Kabinos táskák gyűjteménye – 9 legjobb és legfelkapottabb poggyász -dizájn

A kabintáskákat táskáknak vagy poggyászoknak nevezik, amelyeket az utasokkal együtt lehet szállítani, és a fenti rekeszben lehet tartani, ahelyett, hogy a csomagtérbe költöznének. Mivel a légitársaságok meghatározott súlykorlátozásokat írnak elő a kézitáskákra, ennek megfelelően kell kiválasztani azt, hogy az utazás hűvös és problémamentes legyen.

Kabintáskák

Kis és nagy méretű kerekes kabin táskák utazáshoz:

Az utastáskák különböző méretben, színben és mintával kaphatók, és sokkal könnyebb anyagból készültek, hogy simábbá és könnyebbé tegyék az utazást. Vessünk egy pillantást a férfiak és nők kézitáskáinak 9 legjobb kivitelére.

1. Többzsebes kabintáska:

Többzsebes kabintáska

A kézitáskában sok apró zseb és tasak található a táskán kívül, amely elegendő helyet biztosít az utazás során szükséges apró és szükséges tárgyak tárolására. A táska tartós cipzárral rendelkezik a záráshoz, és állítható fogantyúkkal rendelkezik a táska hordozásához. A táska egy külön tasak, ahol a fogantyúk tolhatók, amikor nem szükséges.

2. Egyszerű utazótéri táskák:

Egyszerű utazótáskák

Az ilyen típusú táskák egyszerűek, de nagyon tágas típusú kézitáskák. A táska elég tágas hely a cikkek és a kis zsebek tárolására akár kívül is. A táska tetején kihúzható fogantyúk találhatók, amelyek lehetővé teszik a táska függőleges helyzetben történő húzását. A kézitáskák könnyebben hordozhatók és húzhatók bárhová is megy.

3. Ryanair Travel Cabin Bag:

Ryanair utazótéri táska

Egyes légitársaságok saját specifikációkkal rendelkeznek a kézitáskához. Ez a kézitáska tökéletes és a Ryanair légitársaságok által jóváhagyott, és korlátozások nélkül szállítható. A táska a légitársaságok által említett méretű 35*20*20, és ezek a táskák ideálisak kézitáskáknak.

4. Spinner Wheels Trolley Cabin Bag:

Spinner kerekek kocsi kabin táska

A táska minden sarkán nagyon ügyes és sima felületű. A táska alján négy forgó kerék és egy kis állítható fogantyú található. Az ilyen típusú táskák számos színben és mintával kaphatók, és a komfortzónának megfelelően választhat egyet.

5. Patch Work stílusú kabintáskák nőknek:

Patch Work stílusú kabintáskák nőknek

Itt jön egy aranyos és gyönyörű kinézetű kabinmunka. A táska anyagból készült, és csodálatos folt van rajta. A táska könnyen hordozható, mint kézitáska. Ez a táska nem szorítja túl magasra a zsebeidet, így ezekből a táskákból jó színes gyűjteményed lehet.

6. Kisméretű poggyászfülke kerekekkel:

Kisméretű poggyászfülke kerekekkel

Ezek a kézitáskák kicsi méretűek, és könnyen hordozhatóak. A táska elején több kis párnázott zseb található, amelyekben laptopját is tarthatja. A táska hordozható fogantyúval és kerekekkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a húzást a repülőtereken.

7. Könnyű kerekes kabintáska:

Könnyű kerekes kabintáska

Mivel a mai légitársaságok szigorú szabályokat írnak elő a poggyászra vonatkozóan, ez a kézitáska nagy súlyú anyagból készült. Lehetővé teszi, hogy annyit cipeljen, amennyit csak akar, amíg a táska elhanyagolható súlyú. Ezek a táskák tökéletesek és ideálisak a kézitáskához utazás közben.

8. Bőr kabin utazótáska:

Bőr kabinos utazótáska

Ez a táska bőrből készült. A táska kis kamrával és mély zsebekkel rendelkezik az oldalán. Kicsi párnázott fogantyúi vannak, mint egy jól hosszú heveder a táska hordozásához. Az ilyen típusú táskák tartósak és hosszú évekig tartanak.

9. Nagy utazótáska:

Nagy utazótáska

A légitársaságok szabályai szerint ez a kézitáska ideális. A táska mély elülső zsebbel rendelkezik, amely lehetővé teszi extra csomagok tárolását. A színkombinációnak és az elegáns fémes hardvernek köszönhetően a táska nagyon stílusos és más, mint a többi táska.

Az utastérnek tökéletesen megtervezettnek kell lennie, és óriási hellyel kell rendelkeznie a cikkek tárolására utazás közben. Könnyű súlyúnak kell lennie, és színe vagy kialakítása alapján könnyen megkülönböztethető a többi táskától, hogy könnyen nyomon követhető legyen. A kézitáskának illeszkednie kell az utazáshoz, és könnyen bárhová magával viheti, anélkül, hogy félne, hogy bármi baj történhet. Így válasszon egy táskát az utazási igényeinek megfelelően.