15 Attraktive modeller af fossiltasker til mænd og kvinder

Fossil er en amerikansk modedesigner og endda en producent etableret i 1984 af Tom Kartsotis i Texas. Virksomheden er banebrydende og har specialiseret sig i at producere læder med retro -look. Fossilposer har et eksklusivt design med særlig opmærksomhed på alle nødvendigheder i posen. Mens vi er på farten, er Fossil tasker særprægede designet til at tage sig af regelmæssige og daglige behov. Bortset fra tasker designer virksomheden endda også modeure.

 • Liste over fossiltasker til mænd:
 • Liste over fossiltasker til kvinder:

Populære og moderne fossiltasker inden for mode:

Lad os se på de bedste designs af fossiltasker til shopping og rejser i Indien.

1. Fossil rygsæk taske:

Fossil rygsæk taske

KØB NU

Sports rygsæk tasken fra Fossil er ideel til mænd, der leder efter en trendy, stilfuld, men alligevel let og behagelig taske. Den rummelige taske leveres med to sidelommer og en lomme i vildt vildt design. Tasken er let at vedligeholde og rengøre og giver et overdådigt og klassisk look med en unik stilerklæring. Det er en fremragende multifunktionspose til brug til udflugter og andre dage, som endda har kompatibilitet til at tilføje bærbare computere og andre tablets og gadgets.

 • Design: Tan brun og sort leopard print design taske
 • Materiale brugt: Polyester
 • Omsorg: Rengør kun posen med en blød og tør klud.

2. Fossil læder bærbar taske:

Fossil læder bærbar taske

KØB NU

Den unikke bærbare taske i læder fra Fossil er intet mindre end et luksus og fint fremstillingsprodukt. Den brune, solide bærbare taske leveres med to håndtag og en slynge, der er aftagelig og har god plads til opbevaring af bærbare computere i forskellige størrelser. Rummet er helt polstret rundt for at beskytte gadgeten. Tasken leveres også med udvendige lommer og inderlommer. Det er en af ​​de nyeste samlinger af fossilposer.

 • Design: Brun bærbar taske i solidt læder med aftagelig slynge
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Tør posen kun af med en ren og tør klud for at fjerne støv.

3. Fossil bæltetaske til mænd:

Fossil bæltetaske til mænd

KØB NU

Bæltetaskerne til mænd har deres egen dille indbyrdes og er en klassisk trendtaske fra mange år sammen. Denne fossile bæltetaske eller taljepakke til mænd kommer i en blå og grøn trendy farve med et levende udseende og udseende. Tasken til mand har rigelig plads til opbevaring af en mobil tegnebog og er også vandtæt. Det er meget let og kan tilføre en finurlig komponent til dit outfit.

 • Design: Blå og grøn taljepakke til mænd
 • Materiale brugt: Polyester
 • Omsorg: Brug kun en tør og ren klud til rengøring af posen.

4. Fossil side messenger taske:

Fossil side messenger taske

KØB NU

Fossil sidetaske til mænd i mørkebrun iterates og udviser det vintage og klassiske gamle look. Den stilfulde taske er lavet i ægte læder i topklasse og har plads til bærbare computere og andet tilbehør og ting. Den har indvendige og udvendige sidelommer og er ideel til hurtige dagplaner med let at bære tasken rundt.

 • Design: Brun farve Fossil sidetaske med webbingrem
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Rengør kun posen med en tør og blød klud.

5. Fossil duffle taske til rejser:

Fossil duffle taske til rejser

KØB NU

Duffle -taskerne er relativt lette og bekvemme at have med på rejser, da de er lette, komfortable og kan være ideelle til lette og korte rejser. Fossil duffeltasken til rejser i brunbrun farve er en sådan variant, der ikke går glip af. Tasken leveres med crossbody stropper og håndtag, med rigelig opbevaringsplads og let struktur.

 • Design: Brun farvepose
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Rengør posen med en tør og blød klud.

6. Fossile skuldertasker til mænd:

Fossile skuldertasker til mænd

Da mænd er meget særlige om deres tilbehør og elsker at bære en behagelig taske og forbedre deres personlighed og stil. Denne form for fossil messenger taske er en ideel taske til dem. Tasken har et stort rum til opbevaring af tingene og en lille lomme foran. Den har polstret skulderrem, så du meget let kan bære den på skuldrene.

7. Fossile rejsetasker:

Fossile rejsetasker

Virksomheden tror på innovation og opfinder tasken i nye stilarter og mønstre, hvilket gør rejsen let og problemfri. Den fossile lærredstaske er designet med læder og har et dybt rum til opbevaring af ting som bærbare computere. Den har en stærk lynlås til lukning og stærke håndtag samt en rem til at bære en computer. Tasken fås i forskellige former og størrelser, og du kan vælge den efter dine planer.

