9 Trendy indiske tøjbæreposer i forskellige designs

Lige siden bevidstheden om, hvor forurenet vores miljø er blevet, vælger folk mere miljøvenlige poser som jute, lærred, papir og klud. Stofposen er den bedste af mulighederne. Stofposen kaldes også ’pose for life’. De er lyse, friske og lyse. Ved sit navn er det lavet af stof. Du kan lave det selv ved at sy det. Mange af detailbutikkerne giver deres produkter i det.

Trendy indisk tøjbæreposer i forskellige designs

Seneste miljøvenlige bæreposer ved hjælp af klud:

Her leverer vi 9 bedste indiske stofposer med billeder og laver din egen stilfulde nye taske ved håndmaling, slipsfarvning eller brodering af den. Tilføj farve til dit liv med disse smukke stofposer.

1. Farverig Tie Dye Cloth Bag:

Farverig Tie Dye stofpose

Læg et nyt spin i din almindelige stofpose ved at binde den. Det er en meget gammel teknik. Mønstre opnås ved at vride, lægge og smuldre stof. De er lavet meget farverige og lyse. Det er perfekt til en strandudflugt.

2. Håndmalet stofpose:

Håndmalet stofpose

En håndmalet stofpose er malet i hånden. De fleste af dem er tilpasset. De er meget specielle på grund af dets unikke karakter. Det vil få dig al opmærksomhed.

3. Broderede stofhåndtasker:

Broderede håndtasker i stof

Broderet stofpose har broderi på. Den har et spejl og perler. Det tilføjer et frisk strejf til dine aftenoutfits. Du kan bruge den til daglig brug.

4. Stofposer til kvinder:

Stofsække til kvinder

Tote Cloth Bag er en kort dobbelthåndteret stofpose. den har åbnet på toppen, der åbner ind i hovedrummet. Det er meget hungersnød. Du kan bruge den med en flirtende aftenkjole eller med din behagelige denim. Det er en fejlfri stil.

5. Hobo stofposer til piger:

Hobo stofposer til piger

En hobo stofpose er en stor skuldertaske med en blød krop, der danner en kurve mellem to endebånd. Den kommer i mange farver og detaljer. Det er behageligt og stilfuldt. Det er en enkel og sofistikeret stil. Du kan bære den på arbejde eller i en weekend.

6. Messenger -kludposer til teenagere:

Messenger kludposer til teenagere

En messenger stofpose er også en slynge taske eller en enkelt rem taske. Det blev brugt af kurermænd, deraf navnet. Det bruges nu af studerende og mennesker, der er på farten. Det er undertiden stort nok til at bære en bærbar computer. Det kan også bruges til arbejde.

7. overdimensioneret stofpose:

Overdimensioneret stofpose

Oversized tasker er den nye trendstil. De er lavet af mange materialer; kluden er en af ​​de foretrukne. De er enorme og meget rummelige. Det er meget stilfuldt og udadvendt. Normalt har de nitter og diamanter. De kan også meget glamourøse.

8. Rygsækstaske:

Rygsækstaske

Rygsække er normalt to skuldertasker, der hovedsagelig bæres af studerende. De er hovedsageligt fremstillet af syntetiske materialer, men på grund af miljøbevidsthed har kluden været favorit blandt mange. De er trendy og farverige. Den fås i enhver form, farve og tryk. Mange kvinder foretrækker det til lange rejser, især unge enlige mødre.

9. Duffle Cloth Bag til rejsebagage:

Rejsetaske til rejsetaske

En duffle stofpose er en unisex taske. Den har to stropper, der normalt løber ned for at tilføje ekstra styrke. Det er normalt lyst og farverigt. De er en tendens hos mænd. De bruges især til motionscenter og rejser.

Hvis din miljøforkæmper eller ej, er stofpose den nye kommende stil. Du kan lave det selv eller købe det i en butik. Vores indiske mor plejede at gøre det ud af vores gamle t-shirts og kjoler. Det er derfor, de kan genbruges. Dette er det nye miljøvenlige produkt i byen, og jeg er sikker på, at alle kommer til at elske det.