9 store og små størrelse lærredstasker og dens anvendelser

Tasker er allestedsnærværende i disse dage for mange mennesker, mens de rejser. Canvas Bags hjælper økosystemet ved at undgå plastposer. Lærred består af bomuld og hør. Forskellige typer poser er let tilgængelige i forskellige standardmærker såvel som lokale i disse dage. Enorme varianter er tilgængelige til disse poser. Garderobe kan fyldes med de poser med en anden stil for et nyt look.

Store og små størrelse lærredstasker og dens anvendelser

Forskellige typer lærredstasker med billeder:

Nedenfor er vist de få blandt de mange lærredstasker.

1. Indkøbspose:

Indkøbspose

Denne indkøbspose kan være en optimal del af rutinen. Gavnligt for shopping, da det kan undgå et antal poser. Kan bæres som lærredstaske. Let at transportere i mængden til markedspladsen, bageriet eller indkøbscenteret. Forskellige andre trykte poser, der formidler det sociale budskab, er også værd at købe af dette materiale. Kan opbevares praktisk til hurtig afhentning.

2. Rygsække:

Rygsække

Sportsbag til sportsperson let vægtet til sportsartikler og lærreds rygsække til alle studerende, medarbejdere, der kan lade dig bære din verden med dig, uanset hvor du går med dig for dig. Selv en dags tur ting kan erhverves i det. Vandtæt, så ingen bekymringer i regnvejrsdage. Kan lukkes med lynlås og derfor inde i ting beskyttet og sikkert.

3. Canvas Sling Håndtaske:

Canvas Sling Håndtaske

Denne voguish taske er ideel til ungdomspiger til college festfilm eller middag. Besætter bærer kun mine ting. Sling taske, der kan undgå kampen, selv i Punjabi jakkesæt til piger. Kan bære flere ting, der let kunne bæres i hænderne. Lukkes med lynlås

4. Broderi taske:

Broderi taske

Denne broderi taske kan bæres langs en etnisk kjole, der fremhæver blandt de hundrede i en skare. Den har et smukt trådarbejde, der forbedrer kunstfærdigheden i denne lille taske, som kan være yndefuld til enhver traditionel lejlighed.

5. Lærredstasker:

Lærredstasker

Denne stammetrykte lærredstaske afspejler landets stammekultur. En smuk stammetrykt taske, der har et rum, der kan bruges med de vigtigste ting til arbejdspladsen og hangouts og kan bæres af enhver aldersgruppe, smukke damer.

6. Lærredstasker til dagligvarer:

Lærredstasker til dagligvarer

Tasken er ideel til indkøb i dagligvarer. Frugt grøntsager mejeriprodukter kan bekvemt transporteres i det. Gammel gruppe til middelaldersgruppe kan alle bruge denne pose under indkøb, der understøtter økosystemet ved at undgå plastikposer, mens de handler.

7. Canvas messenger taske:

Canvas messenger taske

Denne skuldertaske i lærred er tilfredsstillende for de mænd, der undgår at løfte enorme rygsække. En lille flaske og nødvendige identitetssikre mobiltelefoner kan drives i den. Mest fordelagtig for de mænd, der rejser på cykler enorm afstand.

8. Strandtaske:

Strandtaske

Denne lærredstrandpose er enkel anstændig trykt, som kan transporteres til stranden, der kan rumme strandmakeup -kit strandartikler til smukke damer. Kan prøve sine flere tilgængelige farver og stil til en pris værd. Enkel, men anstændig.

9. Canvas gavepose:

Canvas gavepose

Disse små lærredstasker er blandt den minimale lærredskollektion. Fejlfri til smykker som gave til nyfødte babyer, samling af mønter og skaller, ure som gave. Ubesværet kan flyttes overalt og kan opbevares i en taske, shopping eller rygsæk.

Disse lærredstasker er lette at få online eller i butikker. Syning derhjemme til disse poser kan også prøves. For en ændring i rutinen kan blande rundt med disse poser ved at bruge en unik for dem, der kan lide at eksperimentere med udseendet. Store mængder håndtasker kan også udvikles i bryllupsgaver til brudeparret samt fødselsdagsgaver eller små gaveposer i returgaver.