendi, joka toimii stressitaidetta vastaan ​​kukkien timantteja

Aikaa pois kiireisestä arjesta

Kaiken nykyaikaisen tekniikan tuoman helpotuksen myötä joudumme usein aikarajoitteisiin jatkuvan käytettävyytemme vuoksi. Esitysyhteiskuntamme ulkoiset rajoitteet saavat meidät hengittämään syvemmin harvemmin kuin keho todella vaatii meiltä. Seurauksena voi olla heikentynyt immuunijärjestelmä, paniikkikohtaukset ja jopa uupumukset.

Mutta se on sinun! Ota aikaa rentoutumiseen, säännöllisesti muutaman tunnin sammumiseen, kaikki itsellesi. Huomaat, että tämä aika ei ole hukassa – juuri vahvistunut ja täynnä energiaa, voit sitten tehdä työn, joka sinun on tehtävä kaksi kertaa nopeammin.

Seuraa sitä, mikä on sinun tehtäväsi. Mutta meillä on ehdoton suositus: Timanttimaalaus! Toisin kuin suosittu harrastus, sinun ei tarvitse olla helmi tai taiteen tuntija. Tarvitset vain sellaisen, jonka voit ymmärtää Timanttimaalauksen ohjeet sekä vähän tilaa olohuoneessa tai keittiön pöydässä. Ja olet valmis lähtemään!

Timanttimaalaus - trendi, joka toimii stressiä vastaan ​​kauniita vaaleanpunaisia ​​ruusuja

On todistettu: luova toiminta rauhoittaa sinua. Ajatukset keskittyvät pianonsoittoon, puutarhanhoitoon – tai vain oman timanttimaalauksesi viimeistelyyn. Käytä myönteistä vaikutusta psyykeesi ja hemmottele itseäsi erilaisella tauolla suosittujen trendien kanssa.

Sinun ei tarvitse tehdä paljon tähän: Toisin kuin pitkä ajomatka wellness -hotelliin tai kallis hierontahoito, timanttitaiteeseen tarvitset vain kuohuviinien tekojalokiviä, akryyli- tai kristallikiviä sisältävän setin, myös kuvantyynyn applikaattorina ja vahana. Silmänräpäyksessä valkoisesta kankaasta tulee kimalteleva taideteos – ja jännityksesi on antanut tien rauhalliselle rauhalle.

Timanttimaalaus - trendi, joka toimii stressiä vastaan ​​elsa jäädytetty

Timantit ovat poikien ja tyttöjen parhaita ystäviä

Timanttimaalauksen tavoite on helppo saavuttaa: käytät erityistä kynää pienimpien kokoisten väärennettyjen jalokivien asettamiseen itseliimautuvan tyynyn merkittyihin alueisiin, kunnes jokainen alue on peitetty. Jokaiseen tarpeeseen ja kokemukseen löytyy motiiveja: nuoret ja vanhat voivat valita oikean kuvan 3D -tehosteella laajasta valikoimasta.

Kaikki on siellä

Timanttimaalauksella kaikki sisältyy:

  • Valittu motiivikangas itseliimautuvalla suojakalvolla
  • Kaiken muotoisia ja -värisiä timantteja, joissa kaikissa on tasainen pohja
  • Kulho säilytykseen, kynä ja vaha jalokivien pitämiseen ja sijoittamiseen.

Timanttimaalaus - trendi, joka toimii stressiä vastaan ​​Wolf Mond diy art

Jokainen alku on helppo

Valmistautuminen tuskin maksaa sinulle aikaa. Kiinnitä kangas sileälle pinnalle, täytä kivet litteä puoli alaspäin kulhoon ja avaa purkki vahalla. Ennen kuin otat applikaattorin, on vain yksi asia jäljellä: sammuta älypuhelin ja aseta “älä häiritse” -merkki ovelle!

Nyt sitä mennään!

Irrota kuvasta suojakalvo – ei kaikki kerralla, jotta liima ei kuivu. Kasta nyt maalauskynä vahaan. Pikkuhiljaa poimi timantit ja aseta ne niille varattuihin paikkoihin. Tilaus on täysin sinun! Kun ensimmäinen pala on valmis, avaa folio vielä yksi kappale ja aloita alusta. Löysät kivet voidaan puristaa lopussa pinseteillä. Timanttitaiteesi on valmis!

Tartu tilaisuuteen

Jo 20 eaa Roomalainen runoilija Horace suositteli, että nautimme elämämme jokaisesta hetkestä emmekä lykkää kaikkea seuraavaan päivään. Timanttimaalauksella voit tehdä juuri sen: uppoudu hetkeen, nauti tässä ja nyt. Toivotamme sinulle hauskaa uuden harrastuksesi kanssa!

Timanttimaalaus - trendi, joka toimii stressiä vastaan ​​värikäs kissanpentu