Bőrtáskák – 25 legjobb és divatos modell utazáshoz és irodához

A bőrtáskák mindenféle formában és méretben kaphatók különböző célokra. Ide tartozik a női kézitáska, a férfi táska, az utazótáska és még sok más. Az ilyen táskákhoz felhasznált anyag különböző minőségű bőrből készült tannin. Néhányuk műbőr, tiszta bőr és 100% valódi bőr. Néhány táska feldolgozott kecskebőrt is használ. A bőrtáskák szokásos színe a barna. Ezenkívül a divatos, divatos, vonzó táskák készítéséhez ugyanazt a bőrt más színekre festik, mint például fekete, padlizsán, menta, olívazöld és más vonzó árnyalatok.

A bőr táskák kiegészítik a ruhát. Az őket használó embereket mindenhol csodálják büszkeségükkel, mert a táskák kiváló minőségű kivitelben vannak és kedvesek. Ezek egy részét csak a jómódú emberek engedhetik meg maguknak, akik a társadalom elit magas rangú emberei közé tartoznak. Itt szeretnék megfizethető bőr táskákat hozzáadni a holmijainak rendszerezéséhez és szállításához. Divatosnak és elegánsnak tűnne.

A legjobb bőr táskák minták utazásra és üzleti életre Indiában

Ezek a bőr táskák, ha egyszer megvásárolták őket, nagyon könnyen kezelhetők, és nagyon sokáig tartanak. A gyártó cég mindig javasolja, hogyan vigyázzon a megvásárolt táskára. Általános szabály, hogy időnként meg kell polírozni a táskát, és ha nem használja, akkor hűvös, sötét helyen tárolja. Próbálja meg nem nedvesíteni a táskát, de ha esőbe kerül vele, akkor mindig szárítsa meg a bőrtáskát a naptól távol, egyszer száraz fényezéssel és tárolja.

Legújabb és stílusos bőr táskák nőknek és férfiaknak:

Az alábbiakban bemutatjuk a 25 legjobb főiskolai és bevásárló táskát bőrben nőknek és fiúknak Indiában.

1. Női divatos kézitáska bőrből:

Divatos női kézitáska bőrből

Ez a divatos fekete táska nőknek műbőrből készült. A táska mérete 18x27x7 cm, és kényelmes méret az összes alapvető tárgy hordozásához, amikor barátaival összejön vagy vásárol. A táska fémötvözetből készült szerelvényekkel rendelkezik, amelyek együtt tartják a táskát. A táska nyílása cipzárral rögzíthető. Két zsebbel rendelkezik. Az egyik a mobiltelefonjához való, a másik pedig egy egyszerű zseb, ahol tárolhatja értékeit. Van egy vállpánt, amely segít a táska hordozásában.

2. Vintage Duffle Gym utazási poggyász táska bőr:

Vintage Duffle Gym Gym poggyász táska bőr

A Leather World Ltd olyan férfiaknak készítette ezt a terméket, akik szeretnek edzeni az edzőteremben. Ezt a táskát olyan férfiak is használhatják, akik szeretik az olyan sportokat, mint az úszás, az ütősportok, mint a tenisz, a fallabda és a tollaslabda. A táska 100% -ban valódi bőrből készült, így elég erős a törülköző, a váltóruha és egyéb holmik hordozásához. A táska nagyon vonzó és ingyenes.

3. Bőr Messenger Bag, amelyben laptop van:

Bőr hordtáska laptoppal

A Leather World Ltd tervezi és gyártja ezt a 100% -ban tiszta kecskebőr táskát. Ez az elem alkalmas laptop tárolására és hordozására, miközben egyik helyről a másikra költözik. Bárki, akinek laptopja van, használhatja ezt a táskát.

4. Sling táska bőr:

Sling táska bőr

A torse Company ezt a bőr hevedert férfiaknak és nőknek egyaránt gyártja. A táska mérete 11,5 × 9,5 × 2,25 hüvelyk, ami jó ahhoz, hogy bármit vigyen magával. Van egy mágneses gomb a nyílás lezárására. Ezenkívül van egy zseb és két rekesz a dolgok tárolásához. A táska rögzített és csatokkal díszített, valamint állítható hevederrel rendelkezik.

5. Bőr Hobo táska állítható pánttal:

Bőr Hobo táska állítható pánttal

Ez az elegáns bőr táska nagyon vonzó a fiatal nők számára. Az állítható fogantyú hobo stílusú, és innen származik a táska neve. Cipzáras zsebbel és cipzáras zsebbel hordhat mindent, amire szüksége van.

