40 bedste mærket bærbare tasker til at gøre et smart valg

Laptop tasker! De dage er vi forbi, hvor vi alle søger efter en taske eller rygsæk, der passer til vores bærbare computere og beskytter dem mod fysiske skader. I dag er disse tasker eller rygsække også blevet en trend for mænd og kvinder. Vi har forskellige ærmer, tasker og stilfulde tasker, der er iøjnefaldende, stilfulde, smukke og kunstneriske. Hvis du elsker at have noget fascinerende omkring dem hver dag og har det godt med den bærbare computer, du ofte har med dig, er denne vejledning om bærbare tasker, tasker og rygsække et perfekt tilbehør til både mænd og kvinder, et must-read.

Bedste mærket bærbare tasker

Hvad skal man overveje, før man køber en bærbar taske?

Bærbare computere og de værker, der er forbundet med dem, er noget, vi kredser om hver dag. I dette tilfælde er det yderst vigtigt at vælge den rigtige. Her er nogle afgørende ting, du ikke må glemme og huske på, mens du køber en taske til din bærbare computer.

  • Hvor ofte tager du din bærbare computer og rejser? Hvad har du brug for, når du går på arbejde udover en bærbar computer? Tænk på værktøjet. På denne måde kan du beslutte, om du foretrækker en ordentlig bærbar rygsæk eller et etui eller et ærme. Ærmerne eller taskerne tilbyder i stedet endda ekstra beskyttelse omkring din gadget. Disse er nyttige, hvis du allerede har en rygsæk og et område til at placere din bærbare computer inde i tasken.
  • Tænk på antallet af lynlåse, taskerne eller ærmerne kommer med. Det er altid en fordel, hvis du overhovedet har en opladerbøsning.
  • Hvad med størrelsen på din bærbare computer? Er det 13 tommer eller 14 tommer eller 15,6 tommer? Afhængigt af vægten og størrelsen på din bærbare computer, skal du vælge den perfekte.
  • Sidst men ikke mindst, se nærmere på den komfort, du har med tasken eller etuiet. Er det blødt og varmt? Er det vandtæt? Er sagen holdbar? Er den let? Dette er nogle spørgsmål, du måske vil undersøge, før du vælger et perfekt cover til en bærbar taske eller taske.

Moderne bærbare tasker til mænd og damer i Indien:

Lad os finde her med nævnte top 40 bærbare tasker med billeder.

1. Asus ROG Nomad rygsæk taske til bærbar:

Asus ROG Nomad rygsæk taske til bærbar computer

Dette kan være din weekend gateway taske. Det passer ikke kun din bærbare taske, men også tilbehør til bærbare computere. Det være sig din mus, oplader, harddisk, og du kan lægge dine ting i rygsækken. Sammen med dette kan du også bære dit tøj og drikkevarer. Det er en 17-tommer bærbar taske, der er designet til både mænd og kvinder. Den leveres med tre store stativer, med to lommer på siden og kan derfor være din ideelle hverdagstaske.

2. Ogio Renegade RSS Laptop rygsækstaske:

Ogio Renegade RSS Laptop rygsæk taske

KØB NU

Dette er den bedste taske med hensyn til lommer og rum. Der mangler ingen lommer og rum med denne. Du får rum til bærbare computere, nøglepose, flaske lomme og endda solbrillerum. Det er en 15-tommer bærbar taske og passer også til en tyndere 17-tommer bærbar computer. Tasken er ideel til både kvinder og mænd. Den kan bruges som en kontorpose og har fire stativer med en lille høretelefonåbning og en vandflaskeåbning i siderne.

3. Brenthaven Collins Limited Edition rygsæk:

Brenthaven Collins Limited Edition rygsæk

KØB NU

Dette er en af ​​de lave profiler, men høj i en ydeevne bærbar taske. Det er en anden 15-tommer bærbar taske. Det mørke ydre tilføjer raffinement. Den velbyggede taske gør den holdbar og langvarig. Denne er af de nye stilfulde bærbare tasker til både mænd og kvinder. Det kan være din hverdags college- eller kontortaske, afhængigt af hvor meget du bærer typisk. Den har et stort stativ med to mindre foran.

