Design af lædertasker – 25 bedste og trendy modeller til rejser og kontorer

Læderposer fås i alle former og størrelser til forskellige formål. Disse inkluderer håndtasker til kvinder, tasker til mænd, rejsetasker og mange flere. Materialet, der bruges til disse poser, er forarbejdet tannin lavet i forskellige kvaliteter af læder. Nogle af dem er kunstlæder, rent læder og 100% ægte læder. Nogle tasker bruger også forarbejdet gedeskind. Den sædvanlige farve på lædertasker er brun. Derudover er det samme læder farvet til andre farver som sort, aubergine, mynte, olivengrøn og andre attraktive nuancer til fremstilling af trendy, fashionable, attraktive tasker..

Læder tasker er gratis til dit outfit. Folk, der bruger dem, bliver beundret, uanset hvor de ses med deres stolthedsbesiddelse, fordi poserne har en god finish i topkvalitet og ser dyre ud. Nogle af dem kan kun ydes af de velstillede mennesker, der tilhører de højtstående folk i samfundet. Her vil jeg gerne tilføje overkommelige lædertasker til at organisere og bære dine ejendele. Du ville se moderigtigt og elegant ud.

Bedste lædertasedesign til rejser og forretninger i Indien

Disse lædertasker, når de er købt, er meget lette at tage sig af, og de holder i meget lang tid. Fabrikationsfirmaet foreslår altid, hvordan du skal passe på den taske, du har købt. Som hovedregel skal du polere posen en gang imellem og opbevare posen på et køligt, mørkt sted, når den ikke er i brug. Prøv ikke at væde posen, men hvis du er fanget i regnen med den, skal du altid tørre læderposen et sted væk fra solen, når den er tørpoleret og opbevare den.

Nyeste og stilfulde lædertasker til kvinder og mænd:

Nedenfor er de 25 bedste college- og indkøbsposer i læder til damer og drenge i Indien.

1. Kvinders fashionable håndtaske i læder:

Dame moderigtig håndtaske i læder

Denne fashionable sorte taske til kvinder er lavet i kunstlæder. Posens størrelse er 18x27x7 cm, og den er en behagelig størrelse til at bære alle dine væsentlige ting, når du skal til et samvær med venner eller shoppe. Tasken har beslag af metallegering, der holder posen sammen. Taskens åbning har en lynlås, du kan bruge til at fastgøre. Der er givet to lommer til dig. Den ene er til din mobiltelefon, og den anden er en simpel lomme, hvor du kan opbevare dine værdigenstande. Der er en skulderrem, der hjælper dig med at bære din taske.

2. Vintage Duffle Gym Rejsetaske i læder:

Vintage Duffle Gym Rejsetaske i læder

Leather World Ltd lavede denne vare til mænd, der kan lide at træne i fitnesscentret. Denne taske kan også bruges af mænd, der nyder sport som svømning, ketcher sport som tennis, squash og badminton. Tasken er lavet af 100% ægte læder, så den er stærk nok til at bære dit håndklæde, skiftetøj og andre ejendele. Tasken er meget attraktiv og gratis.

3. Læder messenger taske med bærbar computer:

Messenger taske i læder med bærbar computer

Leather World Ltd designer og fremstiller denne 100% rene gedeskindstaske. Denne genstand er velegnet til opbevaring og transport af din bærbare computer, mens du flytter fra et sted til et andet. Alle med en bærbar computer kan bruge denne taske.

4. Sling Taske Læder:

Sling Taske Læder

Et torse -firma laver denne læder sækpose til både mænd og kvinder. Posens størrelse er 11,5 × 9,5 × 2,25 tommer, der er gode til at bære alt, hvad du skal have med. Der er en magnetisk knap til at lukke åbningen. Derudover er der en lomme og to rum til at organisere dine ting. Tasken har fastgørelse og spænder og en justerbar rem.

5. Læder Hobo taske med justerbar rem:

Læder Hobo taske med justerbar rem

Denne smarte lædertaske er meget tiltalende for unge kvinder. Det justerbare håndtag er i hobo -styling og derfor navnet på tasken. Du kan bære alt, hvad du har brug for for at være organiseret i det store store rum med lynlåslomme og lommer.