Moderigtig og trendig samling af fossiltasker til damer med billeder:

Lad os se på de bedste designs af fossile poser til kvinder i trend.

1. Fossil Satchel Håndtaske:

Fossil håndtaske

KØB NU

Kvindernes taske med håndtaske fra Fossil er en af ​​deres bedst sælgende varianter. Denne brune lædertaske handler om sassy og kantet moderne look med stilfulde og klassiske vibes og nuancer. Det er let og alsidigt, ideelt til at bære til en række lejligheder og begivenheder i hånden. Er ikke fossile kvinders håndtasker alle seje?

 • Design: Brun farve Top Hold Satchel kvinders håndtaske
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Tør posen kun af med en tør klud for at rense støv.

2. Fossil koblingstaske:

Fossil koblingstaske

KØB NU

Fossil clutch tasken handler om den perfekte blanding af klasse, stil og elegance. Denne brune kobling til kvinder er ideel til alsidige outfits og lejligheder, da farven kan have en anden række livlige udseende. Tasken leveres med to rum og lynlås og ser ideel ud til at passe kvinder på tværs af aldersgrupper.

 • Design: Brun farve fossil clutch taske
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Tør koblingen af ​​med en ren og tør klud.

3. Fossil slynge taske:

Fossil slynge taske

KØB NU

Hver kvinde skal eje en slynge i deres samling og garderobe. Uanset om du vil style til en fest eller slank begivenhed og trendy stil, er slyngetaskerne bedst og ideelle. Denne sorte farve Fossil slyngetaske til kvinder og damer er en sådan smart variant, perfekt til at passe til nutidige nutidige damer og deres præferencer.

 • Design: Sort slynge med aftagelig rem
 • Materiale brugt: Læder og polyester
 • Omsorg: Tør posen af ​​med en ren og tør klud for at fjerne støv.

4. Fossil spandpose:

Fossil spandpose

KØB NU

Hvis du er fan af finurlige og tydelige udseende og unikke valg, hvad er så bedst end at eje en stilfuld og karakteristisk spandpose? Denne Fossil spandpose kan være det rigtige valg – den kommer i en række farver med et elegant design, et rummeligt rum og en lynlåslomme.

 • Design: Farverig spandpose med rem fra fossil
 • Materiale brugt: Læder, ruskind og polyester
 • Omsorg: Tør posen af ​​med en ren og tør klud.

5. Fossile crossbody tasker:

Fossile crossbody tasker

KØB NU

Hvis du undrer dig over, hvor crossbody -taskerne er i den nuværende trend, så går vi! Fossil kan aldrig gå glip af at bringe en så klassisk og tidløs trend, og deres smukke crossbody tasker er helt smukke. Den lette taske leveres med en justerbar rem og et stilfuldt udseende, ideelt til at passe meget godt til forskellige outfits og lejligheder.

 • Design: Blå farve crossbody taske fra Fossil
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Rengør kun med en tør klud.

6. Hvid Læder Fossil Tote Håndtaske:

Hvid Læder Fossil Tote Håndtaske

Her kommer en stilfuld og prangende taske designet af Fossil, især til kvinder. Den sydende hvide læderpose får tasken til at se elegant ud, når den bæres. Tasken har læderstropper, der skal hænges på skuldrene, hvilket giver et blændende look til personen. Tasken kan bæres med ethvert outfit og er perfekt til enhver lejlighed.

7. Cool Fossil Håndtaske til piger:

Cool Fossil Håndtaske til piger

Farvekombinationen og posens mønster er fantastisk at se. Designet med fossile weekender -tasker er så karakteristisk, at det kan spores overalt og fremstår stilfuldt, når det bæres af unge piger. Tasken har flotte lommer i siderne med en stærk lynlås, og den lille nøgle hænger forbedrer posens udseende med mange folder.

8. Stilfulde fossile håndtasker:

Stilfulde fossile håndtasker

Denne form for fossil hobo taske ser ekstremt smart ud, når den bæres af teenagere. Tasken er designet i forskellige farver, og posens fantastiske form forstærker udseendet med mange folder. Tasken åbner ovenfra og har et lille skab indeni til opbevaring. Denne type taske kan kombineres med casual jeans eller ethvert outfit og er den perfekte taske til college-goers.

Fossile poser er fantastiske at se på og meget praktisk at bruge. Taskerne er designet med læder af høj kvalitet, og alt det anvendte tilbehør er af den bedste kvalitet. Taskerne er designet med tanke på mode og stil, så disse tasker går aldrig forældede. Du kan få enhver type eller kategori af tasker, du har brug for, i Fossil. Tasken er holdbar og har en stærk lukning, og kan holdes i en årrække.