15 nyeste og kreative håndlavede tasker til kvinder

De håndlavede poser fremstilles helt i hånden eller ved hjælp af kun enkle værktøjer. Håndværkere gør dem, som de er dygtige og ved, hvordan de effektivt kan bruge værktøjer. De håndlavede posemønstre er meget forskellige og har næppe ligheder før og med mindre de er lavet i bulk. Normalt fremstilles de af lokale folk, og der er ikke installeret nogen produktionsenhed.

håndlavede tasker

De håndlavede tasker design er unikke og er elsket af mennesker. Disse kan endda laves ved at genbruge affaldet og give dem et helt nyt look, der kan genbruges med stil. Således involverer det de to R af de tre R’er i miljøet, og det sidste, “reducer”, afhænger af dig. Hvis du virkelig bekymrer dig om miljøet, men vil have en super stiliseret taske til at bære, så tjek disse designs. Vi kan godt lide tingene udført med vores egen hånd på samme måde som poserne lavet af hænder har den samme finish, vi gerne foretrækker.

Smukke håndlavede håndtasker med læder og klud:

Her er en liste over de 15 smukkeste håndlavede posedesigner i forskellige mønstre ved hjælp af uld, læder og flotte materialer.

1. Håndlavet papirpose:

Håndlavet papirpose

Papirposer er meget lette at have med. Forskellige typer papirer får et helt nyt look, der ser stilfuldt ud. Papirposerne fås i forskellige lyse farver, kan bruge glitrende og trykte papirposer og disse håndlavede papirposer til forskellige formål som at lave det som en gaveindpakning eller til at transportere lette genstande på markedet. Selv du kan selv lave de håndlavede papirposer på en kreativ måde. De er billigere og miljøvenlige.

2. Håndlavet babytaske:

Håndlavet baby taske

Hvis du tror, ​​at kun voksne har tasker med, tager du fejl; det er tid til mikromode. Børnene er ikke længere væk fra mode. De håndlavede babytasker har især børn, der kan lide mønstre. Mange kunstværker og smukke scenerier er lavet til at tiltrække børn. Da børn kan lide lyse og neonfarver, fås disse tasker i disse farver. De håndlavede babytasker har plads nok til at lægge deres små ejendele, som de gerne vil have med overalt.

3. Beaded håndlavet taske:

Beaded håndlavet taske

Perler har en skinnende struktur, og disse skal spændes sammen for at gøre noget ud af det. De perlerede håndlavede tasker er smukke i udseende. Forskellige designs er lavet af det, og tilgængeligheden af ​​perler i mange farver gør det lettere at lægge mere kreativitet i dem. For at få et smukkere look har nogle endda håndtag lavet af perler. Poserne er sarte; hvis en perle kommer ud, bliver hele posen ødelagt. Det skal håndteres forsigtigt.

4. Håndlavet denim taske:

Håndlavet denim taske

Denim er næsten alle menneskers første kærlighed. Det er et meget sejt stof med køligt udseende. De håndlavede denim tasker er lavet af jeans mønstre, især den øverste del af jeans med lommer. De fleste poser er lavet af denne stil, og nogle er lavet ovale, firkantede og rektangulære. De har lynlås eller knapper til at lukke poserne. Denim taskerne fås i blå og sort for at give det ægte denim look. Disse poser kan bære tunge byrder og kan bæres til college med stil. At bære det dagligt kan gøre det beskidt, men du skal ikke bekymre dig; det er let at vaske, og det vil ikke skade det udseende.

5. Håndlavet aftenpose:

Håndlavet aftentaske

Aften håndlavede tasker er lavet til dig at bære i stil til dine fester. De er designet specielt til festformål. De fås i koblingsform eller pungstil. Disse tasker kan endda bæres ved forskellige lejligheder, hvor det er en prioritet at se godt ud.

6. Håndlavet læder håndtaske:

Håndlavet håndtaske i læder

Håndlavede lædertasker giver dig en højere standard. Uanset om det er mænds tegnebog eller kvinders håndtaske, er de fleste af dem håndlavede. Læder er et sådant materiale, der skulle udarbejdes ordentligt for at gøre noget ud af det. Ikke kun de lokale virksomheder, men også standardvirksomhederne leverer håndlavede lædertasker. Læder taske af forskellige designs er lavet, som er elsket af folket. De fås i forskellige farver bortset fra brun og sort. Kun en ulempe ved håndlavet lædertaske er der, det vil sige, det er dyrt.

7. Håndlavet taske ved hjælp af avis:

Håndlavet taske ved hjælp af avis

Hvert hjem får en eller to aviser dagligt for at få nyhederne, og så smides de som affald. For at genbruge disse aviser uden at genbruge dem, for at få det nye papir ud af det, bliver det omdannet til poser, som kan bære. Avisens håndlavede poser er lavet til at bære lette genstande. Det er endda lavet til at slutte en avis sammen for at lave en pose med højere densitet. Disse poser er billigere.