6. Mint Lawrence taske i grønt læder:

Mint Lawrence taske i grønt læder

Denne Lawrence taske er uimodståelig på grund af sin usædvanlige mynte farve. Materialet i posen er kunstskum. Denne håndtaske er meget gratis for enhver dame med en lys hud og iført lys havgrøn eller mintfarvet sari eller kjole. De ser bestemt elegante og attraktive ud. Denne taske er alles favorit, og derfor er den meget efterspurgt. Denne taske har polyamid og metallegeringer. Der er rum og lommer indeni. Tasken er også fuldt foret.

7. Læder ni til fem håndtasker:

Læder ni til fem håndtasker

Denne lædertaske er til arbejdende damer, der regelmæssigt begiver sig ud på arbejde fra ni til fem. Uanset hvor disse personer arbejder, kan de alle lide posen på grund af dens praktiske formål. Den færdige taske er meget let, fordi den er lavet af sort og hvidt kunstlæder. Inde i posen er der kun et rum med gyldne beslag.

Dette er stort nok til, at du kan gemme og bære ting, du har brug for i løbet af dagen. Derudover er der et sted til din mobiltelefon og et sted til opbevaring af dine snacks eller madkasser. Tasken er let at bære på grund af den aftagelige rem, der er leveret.

8. 15 ”Læder Laptop Crossover Messenger Bag:

15 ”bærbar crossover messenger taske i bærbar computer

Pranjals House designet og lavede denne Vintage håndlavede lædertaske. Eksternt er tasken lavet af brunfarvet læder, mens der indvendigt er lærredsmateriale. Dette lærred beskytter din bærbare computer mod stød og vibrationer. Den indvendige størrelse på 38 cm x 10 cm x 28 cm er rummelig nok til at bære din bærbare computer. Der er tre rum i denne taske. Tasken kan let bæres ved hjælp af det medfølgende justerbare spænde og skulderrem.

9. Amy Violet læder håndtaske:

Amy Violet læder håndtaske

Denne violetfarvede håndtaske til damer er et fantastisk tilbehør til damer, når de skal til fest. Tasken er gratis til dem, især når de er klædt i en lilla eller violet eller endda lavendelkjole eller sari. Denne taske er lavet af faux læder og metallegering. Der er lynlås til lukning af tasken. Derudover er der to lommer – den ene er en lomme til din mobiltelefon, og den anden er en lynlåslomme. Størrelsen er 22 x 35 x 12 cm, som er god at have med sig.

10. Håndlavet ægte brun læder skuldertaske:

Håndlavet ægte brun læder skuldertaske

Pranjals House Vintage fremstiller denne håndlavede taske i ægte læder, der er brun i farven. Lærredet er inde i tasken, som beskytter alt, hvad du holder mod vibrationer, stød og endda at blive plettet af læderet. Posens størrelse er 30 cm x 10 cm x 40 cm. Der er kun et rum, der kan lukkes med den medfølgende lynlås. Der er et dobbelt håndtag til at bære tasken.

11. Bucket snor i læder slynge:

Bucket snørepose i læder

Koovs fremstiller denne lædertaske til moderigtige damer. Denne vare er lavet af kunstlæder. Der er kun et rum, og posens design er lavet, så den kan fastgøre posen ved at tegne en snor. Derudover er der gyldne detaljer og justerbare skulderstropper.

12. Tassel snor lukning slynge:

Tassel snor lukning slynge taske

Paris Belle laver denne trendy læder sækpose til damer. De ser sofistikerede, elegante og moderigtige ud, når de bruger dette tilbehør. Denne vare er lavet af PU (Polyurethan) læder. Enkeltrummet er meget rummeligt. Tasken kan fastgøres med en snor.

13. Rød boksesæk:

Rød boksesæk

Denne vare er også meget trendy og komplementær til dit outfit, når du skal til fest. Håndtasken er lavet af kunstlæder. Der er en lukning foran. Ved åbning af tasken finder du en lomme med lynlås indeni. Du kan beholde dine krav i denne taske.

14. Lunatik ægte læder slynge cross body-taske/ messenger taske:

Lunatik ægte læder slynge cross body-taske/ messenger taske

Denne vare er i sort farve. Den er lavet af ægte læder. Tasken kan bruges af mænd, kvinder, piger og drenge. Tasken kan bruges til flere formål såsom messenger håndtaske, slynge poser eller pengeposer. Der er to rum, nemlig en lomme med lynlås og to sidelommer. Tasken kan let bæres ved hjælp af den medfølgende justerbare rem.

15. Tashi Ranch H Sort:

Tashi Ranch H Sort

Tashi laver denne ranch læderryg, der er sort i farven. Tasken er velegnet til rejser. Til alle praktiske formål kan denne taske udvides efter behov. Der er kun et hovedrum med lynlåslomme indeni. Det gode er, at din ejendom altid vil være beskyttet mod regn på grund af den vandtætte foring inde i posen.

