15 vonzó fosszilis táska modell férfiaknak és nőknek

Fossil amerikai divattervező, sőt 1984 -ben Tom Kartsotis által Texasban alapított gyártó. A cég úttörő szerepet játszik, és retro kinézetű bőr előállítására szakosodott. A fosszilis táskák exkluzív kialakításúak, különös figyelmet fordítva a táska minden szükségletére. Ahogy haladunk, a Fossil táskákat kifejezetten úgy tervezték, hogy gondoskodjanak a rendszeres és napi szükségletekről. A táskákon kívül a cég divatórákat is tervez.

 • Fosszilis táskák listája férfiaknak:
 • Fosszilis táskák listája nőknek:

Népszerű és modern fosszilis táskák a divatban:

Nézzük meg az indiai vásárlásra és utazásra alkalmas fosszilis táskák legjobb terveit.

1. Fosszilis hátizsák:

Fosszilis hátizsák

VÁSÁROLJ MOST

A Fossil sport hátizsák ideális azoknak a férfiaknak, akik divatos, stílusos, mégis könnyű és kényelmes táskát keresnek. A tágas táska két oldalsó zsebbel és egy zsebbel rendelkezik, vadon élő állati mintával. A táska könnyen karbantartható és tisztítható, plüss és klasszikus megjelenést kölcsönöz egyedi stílusának. Kiváló, többcélú táska kirándulásokhoz és más napokra, és akár kompatibilis a laptopok és más táblagépek és eszközök hozzáadásával.

 • Tervezés: Barnásbarna és fekete leopárdmintás dizájn táska
 • Használt anyag: Poliészter
 • Gondoskodás: A zsákot csak puha és száraz ruhával tisztítsa.

2. Fosszilis bőr laptoptáska:

Fosszilis bőr laptop táska

VÁSÁROLJ MOST

A Fossil egyedi bőr laptoptáskája nem más, mint egy luxus és finom készítésű termék. A barna, tömör plüss laptoptáska két fogantyúval és egy hevederpánttal rendelkezik, amely levehető és bőséges helyet biztosít különböző méretű laptopok tárolására. A rekesz teljesen párnázott, hogy megvédje a szerkentyűt. A táska külső és belső zsebekkel is rendelkezik. A Fossil táskák legújabb kollekciója közé tartozik.

 • Tervezés: Barna masszív bőr laptoptáska levehető hevederrel
 • Használt anyag: Bőr
 • Gondoskodás: A port távolítsa el csak tiszta és száraz ruhával.

3. Fosszilis övtáska férfiaknak:

Fosszilis övtáska férfiaknak

VÁSÁROLJ MOST

A férfi övtáskáknak saját őrületük van egymás között, és klasszikus trendi táska évek óta együtt. Ez a fosszilis övtáska vagy derékcsomag férfiaknak kék és zöld divatos színben kapható, élénk megjelenéssel és megjelenéssel. Az embernek szánt táska bőséges helyet biztosít a mobil pénztárca tárolására, és vízálló is. Nagyon könnyű, és furcsa elemet adhat a ruhához.

 • Tervezés: Kék és zöld derékcsomag férfiaknak
 • Használt anyag: Poliészter
 • Gondoskodás: A zsák tisztításához csak száraz és tiszta ruhát használjon.

4. Fosszilis oldalsó táska:

Fosszilis oldalsó táska

VÁSÁROLJ MOST

A Fossil oldalsó táska férfiaknak sötétbarna színben ismétlődik, és a vintage és klasszikus régi megjelenést mutatja. Az elegáns táska valódi és csúcsminőségű bőrből készült, és helyet biztosít a laptopoknak, egyéb kiegészítőknek és tárgyaknak. Belső és külső oldalsó zsebekkel rendelkezik, és ideális a gyors napi menetrendekhez, könnyen hordozva a táskát.

 • Tervezés: Barna színű fosszilis oldalsó táska hevederpánttal
 • Használt anyag: Bőr
 • Gondoskodás: A zsákot csak száraz és puha ruhával tisztítsa.

5. Fosszilis táska utazásra:

Fosszilis táska utazásra

VÁSÁROLJ MOST

A táskák viszonylag könnyen és kényelmesen hordozhatók utazás közben, mivel könnyűek, kényelmesek, és ideálisak lehetnek könnyű és rövid utazásokhoz. A Fossil táska barnásbarna színű utazásra egy ilyen változat, amelyet nem hagynak ki. A táska keresztszíjakkal és fogantyúkkal rendelkezik, bőséges tárolóhellyel és könnyű textúrával.

 • Tervezés: Barna színű táska
 • Használt anyag: Bőr
 • Gondoskodás: Tisztítsa meg a zsákot száraz és puha ruhával.

6. Fosszilis válltáskák férfiaknak:

Fosszilis válltáskák férfiaknak

Mivel a férfiak nagyon különlegesek tartozékaik iránt, és imádják a kényelmes táska hordozását, valamint személyiségük és stílusuk javítását. Ez a fajta fosszilis táska ideális táska számukra. A táska nagy rekesszel rendelkezik a dolgok tárolására és egy kis zsebbel az elején. Párnázott vállpánttal rendelkezik, így nagyon könnyen hordozható a vállán.

7. Fosszilis utazótáskák:

Fosszilis utazótáskák

A vállalat hisz az innovációban, és új stílusokban és mintákban feltalálja a táskát, megkönnyítve ezzel az utazást. A fosszilis vászontáska bőrből készült, és mély rekesszel rendelkezik, például laptopok tárolására. Erős cipzárral rendelkezik a záráshoz és erős fogantyúkkal, valamint pánttal a számítógép hordozásához. A táska különböző formákban és méretekben kapható, és a tervek szerint választhat egyet.