4. Ice Red AVA Laptop rygsæk taske:

Ice Red AVA Laptop rygsæk taske

Denne taske er elsket som en første synstaske. Det er udformet med stil i tankerne. Den langvarige nylon sikrer kvalitet med et førsteklasses look. Lomme i forskellig størrelse gør det let at passe i forskellige produkter. Det er en 15-tommer bærbar computer og er farverig. Det kan være din bærbare taske til college, der er trendy og leveres med et stort stativ. Tasken er bare ideel til at bære din bærbare computer og bruges hovedsageligt af kvinder.

5. Amazon Basic bærbar og tablet taske:

Amazon Basic bærbar og tablet taske

KØB NU

Dette er en af ​​de mest basale og undervurderede poser. Men dette kan let være multi-utility tasken. Det har et polstret interiør, der bevarer formen med fremragende udseende og er let og praktisk at bære. De fås i forskellige størrelser, så du kan få den ønskede størrelse. Det er en 15,6 tommer bærbar taske, men de tilbyder også andre størrelsesvarianter og designs. Både mænd og kvinder kan bruge det. Denne taske har to store stativer og en lille foran. Kvaliteten er langvarig og er et pålideligt valg. Det er en typisk kontorbrugspose.

6. Tylt Energi Rygsækposer:

Tylt Energi Rygsækposer

Dette er en velbygget gadget taske, hvor du kan bære din bærbare computer, batteri og USB og ligeledes. Dette er en meget stilfuld og multi-utility taske. Men det eneste problem med denne taske er, at den er dyr. Så hvis du kan klare hullet i lommen, så fortsæt med dette. Den bruges af begge kvinder og har to store stativer med tre mindre stativer foran. Det er en kontor- og universitetsbrugspose.

7. High Sierra Loop bærbare tasker:

High Sierra Loop bærbare tasker

Dette er en trendy og ung stilfuld taske. Du kan bære din bærbare taske med og bære den med stil, elegance og charme. Det har også en hovedtelefonport, hvor du vil sikre din hovedtelefon. Det er en perfekt college laptop ryg og har to større stativer, med to mindre stativer og ekstra sidelommer til vandflasker og lignende. Denne taske er en 17-tommer bærbar taske og bruges typisk af både mænd og kvinder.

8. Incase Reform kort taske til bærbar computer:

Incase Reform kort taske til bærbar computer

Det er en 13-tommer bærbar taske og er en perfekt taske til din mac-bog. En lynlås foran vil sikre dine bærbare computere i den. Der er et fuskepelsfor, der holder din bærbare computer sikret og placeret. Under rejsen er din bærbare computer således på plads og sikret. Det kan bruges af både mænd og kvinder og er beregnet til at være kontortype taske.

9. Waterfield Design Cosmo 2.0 bærbare tasker til kvinder:

Waterfield Design Cosmo 2.0 bærbare tasker til kvinder

Hvis du vil give din bærbare taske et førsteklasses touch, skal du gå med den. Du har farver som sort eller chokoladebrun i den. Lynlås finish og enkelt håndtag giver det en perfekt finish. Perfekt til piger under udflugterne. Dette er en 15-tommer bærbar taske og er en typisk bærbar taske til kvinder. Denne havde et hovedstativ og tilbød holdbarhed.

10. Sena Heritage Commuter Bag:

Sena Heritage pendlerpose

Den er lavet af blødt og tumlet læder. Materialet i denne taske gør den mere holdbar og langvarig. Den bærbare taske har også et dedikeret sted til iPad. Det er en 15-tommer bærbar taske og er ideel til kvinder og deres kontorbehov. Med kun et stort stativ kan den kun rumme den bærbare computer.

11. Kensington Jacqueline LM650 Laptop -taske til damer:

Kensington Jacqueline LM650 Laptop -mulepose til damer

KØB NU

Det er den lille sorte kjole i muleposen. Den smarte taske gør den perfekt til lejligheder, specielt fester. Den matsorte finish ser ekstremt stilfuld og minimal ud. Imiteret læder gør tasken lettere at bære. Det er en 15,6 bærbar taske, og denne stilfulde er beregnet til kvinder. Den er lille med en åbning og en skillevæg indeni.