6. Menta Lawrence táska zöld bőrből:

Menta Lawrence táska zöld bőrből

Ez a Lawrence táska ellenállhatatlan a szokatlan menta színe miatt. A táska anyaga műhabosított. Ez a kézitáska nagyon kedves minden világos arcú hölgynek, aki világos tengerzöld vagy menta színű szárit vagy ruhát visel. Természetesen elegánsnak és vonzónak tűnnek. Ez a táska mindenki kedvence, ezért nagy a kereslet. Ez a táska poliamid és fémötvözet szegéllyel rendelkezik. Belsejében rekeszek és zsebek találhatók. Ezenkívül a táska teljesen bélelt.

7. Bőr kilenc -öt kézitáska:

Bőr kilenc -öt kézitáska

Ez a bőr táska dolgozó hölgyek számára készült, akik rendszeresen kilenctől ötig dolgoznak. Függetlenül attól, hogy hol dolgoznak ezek az egyének, mindannyian szeretik a táskát gyakorlati célja miatt. A kész táska nagyon könnyű, mert fekete -fehér műbőrből készült. A táska belsejében csak egy rekesz található arany színű szerelvényekkel.

Ez elég nagy ahhoz, hogy napközben tárolja és hordja a szükséges dolgokat. Ezen kívül van egy hely a mobiltelefonodnak, és egy hely az ételek vagy ebéddobozok tárolására. A táska könnyen hordozható a mellékelt levehető heveder miatt.

8. 15 hüvelykes bőr laptop laptop crossover táska:

15 hüvelykes bőr, laptop laptop crossover táska

A Pranjals House tervezte és készítette ezt a Vintage kézzel készített bőr táskát. Külsőleg a táska barna színű bőrből készült, míg belül vászon anyag található. Ez a vászon megvédi laptopját az ütéstől és a rezgéstől. A 38 cm x 10 cm x 28 cm belső méret elég tágas a laptop hordozásához. Ebben a táskában három rekesz található. A táska könnyen szállítható a mellékelt állítható csat és vállpánt segítségével.

9. Amy Violet bőr kézitáska:

Amy Violet bőr táska

Ez az ibolya színű kézitáska hölgyeknek fantasztikus kiegészítő a hölgyeknek, amikor buliba mennek. A táska ingyenes számukra, különösen lila vagy lila vagy akár levendula ruhába vagy száriba öltözve. Ez a táska műbőrből és fémötvözetből készült szerelvényekből készül. A táska zárásához cipzár található. Ezenkívül két zseb is található – az egyik egy zseb a mobiltelefon számára, a másik pedig egy cipzáras zseb. Mérete 22 x 35 x 12 cm, így jó magával vinni.

10. Kézzel készített valódi barna bőr válltáska:

Kézzel készített, valódi barna bőr válltáska

A Pranjals House Vintage gyártja ezt a valódi bőrből készült, kézzel készített táskát, amely barna színű. A vászon a táska belsejében található, ami megvéd mindent, amit megtart a rezgéstől, ütéstől, és még a bőr foltosodásától is. A táska mérete 30 cm x 10 cm x 40 cm. Csak egy rekesz zárható a mellékelt cipzár segítségével. Van egy dupla fogantyú a táska hordozásához.

11. Vödör húzózsinórral ellátott bőr zsák:

Vödör húzózsinór bőr bőr parittyás táska

Koovs gyártja ezt a bőr táskát divatos hölgyeknek. Ez az elem műbőrből készült. Csak egy rekesz van, és a táska kialakítása úgy készült, hogy a táskát egy zsinór húzásával rögzítheti. Ezen kívül arany díszítésű részletek és állítható vállpántok találhatók.

12. Bojt húzózsinóros zsák:

Bojt húzózsinórral zárható zsák

A Paris Belle ezt a divatos bőr hevedert készíti hölgyeknek. Kifinomultnak, elegánsnak és divatosnak tűnnek, amikor ezt a kiegészítőt használják. Ez az elem PU (poliuretán) bőrből készült. Az egyrekesz nagyon tágas. A táska zsinórral rögzíthető.

13. Piros lyukasztó táska:

Piros lyukasztó táska

Ez az elem is nagyon divatos és kiegészíti az öltözékedet, ha buliba mész. A kézitáska műbőrből készült. Elöl egy csappantyú van. A táska kinyitásakor egy zseb található, benne cipzáras. Ebben a táskában tarthatja igényeit.

14. Lunatik Eredeti Bőr Sling Cross Body-Bag/ Messenger Bag:

Lunatik Eredeti Bőr Sling Cross Body-Bag/ Messenger Bag

Ez az elem fekete színű. Valódi bőrből készült. A táskát férfiak, nők, lányok és fiúk is használhatják. A táska többféle célra használható, mint például kézitáska, hevedertáska vagy készpénztáska. Két rekesz található, nevezetesen egy cipzáras zsebbel és két oldalsó zsebbel. A táska könnyen szállítható a mellékelt állítható pánt segítségével.