Divatos és felkapott fosszilis táskák kollekció nőknek képekkel:

Nézzük meg a divatos nőknek szóló fosszilis táskák legjobb terveit.

1. Fosszilis táska kézitáska:

Fosszilis táska kézitáska

VÁSÁROLJ MOST

A Fossil női táska felső táskája az egyik legkeresettebb változatuk. Ez a barna bőr táska a pimasz és pörgős kortárs megjelenésről szól, stílusos és klasszikus hangulatokkal és árnyalatokkal. Könnyű és sokoldalú, ideális hordozásra számos alkalomra és eseményre. A Fossil női kézitáskák nem menők?

 • Tervezés: Barna színű felső táska női kézitáska
 • Használt anyag: Bőr
 • Gondoskodás: A zsákot csak száraz ruhával törölje le, hogy eltávolítsa a port.

2. Fosszilis tengelykapcsoló táska:

Fosszilis tengelykapcsoló táska

VÁSÁROLJ MOST

A Fossil tengelykapcsoló táska az osztály, a stílus és az elegancia tökéletes keverékéről szól. Ez a barna tengelykapcsoló nőknek ideális sokoldalú ruhákhoz és alkalmakhoz, mivel a színnek különböző élénk megjelenése lehet. A táska két rekesszel és cipzárral záródik, és ideálisnak tűnik, hogy megfeleljen a korosztály minden nőjének.

 • Tervezés: Barna színű fosszilis tengelykapcsoló táska
 • Használt anyag: Bőr
 • Gondoskodás: Törölje le a tengelykapcsolót tiszta és száraz ruhával.

3. Fosszilis parittyás táska:

Fosszilis parittyás táska

VÁSÁROLJ MOST

Minden nőnek rendelkeznie kell egy hevederrel a gyűjteményében és a szekrényében. Akár bulizásra, akár elegáns rendezvényre, valamint divatos stílusra vágyik, a hevedertáska a legjobb és ideális. Ez a fekete színű Fossil hevederzsák nőknek és hölgyeknek egy ilyen elegáns változat, amely tökéletesen illeszkedik a modern kortárs hölgyekhez és preferenciáikhoz.

 • Tervezés: Fekete zsák táska levehető pánttal
 • Használt anyag: Bőr és poliészter
 • Gondoskodás: Törölje le a zsákot tiszta és száraz ruhával, hogy eltávolítsa a port.

4. Fosszilis vödör táska:

Fosszilis vödör táska

VÁSÁROLJ MOST

Ha rajong a furcsa és megkülönböztető megjelenésért és az egyedi döntésekért, mi lehet jobb, mint egy elegáns és jellegzetes vödrötáska? Ez a Fossil vödör táska a megfelelő választás lehet – számos színben kapható, elegáns kialakítással, tágas rekesszel és cipzáras zsebbel.

 • Tervezés: Színes vödör táska szíjjal a fosszíliából
 • Használt anyag: Bőr, velúr és poliészter
 • Gondoskodás: Törölje le a zsákot tiszta és száraz ruhával.

5. Fosszilis Crossbody táskák:

Fosszilis Crossbody táskák

VÁSÁROLJ MOST

Ha kíváncsi arra, hogy hol vannak a crossbody táskák a jelenlegi trendben, akkor tessék! A Fossil soha nem hagyhatja ki, hogy ilyen klasszikus és időtlen trendet hozzon, és gyönyörű kereszttartó táskáik teljesen gyönyörűek. A könnyű táska állítható pánttal és stílusos megjelenéssel rendelkezik, ideális különböző ruhákhoz és alkalmakhoz.

 • Tervezés: Kék színű Crossbody táska a Fossil -tól
 • Használt anyag: Bőr
 • Gondoskodás: Csak száraz ruhával tisztítsa.

6. Fehér bőr Fossil Tote kézitáska:

Fehér bőr Fossil Tote kézitáska

Itt jön egy elegáns és mutatós táska, amelyet a Fossil tervezett, különösen nők számára. A csillogó fehér bőrtáska stílusos megjelenést kölcsönöz a hordáskor. A táskán bőrpántok találhatók, amelyeket fel kell akasztani a vállára, így káprázatos megjelenést kölcsönözve az embernek. A táska bármilyen ruhával hordható, és minden alkalomra tökéletes.

7. Hűvös fosszilis kézitáska lányoknak:

Hűvös fosszilis kézitáska lányoknak

A táska színkombinációja és mintája fantasztikus megjelenésű. A fosszilis hétvégi táska olyan jellegzetes, hogy mindenhol nyomon követhető, és előkelőnek tűnik, ha fiatal lányok hordják. A táska oldalain hűvös megjelenésű zsebek találhatók, erős cipzárral, a kis kulcs felakasztva pedig sok hajtogatással javítja a táska megjelenését.

8. Stílusos fosszilis kézitáskák:

Stílusos fosszilis kézitáskák

Ez a fajta fosszilis táska rendkívül okosnak tűnik, ha tizenévesek hordják. A táska különböző színekben készült, és a táska félelmetes formája számos hajtogatással javítja a megjelenést. A táska felülről nyílik, és egy kis szekrény van benne a tároláshoz. Az ilyen típusú táska alkalmi farmerrel vagy bármilyen ruhával párosítható, és tökéletes táska az egyetemisták számára.

A fosszilis táskák fantasztikusak, és nagyon praktikusak használni. A táskák kiváló minőségű bőrből készültek, és minden felhasznált kiegészítő a legjobb minőségű. A táskákat a divat és a stílus szem előtt tartásával tervezték, így ezek a táskák soha nem elavulnak. A Fossilban bármilyen típusú vagy kategóriájú táskát megszerezhet. A táska tartós és erős záródással rendelkezik, és sok évig tartható.