12. Solo Urban Hybrid Aktetaske:

Solo Urban Hybrid Aktetaske

KØB NU

Denne taske er en af ​​de trendy og meget formelle måder at bære bærbare computere på. Hvad kan være mere professionelt end en dokumentmappe? Husk de ældgamle mennesker, der plejede at have mapper med på arbejde. Det var den mere polerede vej til kontoret. Denne dokumentmappe har justerbare stropper, som gør at du nemt kan justere posens position. Det er en 15,6-tommer bærbar taske, og det er en taske til kontorbrug og er ideel til både mænd og kvinder.

13. Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger Bag:

Berchirly Vintage Military Men Canvas Messenger Bag

Hvis noget er macho for drengene, så er det militær stil. Og for piger, der kan lide sportslige ting, er militær også for dem. Så alle i den genre ville helt sikkert elske denne taske. Dette har en smuk brun militær farve, der ser meget elegant og cool ud. Budbringeren er generelt omfangsrig med masser af plads indeni. Så sammen med din bærbare computer kan du rumme mange ting her. Dette er en bærbar taske til mænd og i en 13 tommer størrelse. Dens varianter kan rumme op til 17 tommer. Det er en kontor cum college taske.

14. Thule Crossover 25l bærbar taske til mænd:

Thule Crossover 25l bærbar taske til mænd

KØB NU

Dette er en af ​​de superhårde bærbare tasker til mænd. Dette er meget holdbart og holdbart. Men alligevel gør den sorte farve med blå grænser det til en meget stilfuld mulighed. Og hvad der gør det mere tiltalende er budgetpriser. Dens varianter kan rumme endda en 17-tommer bærbar og stor med to store stativer og to små stativer. Sidelommerne lukkes med lynlås.

15. Wenger Scansmart SA1900 bærbar taske:

Wenger Scansmart SA1900 bærbar taske

KØB NU

Med et slankt letvægts laptopærme er dette en bærbar taske, der skal prøves fra min side. Dette ligner en rygsækpose, der kan indeholde en række materialer inde i den. Den bærbare taske har også et antal lommer eller rum i forskellige størrelser for at beholde resten af ​​dine ejendele. Lynlåsen og stoffet er den sidste lange af denne 17-tommer bærbare taske. Det er ideelt til college cum kontorposer til både mænd og kvinder.

16. Designer bærbar taske til kvinder:

Designer bærbar taske til kvinder

Nu kræver hver enkelt af os at bære bærbare computere til arbejdspladsen, så hvorfor ikke få en taske, der ser eksklusiv og tiltalende ud. Således ville designer bærbare tasker være det bedste valg, da det ser meget smart ud, når det bæres. Tasken har et smukt fyrretræstryk og en smuk farvekombination, der får den bærbare taske til at se fantastisk ud. Tasken har et håndtag til at bære på skulderen, så du kan holde dine hænder fri. Det er en bærbar taske til kvinder og har et stativ, der er egnet til at bære den bærbare computer.

17. Vandtæt bærbar taske:

Vandtæt bærbar taske

Da bærbare computere er vigtige ting i nutidens tid, så bør du sikre deres sikkerhed for hvert hjørne og enhver vinkel. Denne bærbare taske er lavet af et materiale, hvor vand heller ikke påvirker den vandtætte taske, og beskytter dermed også din taske mod vand. Tasken har en sidelomme og polstrede to stropper bagpå; så du kan bære dem på dine skuldre; dermed kan du holde dine hænder fri. Det er en typisk taske, der bruges af både mænd og kvinder, og er en 15-tommer bærbar taske.

18. Slank bærbar taske:

Slank bærbar taske

Nogle mænd og kvinder foretrækker bærbare tasker, som er slanke og meget lette i vægt, når de bæres. Denne type slanke bærbar taske er perfekt til de brugere, som i disse poser, den kan kun opbevare din bærbare computer, og tasken har lynlåse af høj kvalitet til at låse posen sammen. Tasken har små og uafskallede håndtag til opbevaring. Disse tasker fås i forskellige farver og stoffer, og du kan vælge den efter dit behov og lommestørrelse. Den mørke bærbare taske er designet moderigtigt og er ideel til både mænd og kvinder til deres kontorbehov.

