9 bedste modeller af madposer til kontor og skole

Madposer, outfits til din ventede mad i madpakken. Med en lille mængde omkostninger, der kan købe dig det bedste outfit til lækker mad. Glimt dig selv og de skumle mennesker omkring dig på arbejdspladsen, picnic eller roadtrip med rundt i disse øverst udvalgte tasker.

Bedste kontor- og skolemadtasker i Indien

Forskellige typer madposer til mænd og kvinder:

Lad os se på de bedste madposer med de nyeste designs.

1. Smukke pink frokostposer til børn:

Smukke lyserøde madposer til børn

Denne smukke pink tegneserie trykte taske er til de søde små pige børn. Lille tiffin og flaske kan rummes i den. Den har lynlås, så tiffinen ikke glider ud af posen. Selv berygtede børn kan bære denne taske tæt, hvilket vil tilføje mere sødme til de søde piger.

2. Tegneserieprintede frokostposer til skolen:

Tegneserieprintede frokostposer til skolen

Den isolerede taske med tegneserier, der er trykt på dyr, er optimal for alle børn, idet et rum bærer deres vigtige fødevarer efter deres ønske. Børnehavebørn kan bære vinderposen patenteret sammen med deres ubekymrede sind.

3. Skolemadetasker:

Skolemadtasker

Denne pasposerver ligner en bordmåtte, når den åbnes, hvilket tager sig af skrivebordet fra at blive grim. Den har en lynlås, der dækker madkassen fra at blive forurenet fra forurenet luft. Taske med mat.

4. Miljøvenlige frokostposer til mænd og kvinder:

Miljøvenlige frokostposer til mænd og kvinder

Det tælles i traditionelle miljøvenlige brune poser til fødevarer. At bære en minimal mængde frokost kræves. Tilberedt med papir og er ganske praktisk i brug, kan også laves af dig selv derhjemme. Det kan genbruges og genbruges.

5. Isolerede frokostposer:

Isolerede madposer

Denne madpose i øvre og nedre rum til mænd gør det mere tilstrækkeligt for dem at bære den nødvendige frokost i henhold til kravet. En for frugterne til at forynge sundhedsbevidste mænd og opfylde deres sult efter mad tilberedt med varme af deres kære. Isoleret vil holde maden i samme tilstand som taget fra hjemmet.

6. Jute frokostposer til damer:

Jute madposer til damer

Denne warli maleri jute taske er dejlig for kvinder enkelhed er sofistikeringen af ​​dette produkt. Smukt warli maleri lavet af grundlæggende grafisk ordforråd en firkant, en trekant og en cirkel, der tilføjer mere delikathed til jutematerialet. Let tilgængelig med den laveste pris praktisk til brug. Fineste madposer til kvinder i alle aldersgrupper og endda yngste piger.

7. Tote Lunch Box Tasker:

Tote madpakker

Den flydende mulepose er en yndig madpose til voksne til at bære frugter, flasker og madkasser, der let kan bæres, især når de tager på en biltur, og sporer et køligt look. Mad, der vil give dem energi til en bedre morgen.

8. Ugleformede tasker til børn:

Ugleformede tasker til børn

Denne taske kan være godt for børn at beslutte sig for at komme ind i verden kaldet “førskole”. Inklusiv yndlingssnacks i æsken i denne søde madpose til børn hele vejen til førskole.

9. Picnic frokostposer:

Picnic frokostposer

Picnic -sjov kan nydes med den rigtige mad, og outfittet til fødevaren vil være denne pose. Det kan bruges til alle årstider, da det er vandtæt, ingen bekymringer for regnvejrsdage. Picnic -sjov med lækker hjemmelavet mad vil desuden blive foretrukket med posen. Med maden samledes folk rundt omkring til en god tid og sjov.

For at opsummere er frokost den afgørende del, der gør din dag til en enorm dag! Alt i alt energibooster for alle. Disse tasker er outfits til madpakken. Vælg den til dig, der kan tilfredsstille dine behov til en lavere pris og stadig være dejlig.