15. Tashi Ranch H Black:

Tashi Ranch H Fekete

Tashi teszi ezt a tanyás bőr hátat, amely fekete színű. A táska alkalmas utazásra. Praktikus célokra ez a táska szükség szerint bővíthető. Csak egy fő rekesz található, benne cipzáras zsebbel. A jó dolog az, hogy hovatartozása mindig védve lesz az esőtől a táska belsejében található vízálló bélés miatt.

16. Jackson 02 bőr táska utazáshoz:

Jackson 02 bőr táska utazáshoz

A Hide Design rendszeres barna színben teszi elérhetővé ezt a tanyás bőrből készült utazótáskát. A táska állítható vállpánttal rendelkezik. A táska előtt egy cipzáras zseb és egy cipzáras zseb található. A táska belsejében két zseb található. A 40 x 35 x 20 cm méretű, egyetlen főrekesz tágas a holmijainak szállítására. Ez a rekesz cipzárral zárható.

17. Ettore 02, barna bőr poggyász táska:

Ettore 02, barna bőr poggyász táska

Ez a klasszikus bőr utazótáska normál barna színben kapható. Ennek a táskának a mérete 48x31x19,5. Ez elég tágas ahhoz, hogy minden holmiját elvihesse. A táska kétféle módon hordozható. Először is, vannak fogantyúk, amelyeket megragadhat és hordozhat. A többi állítható vállpánt biztosítja ugyanazt a táskát a vállán. A tetején cipzárnyílás található húzókkal, az alagsorban pedig további rekeszek találhatók apró tárgyak szállítására. Ezen kívül egy csúszós zseb mágneses pontzárással és egy cipzáras zseb is biztosított.

18. Hidesign Slider 03, barna táska bőrből:

Hidesign Slider 03, barna táska bőrből

Ez az elem egy bőr keresztbőr bőr táska, amelyet rendszeresen használhat, amikor kimegy. A táska mérete iPad/tablet hordozására alkalmas. A táska mindkét oldalán csúszós zseb és cipzáras zseb található az Ön kényelme érdekében. A táska hordásához használhatja az állítható bőr vállpántot csatokkal és vállpárnákkal.

19. Bertoia 03 férfi bőr táska:

Bertoia 03 Férfi bőr táska

Ez a szibériai Soho bőr kereszttáska mindennapi használatra készült. A számos zseb segít megszervezni a dolgait. Van egy 25 x 26 x 6 cm -es fő rekesz, amelyben két csúszós zseb és egy cipzáras zseb található. A nyitható szárny elülső csatdal rendelkezik.

20. Valódi bőrből készült éjjeli laptop görgős tok AMD02:

Valódi bőrből készült éjjeli laptop görgős tok AMD02

Scharf készíti ezt a tételt. A bőr táska alkalmas hordozható számítógépek hordozására akár 17 hüvelykes képernyővel, beleértve a tartozékokat. Ez a táska kiváló utazás közben. Ezt a táskát a kényelem érdekében egy kocsis pánttáskával kombinálva is használhatja.

21. Hide Kraft 100% valódi bőr parittyás táska hölgyeknek:

Hide Kraft 100% valódi bőr parittyás táska hölgyeknek

Ez a bézs vagy sötétkék valódi bőr parittyás táska nőknek készült. Van egy állítható heveder a hossz megváltoztatásához a tulajdonos vagy a felhasználó magasságának megfelelően. Csak egy fő belső rekesz használható a legfontosabb tárgyak tárolására. Ezen kívül van egy központi cipzáras rekesz és egy mobil tasak.

22. Style98 valódi bőrből készült utazási útlevél zsák:

Style98 Valódi bőr utazási útlevél parittyás táska

Ez az elem valódi bőrből készült és barna színű. A táska úti okmányok, például útlevelek, kártyák stb. Hordozására szolgál. Három rekesz található, amelyekben rendszerezheti a dolgait. Ezt férfiak és nők is használhatják.

23. Style98 Unisex bőr prémium minőségű válltáska:

Style98 Unisex bőr prémium minőségű válltáska

Férfiak és nők is használhatják ezt a bőr táskát. A táska ideális kártyák, útlevelek, jegyek és egyéb úti okmányok hordozására.

24. Luxus táska bőrből:

Luxus táska bőrből

Ez a barna bőr poggyász egy olyan táska, amelyet kifejezetten az utazáshoz készítettek. A táska nagyon erős és tartós, nylon pánt és prémium bőr használatával. A táska alkalmas rövid repülőutakra.

25. Hi Design női hálós bőr táska:

Hi Design női hálós bőr táska

Ez a termék barna színű bőrből készült. Ez egy 24 x 30 x 12 cm méretű válltáska. Ez a kézitáska praktikus és vonzó. Biztosan elegáns megjelenést kölcsönözne neked.

A cikk elolvasása után valószínűleg egy vagy több tetszik. Igen, kiválóan megvásárolhatók és tárolhatók a ruhásszekrényben arra a különleges pillanatra, amikor szüksége van rájuk.