16. Jackson 02 Læder taske til rejse:

Jackson 02 Læder taske til rejser

Hide Design gør denne ranch læder rejsetaske tilgængelig i almindelig brun farve. Tasken har justerbare skulderstropper. Foran tasken er der en glidelomme og en lynlåslomme. Inde i tasken er der to sliplommer. Det eneste hovedrum med dimensioner 40 x 35 x 20 cm er rummeligt til at bære dine ejendele. Dette rum er med lynlås.

17. Ettore 02, brun læder bagage taske:

Ettore 02, Brun læder bagage taske

Denne klassiske rejsetaske i læder fås i almindelig brun. Dimensionen af ​​denne taske er 48x31x19,5. Dette er rummeligt nok til at bære alle dine ejendele. Tasken har to metoder til at bære. Én, der er håndtag, du kan tage og bære. De andre justerbare skulderstropper giver dig mulighed for at bære den samme taske på dine skuldre. På toppen er der en lynlåsåbning med aftrækkere, og i kælderen er der ekstra rum til at bære små ting. Derudover er der leveret en glidelomme med magnetisk lukning, en lynlåslomme indeni.

18. Hidesign Slider 03, brun taske i læder:

Hidesign Slider 03, brun taske i læder

Denne vare er en læder cross-body læder taske, du kan bruge regelmæssigt, når du går ud. Dimensionen af ​​denne taske er velegnet til at bære en iPad/tablet. Begge sider af tasken har en glidelomme og en lynlåslomme for nemheds skyld. Du kan bruge den justerbare skulderrem i læder med spænder og skulderpuder til at bære tasken.

19. Bertoia 03 Herretaske i læder:

Bertoia 03 Herretaske i læder

Denne crossbody-taske i Siberia Soho-læder er lavet til daglig brug. De mange lommer hjælper dig med at organisere dine ting. Der er et hovedrum på 25 x 26 x 6 cm, der har to skridlommer og en lynlåslomme. Åbningsklappen har et spænde foran.

20. Laptop -rulletaske i ægte læder natten over AMD02:

Læderrulleetui i ægte læder natten over AMD02

Scharf laver denne vare. Læderposen er velegnet til at bære bærbare computere med skærme op til 17 ”inklusive tilbehør. Denne taske er fremragende, mens du rejser. Du kan bruge denne taske i kombination med en trolley-taske for nemheds skyld.

21. Skjul Kraft 100% ægte læder slynge taske til damer:

Skjul Kraft 100% ægte læder slynge taske til damer

Denne sorte taske i ægte læder i beige eller marineblå er til kvinder. Der er en justerbar rem til ændring af længden i henhold til ejerens eller brugerens højde. Der er kun et hovedindvendigt rum, du kan bruge til at opbevare dine vigtige ting. Der er også et centralt rum med lynlås og en mobil pose.

22. Style98 Ægte læder Travel Passport Sling Bag:

Style98 Rejsepas -sækpose i ægte læder

Denne vare er lavet af ægte læder og har en brun farve. Tasken er til transport af rejsedokumenter som pas, kort osv. Der er tre rum, som du kan bruge til at organisere dine ting. Både mænd og kvinder kan bruge dette.

23. Style98 Unisex læder Premium kvalitet skuldertaske:

Style98 Unisex læder Premium kvalitet skuldertaske

Mænd og kvinder kan bruge denne lædertaske. Tasken er ideel til transport af kort, pas, billetter og andre rejsedokumenter.

24. Luksus -duffeltaske i læder:

Luksus duffle taske i læder

Denne brune læderbagage er en Duffle -taske, der er lavet specielt til din rejse. Tasken er lavet meget stærk og holdbar ved hjælp af nylonremme og førsteklasses læder. Tasken er god at tage med på korte flyveture.

25. Hej Design damer læder skuldertaske:

Hej Design damer læder skuldertaske

Denne vare er lavet af brunfarvet læder. Det er en skuldertaske i størrelsen 24 x 30 x 12 cm. Denne håndtaske er praktisk og attraktiv. Det ville helt sikkert få dig til at se elegant ud.

Efter at have læst denne artikel kan du sandsynligvis lide en eller flere. Ja, de er fremragende at købe og opbevare i din garderobe i det særlige øjeblik, når du har brug for dem.