A 15 legjobb régi és új modell női edzőtáska

A táskák minden férfi vagy női kiegészítő fontos részévé váltak. Akár utazik, akár munkába költözik, piknikel, rendezvényekkel stb., Senki sem lép ki anélkül, hogy ne lenne nála táska, mivel könnyedén hordoz minden szükséges holmit. Különböző típusú táskák, például kézitáskák, pénztárcák, hátizsákok, kézitáskák, oldaltáskák stb., Nagy választékban kaphatók a piacon, így őrülten válogathat. Mindezek között széles körben választott népszerű kézitáska stílus az edző kézitáska.

A 15 legjobb régi és új modell női edzőtáska

Különböző típusú Coach kézitáskák divat Indiában:

Az edzőtáskákat 1941 -ben mutatta be az embereknek Miles Chan Manhattanben, aki pénztárcákat és tasakokat készített. A piacon felkapott néhány népszerű turistazsák -kivitel az alábbiak:

1. Csónak alakú edzőtáskák:

Csónak alakú edzőtáskák

A nők széles körben hordozott új turistazsákja a csónak alakú táska. A széles körben turistazsákként ismert hajó alakban készülnek. Rendszeres használatra hordják őket, stílusos megjelenés érdekében. Sokféle kivitelben is megtalálhatók, ha sok zsebet szeretne magával vinni.

2. Leaf Print Coach táskák:

Leaf Print Coach táskák

Egy másik, a természet által inspirált táska dizájn az edző -hobo táskák kialakítása. A bőr táska U alakú kialakítású, szélesebb nyílásokkal. A bőr lombos nyomatot kap, kettős színekkel az egyedi megjelenés érdekében. Széles körben hordják egy egynapos kirándulásra, ahol nem kell különféle dolgokat cipelnie.

3. Edző poggyász táskák:

Edző poggyász táskák

A kocsi poggyász táskái most a régi mocskos poggyászzsákokat váltják fel. Bőrből készültek, így tartósak az utazók számára, hogy holmit vigyenek magukkal egy rövid utazáshoz. Piknikre is széles körben szállítják. Sok színben kapható, férfiak is hordják.

4. Kofferbőr táskák:

Bőrönd Edző táskák

A bőrönd kialakítása ihlette, az autóbusz -poggyász táskákat széles körben szállítják, hogy távoli helyekre utazhassanak nyaralni, házasságkötésre stb. Az utazás kényelmesebbé tétele érdekében az alábbiakban kerekek találhatók, így a táska mozgatható.

5. Hátizsák bőrből:

Hátsó edző táskák bőrből

Nem csak a nők, hanem a férfiak is vonzódnak az edzőtáskákhoz. A bőrből készült hátizsákos férfi táska az iskolai napok megjelenését kelti. Munkába, egyetemre, kirándulásokra és még sok máshoz hordják. Számos zseb található, hogy megfelelően elágazhassa holmiját.

6. Fancy Coach Bag:

Divatos edzőtáska

Szeretne divatos megjelenést szerezni bármilyen partira vagy funkcióra! Itt vagyunk a divatos kis kocsitáskákkal, ami tökéletes ilyen alkalmakra. Bőrből készül, de más divatos tárgyakkal, például tükörrel, rugóval, gyöngyökkel stb. Is borítják, más megjelenés érdekében. Elég kicsik ahhoz, hogy csak pénzt és telefont vigyenek magukkal.

7. Dual Coach táska:

Dual Coach táska

A dolgozó nők széles körben használnak fekete edzőtáskát, kettős lehetőséggel. Kézen és vállon is hordható, tetszés szerint. Bőrből készült, szoros bevonattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a dokumentumok hajlítását vagy összehajtását. Különféle méretekben is kapható a cuccaihoz.

8. Oldalsó edzőtáska:

Oldalsó edzőtáska

A bőr edzőtáska csodálatos nyomatokkal és oldalsó kialakítással az elsődleges választás a piknikekhez rendszeresen. Ez is egyfajta edzőtáska férfiaknak, mivel a férfiak is hordják a napi szükséges kiruccanáshoz szükséges apró tárgyaikat. Széles körben látható főiskolákon és irodákban.

9. Funky Coach Bag:

Funky Coach Bag

Valami elegáns és funky kiegészítőt keres egy cicapartira vagy bármilyen kisebb alkalomra! Szerezzen be egy edző új, táskákat, nyomatokkal és íjjal díszítve, amely tökéletes a funky és lányos megjelenéshez. Bőrből készült, sávos fogantyúkkal rendelkezik, hogy a karjában tartsa.

10. Virágos edzőtáska:

Virágos edzőtáska

Virágmintás bőrből készült fekete edzőtáska nagyon örül, ha hordozható. A kézitáska edzőjét virágos minták díszítik színes szálak és gombok használatával. Vállon hordható partik, rendezvények, piknikek stb.

11. Mini edzőtáska:

Mini edzőtáska

Nem csak nagy táskák, hanem mini méretű táskák is kaphatók. A rendszeresen hordható, parti viseletre vagy hivatalos használatra hordható új turistazsákok mini megjelenést kapnak, amely hordozható a vállán. Stílusos megjelenést kölcsönöznek személyiségüknek. A fogantyú arany színű lánccal készült, hogy vonzóbb legyen.

12. Állítható edzőtáska:

Állítható edzőtáska

A széles körben elterjedt előnyös és állítható kézitáska -edzőterv lehetővé teszi a táska különböző módon történő hordozását. A bőr táska rögzített fogantyúval rendelkezik, amelyet kézzel lehet hordani, állítható bőr fogantyúval, amely nyújtható, hogy karon és vállon tartsa. Az ilyen típusú táskákat széles körben látják a rendezvényeken, irodákban, kirándulásokon stb.

13. Kerek edzőtáskák:

Kerek edzőtáskák

A félkör alakú edzőbőr táska meglehetősen trendi az egyetemi lányok vagy tizenévesek számára. Rendszeresen hordva a farmer új megjelenést kölcsönöz. Sok színben és nyomtatott formában kapható, így aranyosabb a lányok számára.

14. Pouch Coach Bag:

Pouch Coach táska

A turistazsákok különböző formatervezési mintái között egyre népszerűbb egy tasak kialakítású táska, amelyet kis kiegészítőknél lehet utazni. A bőrzacskó bársony anyaggal van bevonva, rajta nyomatok, hogy vonzó legyen. Egyetlen kis fogantyúval rendelkezik, amelyet csuklóra hajtva hordozhat.

15. Hivatalos edzőtáska:

Hivatalos edzőtáska

Kíváncsi, mit kaphat irodai fájljaihoz és mappáihoz! Szerezzen be egy edzői férfi táskát, amely kifejezetten hivatalos használatra készült. A táskák aktatáskát kapnak, több kis és nagy zsebbel, hogy biztonságosan hordozhassák az összes fontos hivatalos dokumentumot. Kézben és vállon is hordható.

Az utazótáskák új trendet adtak a társadalomnak a különböző alkalmakkor hordható táskákhoz. A bőrrel együtt textil anyagból is kaphatók, szálas fogantyúval, hogy erősebb legyen. Az edzőtáskák sokféle stílust kínálnak Önnek, hogy utazása egyszerű, rugalmas és kényelmes legyen.