9 divatos Kipling táska modell férfiaknak és nőknek

A Kipling divatmárka, amely kiemelkedő kollekcióját kínálja a legjobban megtervezett kézitáskákban, hátizsákokban, poggyászokban, pénztárcákban, pénztárcákban, futótáskákban, utazási kiegészítőkben, iskolatáskákban, divatos táskákban és egyebekben. A Kipling márka által bemutatott fantasztikus kollekciók 1987 óta állnak rendelkezésre, és 2004 óta a VF Corporation része. 1987-ben a belga Antwerpenben világhírű márka..

A gyűrött nejlonszövetről és a cipzárról, amelyen aranyos majom lóg, a Kipling a kedvenc táskák kedvenc márkájává vált. A minden Kipling táskával lógó majom természetesen a márka szimbóluma, Rudy Kipling dzsungel könyve híres munkájából származik. Még csak nem is csak egy majom van, de nem kevesebb, mint 425 majom, akiket a világ minden tájáról az alkalmazottról neveztek el.

Kipling Bags

Különböző típusú Kipling táskák Indiában:

Itt bemutatjuk a 9 legszebb Kipling táskát, különböző modellekkel és méretben készült képekkel együtt.

1. Divat Kipling táska:

Divatos Kipling táska

A divatos egyoldalú bevásárló táska minden hölgy számára kötelező. A Kipling divatos bevásárló táska színekben imádnivalónak tűnik vásárláskor. Oldalt lógó vállon lévő Kipling táskáknak feltétlenül szerepelniük kell a szekrényben.

2. Vissza az iskolába Kipling Bag:

Vissza az iskolába Kipling Bag

A Kipling táskák nagyon jó választékban vannak az iskolatáskákban; a rajzfilmszerkezet félelmetesen néz ki lányokkal és iskolás gyerekekkel. Az iskolába visszatérő Kipling táskákban kapható változatosság a majomkulcsos cipzárral imádnivalónak tűnik.

3. Több Kipling derék táska:

Több Kipling derék táska

Több zseb A Kipling táskák nagyon kerestek a munkába járók számára. A rutinszerű kiegészítők tökéletesen a zsebben helyezkednek el a Kipling többszörös zseb deréktáskákba. A szórakoztató, dolgozó férfiak és nők biztosan vicces külsejű majomláncolt cipzáras táskát fognak nyújtani, hogy egy csipetnyi szórakozás legyen a rutin munkaéletben.

4. Kipling kézitáskák lányoknak:

Kipling kézitáskák lányoknak

A különböző színű és formájú Kipling kézitáskák vonzó pántokkal és zsebekkel nagyon divatosak a dolgozó emberek számára. A klasszikus szürke kézitáska rutinszerű életmóddal gazdag és vonzó.

5. Short Way Travel Kipling Bag:

Short Way Travel Kipling Bag

A rövid utazási Kipling táskák egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Az egyszerű fogantyúk, cipzárak és különböző nagy zsebek könnyen csomagolhatók és tágasak egy rövid túrához stílusosan. Általában extra poggyászokkal történő utazás megoldható, és könnyen tárolható Kipling táskákban, így a túra pihentető.

6. Kültéri utazási Kipling táskák:

Kültéri utazási Kipling táskák

A Kipling utazótáskák is sokféle fajtát tartalmaznak a formatervezésben és a különlegességekben. A hordtáskák, az utazó kerekekkel ellátott poggyász táskák könnyen eljutnak a hosszú utazáshoz. A kis kézitáskák könnyű fogantyúval szintén stílusosak és vonzóak.

7. Bőr Kipling táska:

Kipling bőr táska

A nőknek szánt Kipling bőr táskák jellegzetes vonásokkal és formatervezéssel rendelkeznek. Egy kis praktikus pénztárca bőr anyagból, cipzárral és aláírt majom lógással márkás képet ad.

8. Kipling tornazsák:

Kipling tornazsák

A Kipling tornazsákok vonzó gyűrődött anyaggal és cipzáras zsebekkel rendelkeznek, speciális zsebekkel az edzőteremben szükséges minden kiegészítő számára. A női tornazsákok és a férfi tornazsákok igényei szerint eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

9. Új Kipling babatáska:

Új Kipling babatáska

Az igények és az emberek kedvelésének változásával a világ minden tájáról, az új Kipling táskák formái gyönyörű színekkel és stílusos kialakítással rendelkeznek, így a táskák félelmetesebbnek tűnnek.

A Kipling táskák még az iskolatáskák és utazótáskák esetében is különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. A táskák gyönyörű külseje vonzó és szemet gyönyörködtető, jellegzetes hatást hagyva maga után. Számos tervezői zseb is segít a tárolóban. A gyártás során használt különböző anyagok is fantasztikus megjelenést és tartósságot kölcsönöznek. A gyűrött nylon szövet és a cipzáras majom kulcstartó egyedi megjelenéssel rendelkezik.

Nem csak a táskák, hanem az iskolatáska, a hátizsák, a pénztárca és a hátizsák is kifejezetten hatnak a nézőkre. A kiváló minőségű hátizsákok jól ismertek a kalandos túrákról.