8. Formic Sheet Håndlavet taske:

Formic Sheet håndlavet taske

Fomic -ark er meget bløde og giver et fløjls -touch. Disse ark bruges til at lave håndlavede poser, der er meget flotte. De formiske ark har lidt glans og kan let vaskes. Så hvis den bliver snavset, kan den vaskes og tørres let. De ser meget godt ud i lyse farver. Selvom stoffet er meget let, kan det bære tunge genstande.

9. Broderet håndlavet taske:

Broderet håndlavet taske

Broderi i alt får det til at se smukt ud. Den håndlavede stofposer med broderi på gør det smukt. Broderiet kan udføres med enkle blomster, stjerner og scenerier. Der er tasker med tungt og let broderi. Normalt udføres broderi med kontrastfarve til posens kludfarve. Hvert broderidesign har sin egen unikke karakter, som tilføjer charme til tasken.

10. Ulden håndlavet håndtaske:

Ulden håndlavet håndtaske

Alle må have brugt mormors strikkede trøjer om vinteren. Bedstemors strikstil bruges nu til at strikke uldposer. Selvom disse ikke er strikket af din bedstemor, men af ​​en anden, vil det give den samme følelse. Uld, håndlavede tasker er meget trendy og nye i modeverdenen. De er lavet i forskellige størrelser og stilarter efter folks behov.

11. Quiltet håndlavet taske:

Quiltet håndlavet taske

Har du nogensinde forestillet dig den quilt, du bruger til at tage om vinteren, mens du sover for at lave en pose? De quiltede håndlavede poser er meget skummende, som en quilt, og lette i vægt, men stærke til at bære tunge genstande. De fås i forskellige stilarter, der for det meste har check og kryds-syninger. Disse poser bruges mest under rejser eller til at lægge baby ejendele. Uden tvivl kan andre endda bruge det til deres brug.

12. Rajasthan håndlavet taske:

Rajasthan håndlavet taske

Rajasthan håndlavede tasker er meget gamle med hensyn til håndlavede, men havde aldrig mistet deres dille blandt mennesker i forhold til andre typer håndlavede tasker. Rajasthan håndlavede tasker adskiller sig meget fra andre tasker og er meget smukke. Det har sin egen charme og bærer altid Rajasthan -looket. Det har muslingeskaller hængende, brug af spejlværk og forskellige smukke patchwork og kunstværker, som vil vinde dit hjerte.

13. Håndlavet krystalpose:

Håndlavet krystal taske

Krystal håndlavet taske betyder ikke taske lavet af ægte ædelstene. Du kan klare det, hvis du virkelig er så rig. Krystallerne er kunstige sten indlejret på en klud for at lave en pose eller en ren krystalpose, hvori krystallerne er snoet og bundet korrekt for at lave en pose ud af det. Krystallernes håndlavede tasker kan bæres til fester ved at matche dem med dit outfit.

14. Håndlavet jutetaske:

Håndlavet jutetaske

Jutestoffet er let, men er meget stærkt til at holde tunge belastninger. Du må have set juteposerne med masser af grøntsager, ris og det hele. Dette jutestof bruges nu til at lave jute håndlavede håndtasker. Det vinder mest popularitet blandt teenagere på grund af dets udseende og stilarter. Dens mønstre giver et lignende udseende til Rajasthan -tasker. De er billigere, men fantastiske i stilen.

15. Håndlavet plastpose:

Håndlavet plastpose

Vi bør ikke bruge plastgenstande, da det er skadeligt for vores miljø, men du kan helt sikkert bruge de genbrugte. Disse håndlavede plastposer er lavet af plasttråde ved at strikke dem ordentligt sammen med andre. Disse er lette i vægt, og din plastik er stærk og kan bære nok vægt. Disse poser bruges mest til at transportere ting på markedet, men med forskellige stilarter kan du endda bruge dem til at transportere andre ejendele.

Tasker er vores nødvendighed, da vi skal have så mange penge med hver dag. Det er blevet et tilbehør, og du vil endda gerne have, at dette tilbehør ser godt ud. Poserne fremstillet på fabrikker er fremstillet i løs vægt og har tusindvis af de samme designs, hvilket gør dig utilpas, når du køber, da alle ønsker et unikt stykke. Den håndlavede taske løfter dig fra dette problem. Hvert stykke håndlavede tasker er unikt og er lavet af dygtige arbejdere, der forsøger at yde deres bedste for at få det til at se godt ud. De håndlavede tasker er for det meste fremstillet af lokalbefolkningen eller i landdistrikter. Indhentning af disse poser vil indirekte hjælpe dem.