Kabinetasker -samling – 9 bedste og trendy designs til bagage

Kabinetasker betegnes som poser eller bagage, der kan transporteres sammen med passagererne og opbevares i rummet ovenover i stedet for at bevæge sig ind i lastrummet. Da flyselskaberne har specifikke vægtgrænser på kabinetaskerne, bør du vælge den i overensstemmelse hermed for at gøre din rejse kølig og problemfri.

Design af kabinetasker

Små og store kabinetasker med hjul til rejser:

Kabinetaskerne fås i forskellige størrelser, farver og mønstre og er designet af meget let materiale til at gøre din rejse glattere og lettere. Lad os se på de 9 bedste designs af kabinetasker til mænd og kvinder.

1. Kabinetaske med flere lommer:

Kabinetaske med flere lommer

Kabinetasken har mange små lommer og poser uden for posen, hvilket giver rigelig plads til opbevaring af små og nødvendige ting, der kræves under rejsen. Tasken har holdbare lynlåse til lukninger og har justerbare håndtag til at bære tasken. Tasken er en separat pose, hvor håndtagene kan skubbes, når det ikke er nødvendigt.

2. Enkle rejsetasker:

Enkle rejsetasker

Disse typer poser er enkle, men meget rummelige kabinetasker. Tasken er tilstrækkelig plads til opbevaring af artikler og små lommer udenfor. Tasken har forlængelige håndtag på toppen, så du kan trække posen oprejst. Kabinetaskerne bliver lettere at bære og trække, uanset hvor du går.

3. Ryanair Travel Cabin Bag:

Ryanair Travel Cabin Bag

Nogle flyselskaber har deres egen specifikation for en kabinetaske. Denne kabinetaske er perfekt og godkendt af Ryanair flyselskaber og kan transporteres uden begrænsninger. Tasken er af den størrelse, der nævnes af flyselskaberne 35*20*20, og disse poser er ideelle som håndbagage.

4. Spinner Wheels Trolley Cabin Bag:

Spinner Wheels Trolley Cabin Bag

Tasken har en meget pæn og glat finish i hvert hjørne. Bunden af ​​posen har fire spinnerhjul og et lille justerbart håndtag til at bære posen. Denne type kabinetasker fås i mange farver og mønstre, og du kan vælge den i henhold til din komfortzone.

5. Patch Work Style kabine tasker til kvinder:

Patch Work Style kabinetasker til kvinder

Her kommer et sødt og smukt kabinearbejde. Tasken er lavet af stof og har fantastisk patchwork på den. Tasken kan let bæres som en kabinetaske. Denne taske klemmer ikke dine lommer særlig højt, så du kan få en god farverig samling af disse poser, du vil have.

6. Små bagage kabinetasker med hjul:

Små bagage kabinetasker med hjul

Disse kabinetasker er små i størrelse og kan let bæres som en kabinetaske. Tasken har flere små polstrede lommer foran, hvor du også kan beholde din bærbare computer. Tasken har et bærbart håndtag og hjul, der gør det lettere at trække i lufthavne.

7. Letvægts hjulkabinetaske:

Letvægts hjulkabinetaske

Da dagens flyselskaber har strenge regler for bagagen, er denne kabinetaske designet med meget let vægt på materialet. Tillader dig at bære så meget du vil, da tasken har en ubetydelig vægt. Disse tasker er perfekte og ideelle kabinetasker at have med på rejsen.

8. Læderhytte rejsetaske:

Rejsetaske i læderhytte

Denne kabinetaske er lavet af læder. Tasken har et lille kammer og dybe lommer i siderne. Den har små polstrede håndtag som en godt lang rem til at bære tasken. Disse typer kabinetasker er holdbare og holder i længere år.

9. Stor kabinetaske:

Stor kabinetaske

Ifølge flyselskabets regler er denne kabinetaske ideel. Tasken har en dyb forlomme, så du kan opbevare ekstra bagage. Farvekombinationen og stilfuld metallisk hardware får tasken til at se meget stilfuld og anderledes ud end andre tasker.

Kabinen skal være perfekt designet og have enorm plads til, at artiklerne kan opbevares under rejsen. Den skal være let i vægt og let at skelne fra andre poser efter farve eller design for let at kunne spores. En kabinetaske skal passe til din rejse og let transporteres overalt, hvor du ønsker det, uden frygt for at noget går galt. Vælg derfor en taske efter dine rejsebehov.