19. Leaf Design bærbar taske:

Leaf Design bærbar taske

College drenge og piger foretrækker bærbare computere, der ser attraktive ud og er meget lette at bære på samme tidspunkt. Denne taske er således perfekt til en teenagergruppe, da det kunstneriske blad på forsiden af ​​posen er udformet. Tasken har en frontflap og har tilstrækkelig plads til en bærbar computer. Tasken har en bred justerbar lang rem, der hjælper dig med at bære tasken sikkert. Denne slanke bærbare taske er en ideel til de tynde og er en 13-tommer bærbar taske. Det slanke design gør det let at bære og fås i en række farver. Både mænd og kvinder kan bruge denne taske.

20. Mærket bærbar taske:

Mærket bærbar taske

Nogle mennesker er mærkebevidste og ønsker, at deres bærbare tasker skal mærkes. De bærbare tasker med mærkevarer er lavet af kunstlæder af høj kvalitet, og det ser anderledes ud end normale bærbare tasker. Disse poser har ekstra lommer indeni, der hjælper dig med at gemme dine filer, opladere og endda dine mobiler. Tasken ser eksklusiv ud, når den bæres på møde- eller konferencelokalet, hvilket gør andre indtryk. Dette er en bærbar taske til kvinder og kan være din ideelle kontortaske. Det er en 14-tommer bærbar taske, der har et stort stativ.

21. Stof bærbar taske:

Laptop taske i stof

Da sofistikerede bærbare tasker klemmer din lomme på den højere side, har designeren skræddersyet de bærbare tasker lavet af stof. Du kan give denne taske et personligt præg og få posen efter dit valg og behov. Selvom det er lavet af stof, er det temmelig holdbart, og du kan skræddersy den bærbare taske efter dine krav. Dens stofstruktur er beregnet til en let rejse og bruger typisk et stort stativ til at rumme den bærbare computer.

22. Smart bærbar taske til piger:

Smart bærbar taske til piger

Unge piger foretrækker at have bærbare tasker, som får dem til at se smarte og attraktive ud. Denne type slanke og slanke bærbare taske ser stilfuld ud, når den bæres til ethvert sted. Forsiden af ​​den bærbare computer ser ud som avisen, hvilket gør den bærbare taske eksklusiv og fantastisk. Her er endnu en bærbar taske til kvinder, der har et stativ og er stilfuldt og slankt i designet. Du kan endda bære dette til din arbejdsplads eller college. Hold øje med en række designs.

23. To -lags bærbar taske til kvinder:

Ladies to -lags bærbar taske til kvinder

Her kommer en bærbar taske, der er multifunktionel i brug. Du kan gemme din dyrebare elektroniske gadget i det øverste lag, og i det nederste lag kan du gemme opladeren, pen -drevet, væv og mus. Den har en lås til sammenlåsning, og tasken ser fantastisk ud, når den bæres. Der er to stativer, og det andet er beskyttet med en lille remlås. Både mænd og kvinder kan bruge det til deres kontorarbejde.

24. Laptop -tasker i polyester:

Laptop tasker i polyester

KØB NU

Denne polyester bærbare taske er meget populær blandt alle køn, da den er meget let at håndtere og bære og er meget let i vægt. Denne bærbare taske er perfekt til cyklister eller rejsende, da de kan hænge dem på skuldrene, og tasken har nok rum indeni til at holde andre ting. Tasken har sidelommer og polstrede stropper, hvilket gør den behagelig at have på. Både mænd og kvinder kan bruge denne taske.

25. Enkle bærbare tasker:

Enkle bærbare tasker

Mange foretrækker at eje en bærbar taske, der er enkel at se. Disse typer bærbare tasker er perfekte til dem. Det er de enkle bærbare tasker, hvor du skal opbevare din taske sikkert og have et ekstra skab bagpå for at gemme dine filer. Taskerne fås også i forskellige farver, og du kan hente en efter dine ønsker. Disse er designet til at opfylde formålet og kan bruges af både mænd og kvinder. Det er en 15,6 tommer bærbar taske.

