Gear Bags Collection – 9 legjobb és stílusos dizájn utazáshoz

Tervezi, hogy elmegy egy kalandos tevékenységre? Mit fog viselni? Milyen tartozékokat kell hordani? Mi a helyzet a cipőkkel? És még sok ilyen kérdés jut eszünkbe. De mindannyian megfeledkezünk a lényegről, a táskánkról. Gondoskodni fog egy fogaskerék táskáról? A váltótáska a ruhadarabok legelhanyagoltabb része. Ha világosan gondolkodik, akkor legtöbbször törődni fog vele; ezért mindenekelőtt ezt kell mérlegelnie. Ez a legfontosabb dolog, amelyet figyelembe kell venni, ha hosszabb túrákra indul, hogy ugorjon.

Egyszerű és nagy sebességváltós utazótáskák:

Íme néhány típusú táska, amely segít kiválasztani a megfelelő táskát.

1. Duffle Gear Bag:

Duffle Gear Bag

A duffle fogaskerék táska egy nagy henger alakú táska, amelynek fedele lezárja a tetejét. Nagy teherbírásúak. Párnázott vállpántokkal érkeznek. Hengeres alakja miatt gördülő csomagtartónak és nagy vászonhengereknek is nevezik. Hatalmas tere miatt nagyon kedvelt a katonai személyek körében.

2. Alice Gear Bag:

Alice Gear Bag

Az ALICE váltótáska, az ALICE jelentése univerzális könnyű egyéni hordozóeszköz. Ennek a táskának a különlegessége, hogy ellenáll a meleg időjárásnak, a hideg időjárásnak és a száraz sarkvidéki hidegnek is. Zárható fedéllel rendelkezik, hozzáhúzott zsinórral, belül műanyag bilincsekkel rögzítve. Ez egy elegáns váltótáska, amelyet bárki használhat bármilyen célra.

3. Camouflage Gear Bag:

Camouflage Gear Bag

Az álcázott váltótáska ugyanaz, mint bármelyik váltótáska, de álcázó színekben. Minden stílusban megtalálható. Ez minden álcázás rajongó számára készült. Gyakran másolatok, és az egyszerű emberek használják.

4. Butt Gear Bag:

Fenék Gear Bag

A seggzsák egy kicsi és közepes méretű fogaskerék táska. Az öv felett, közvetlenül a szatyor fölött kopott. A katonák többnyire elengedhetetlen harci eszközök szállítására használják, miközben szabadon hagyják a kezüket. Kollégiumokban napi használatra is használható.

5. Rohamfelszerelés táska:

Assault Gear Bag

Az Assault váltótáska nagy teherbírású expedíciókhoz készült. Párnázott válluk és hevedereik, valamint felső fogantyújuk van a szállításhoz. Méretéről ismert. Ezért tökéletes a kemping vitorlázói, túrázói és sok hasonló tevékenység számára.

6. Katonai felszerelés táska:

Katonai felszerelés táska

A név szerint ez a katonai személyiség felszerelésének táskája. Kemények, és minden időjárást elviselnek. Sok mindent hordozhat, így segít túlélni napok nélkül. A kis zsebek fontos dolgok tárolására szolgálnak, például rádió vagy akár fegyver.

7. Trekking Gear Bag:

Trekking Gear Bag

A túrabakancsok erősek és tartósak. Ez az a név, amelyet a túrázáshoz használnak. Általában párnázott válluk és hevederük van. Szuper tágas. Lehetővé teszi a hálózsák alul történő rögzítését. Poliészterből készülnek, így vízállóak. Így használhatja esőt és havat.

8. Sport felszerelés táska:

Sport felszerelés táska

A sportfelszerelési táska sportfelszerelés szállítására szolgáló váltótáska. Többnyire erős és tágas. Lehetővé teszik a törülköző, a cipő és a ruhák megtartását. Többnyire közepes méretű.

9. Búvárfelszerelés táska:

Scuba Gear Bag

A búvárkodáshoz búvárfelszerelés táskákat használnak. Többnyire vízálló. Kicsi és közepes méretű. A haditengerészet szeretői használják.

A váltótáskát gondosan kell kiválasztani. Nézze meg, mi a célja, a használat időtartama és a kényelme. Többnyire erősek és sokáig tartanak. Hűvös és nyugodt megjelenést kölcsönöz. Használhatja főiskolára, iskolába, kirándulásokra és a szabadban.