26. Laptop -taske med blomsterprint til kvinder:

Bærbar taske med blomsterprint til kvinder

Dette er en bærbar taske til kvinder, der kan tage med på kontoret eller formelle møder. Denne bærbare taske har et blomsterprint foran på tasken, hvilket giver den et ekstraordinært look. Tasken har flere lommer indeni, der hjælper dig med at beholde andre ting sammen med den bærbare computer. Denne trendy taske har et stort stativ og er dækket af et ekstra dæklag.

27. Flerlags læder bærbar taske til mænd:

Flerlags læder bærbar taske til mænd

Denne bærbare taske er meget populær blandt mænd, da tasken har forskellige skabe til opbevaring. Sammen med den bærbare computer har du plads til at gemme dine vigtige filer og opladeren og dine andre nødvendige ting i den ekstreme front. Tasken er designet som en god pasform og ser meget attraktiv ud, når den bæres til et møde eller bestyrelseslokale. Den kan bruges af både mænd og kvinder og har mange stativer til opbevaring af mange andre ting. En bærbar taske i læder er en fashion statement!

28. Denim bærbar taske:

Denim bærbar taske

Alt lavet af denim er bredt accepteret og tilbedt af alle. Denne denim bærbare taske ser eksklusiv ud når den bæres. Tasken har plads nok til at beholde den bærbare computer og har små lommer til opbevaring af dine filer, oplader, pennedrev osv. Tasken har en lås foran til sammenlåsning og en justerbar rem til at bære. Denim -bærbar computer ser meget trendy ud når den bæres og kan bruges af både mænd og kvinder til deres kontor. Denim er et moderne modeikon!

29. Sort og hvid bærbar taske:

Sort og hvid bærbar taske

Kombinationen af ​​sorte og hvide bærbare tasker ser eksklusiv og ekstraordinær ud, når den bæres af enhver kvinde. Det forbedrer personens personlighed og får dig til at se stilfuld ud. Tasken har tilstrækkelig plads til den bærbare computer og er lavet af letvægtsmateriale, der gør den til en bærbar taske til kvinder. Denne fornemme har et stort stativ og er en 17-tommer bærbar taske.

30. Bucket Shape bærbar taske:

Bucket Shape bærbar taske

Som navnet viser, er den bærbare taske designet i en spand, der gør flere skabe og poser til opbevaring. Tasken har lynlås i høj kvalitet til sammenlåsning, og den er lavet af fint læder. Kanterne og posens hjørne har en glat finish. Tasken har en stærk, bred polstret rem, der gør den behagelig at bære. Det er en perfekt taske under rejsen og til college formål for mænd.

31. Vintage læder bærbar bæretaske til kvinder:

Vintage bærbar bæretaske i læder til kvinder

KØB NU

Denne er designet til at gøre det lettere at rejse med den. Den bærbare taske er lavet af glat og læder. Det ser imponerende ud, når det bæres. Tasken kan kun håndteres og har god plads indeni til at gemme din dyrebare bærbare computer. De små gyldne knapper besat giver tasken et ekstra look. Kvinder bærer det normalt til kontoret eller formelle møder.

32. Sød bærbar taske til teenagere:

Sød bærbar taske til teenagere

Denne type bærbar taske er tilpasset til at have nok rum og lommer over hele tasken. Denne type taske er perfekt til folk, der altid er på farten, da den er ret let at bære og håndtere. Det er en 15-tommer bærbar taske, som du kan bruge til at gemme nogle filer sammen med din bærbare. Tasken har stærke to siders stropper til transportformål. Det ser meget sødt og moderigtigt ud, når det bæres. Mænd og kvinder kan bruge det til college formål.

33. 14-tommer bærbar taske:

14-tommer bærbar taske

Tasken er perfekt til, at en 14-tommer bærbar taske kan opbevares sikkert. Tasken er polstret fra hvert hjørne og beskytter dermed den bærbare computer mod enhver form for skader. Det har nok skabe til at gemme dine filer og ekstra artikler i en taske, hvilket giver komfort under rejsen. Disse bærbare tasker er perfekte til kontorbrug og en komplet taske, så du kan deltage i mødet.

34. Ren hvid bærbar taske:

Ren hvid bærbar taske

Her kommer smukke og stilfulde bærbare tasker til kvinder. Den sydende hvide farve -bærbare computer tiltrækker andres vision, når den transporteres til kontorer eller møder. Tasken har to rum med stærk lynlås til sammenlåsning. Den har slanke stropper, som kan justeres, hvilket gør den praktisk at have med. Denne taske er en stilfuld bærbar taske og giver den bærbare taske et samlet statusløft. Den har en stor hylde på toppen og en mindre under. Medbring din bærbare computer og nogle pen -drev og mus sammen med den.

35. Kufferttype bærbar taske:

Kufferttype bærbar taske

Denne bærbare computer er af en dokumentmappe og har et mere professionelt udseende end en rygsæk. Det er lavet af læder eller enhver anden vinyl og har stærke, stilfulde håndtag, hvilket gør det let at bære. Den har lange aftagelige stropper; hvis det ønskes, kan du tilslutte dem. Disse typer bærbare tasker er slanke i naturen og ser fashionable ud når de bæres. Det er en bærbar taske til kvinder til deres kontorbehov.

36. Stilfuld bærbar taske til mænd:

Stilfuld bærbar taske til mænd

Tjek disse bærbare tasker til mænd, der er levende! Denne type taske er perfekt, når den transporteres til kontoret eller et bestyrelsesrum. Kombinationen af ​​lys og mørkegrå farve får tasken til at se eksklusiv og anderledes ud end andre. I stedet for lynlås har tasken en lås til sammenlåsning, hvilket forbedrer udseendet af en bærbar taske. Det kan være din ideelle kontor laptop taske.

37. Bærbare tasker til kontraststrimler:

Kontraststriber bærbare tasker

Den bærbare taske ser eksklusiv ud som foran; den har strimler med kontrastfarvekombinationer. Tasken har to rum, hvor du også kan opbevare dine bærbare computere og andre værdigenstande. Disse bærbare tasker fås i forskellige farver og varianter, og du kan vælge den, der passer til dine behov og krav. Prøv disse bedste bærbare tasker til mænd og kvinder, der passer bedst til kontoret.

38. Cool bærbare tasker til kvinder:

Seje bærbare tasker til kvinder

Kvinder foretrækker en bærbar taske, der ser cool ud, når den bæres, og tasken skal også have et ekstraordinært udseende. Tasken har en slank pasform og kan også let bæres i hånden. Den er lavet af farverigt stof, og farvekombinationen får tasken til at se fantastisk ud og kan være dit kontor- eller college -tøj. Disse bærbare tasker til kvinder har varme farver at tilbyde med en stor hylde.

39. Kaki bærbare tasker til mænd:

Kaki bærbare tasker til mænd

En kaki taske er populær blandt teenagere og er meget let at vedligeholde og håndtere. Den bærbare taske har et uafskallet kabinet og en frontlomme til opbevaring af din oplader og endda mobil. Således en perfekt taske, der skal bæres ved collager til mænd! Den har en stor hylde, der giver en 13-tommer bærbar taske. Sidelommen, som en hylde foran, er lige egnet til at bære en oplader.

40. Moderigtige bærbare tasker til piger:

Moderigtige bærbare tasker til piger

Da mange piger foretrækker, at bærbare computere også ser fashionable ud. Så denne type bærbar taske er perfekt til dem, da tasken har det nyeste design trykt på den. Det har endda en stilfuld rem til at holde og ser fantastisk ud, når den bæres. Den har to hylder og er en bærbar taske til kvinder.

Bærbare computertasker er blevet en nødvendighed frem for en stilerklæring for os alle, da det nu er svært for nogen at forestille sig livet med en bærbar computer. Bærbare computertasker beskytter bare ikke den bærbare computer mod nogen form for skader eller ødelæggelse er også praktisk at bruge og bære. I disse dage har bærbare tasker flere lommer, hvilket gør det lettere for dig at opbevare dine filer og dokumenter ét sted.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80