Tasker til mænd – 20 trendy og stilfulde modeller til alle behov!

Tasker er den perfekte tag-along for begge køn-uanset om du vil tilføje et stilfuldt look eller endda rumme flere af dine ting på én gang, et sted at have med dig. Hvad med at vælge perfekte tasker til mænd, der hjælper os med at både se stilfulde og hjælpsomme ud med at bære vores ting sammen ?! Disse tasker er stadig mere almindelige for mænd, og i dag ser vi, at de fleste af dem har ideelle og nyttige tasker mærket sammen med flere udflugter eller dagligt arbejde. Vi har samlet disse bedste tasker til mænd – ideelle til at passe til forskellige lejligheder, dage og formål. Lad os tjekke alt om disse stilfulde tasker i dag.

tasker til mænd

Hvilke tasker er bedst til mænd?

Når vi taler om herretasker, er det ikke mange af os, der kan have en idé eller et billede i tankerne. Men gæt hvad, vi kan ikke få en pose repareret til enhver lejlighed eller regelmæssig aktivitet. Afhængigt af dit formål, hvad du foretrækker og ønsker, skal du have den perfekte samling af manstasker, der passer til dine behov. Her er nogle af de bedste tasker til mænd som almindeligt kendt.

Rygsække: Man kan aldrig gå galt med dem. Ligesom herresko eller den populære sorte t -shirt, hver mand ejer, er rygsækken også et tilbehør, alle bør eje. En smart og perfekt rygsæk kan være alsidig, herunder dine professionelle besøg, almindeligt kontorbeklædning eller ture. Dette er en klassiker, og du må ikke gå glip af det. Men sørg for at vælge den rigtige, den med et bærbart polstret rum, flere strimler og ekstra lommer, der passer til alle dine behov.

Gym tasker: Hvis du er en aktiv person, kan en træningstaske hjælpe dig. Uanset om du bruger den til dit træningscenter eller til en afslappet pakning af flere ting, når du skal til enhver lejlighed, er tasken rummelig og giver dig mulighed for at rydde op og organisere ting.

Crossbody tasker: Hver mand elsker en god crossbody taske. Det er den mest praktiske og realistiske taske, hver mand bør eje til hverdagens formål og medbringe vandflasker, telefon, oplader, tegnebøger og mere. Du kan vælge den rigtige størrelse efter dine krav, men sørg for, at den har flere lynlåse til dine behov.

Messenger tasker: Ikke mange mænd ved om dette eller foretrækker at have dette, men dette er den kommende moderne klassiker. De er seje, rummelige og kan give op til smart udseende. Denne messenger taske kan være rimelig brug ved at tilføje et par tøj til dine sko eller jakker.

Ting at huske, når du køber en taske til mænd:

De fleste af os tænker ikke meget, når vi køber det, vi har brug for, og går til alt, hvad vi støder på i første instans. Men tror du ikke, vi skal improvisere lidt ?! Vi ønsker ikke at komme tilbage til den verden, der udvikler sig, mens vi vælger et nyttigt tilbehør. Taskerne skal alle være stilfulde, komfortable og perfekte i brug – alt i ét – for at være den ideelle pasform. Her er et par af vores observationer.

 • Tjek din komfortable stil og krav. Skal du bruge det hver dag? Tænk derefter over, hvilken slags taske du har brug for. Foretrækker du at købe en taske til dine specifikke behov – beslut dig for en passende? Hav altid krav og komfort i tankerne.
 • Tag den rigtige pasform på. Se efter passende rum, rummelige, gode lynlåse og dem, der har polstrede stativer på.
 • Tjek om du har en vandtæt taske eller ej. Dette er især vigtigt i de regnfulde dage.
 • Vil du have ekstra funktioner? Hav det også i tankerne – se hvad der er nødvendigt og kan være unødvendigt for dig.

Seneste og stilfulde daglig brug herretasker til kontoret:

Følgende er et par populære skulder- og håndtasker udført af mænd i disse dage til sport og college.

1. Superdry rygsække til mænd:

Superdry rygsække til mænd

KØB NU

De marineblå og grønne farveprintede Superdry-rygsække til mænd er blandt de bedst sælgende og populære rygsækvarianter. Rygsækken kommer med et ungdommeligt og lyst, levende design med et polstret rum, der er ideelt til at bære bærbare computere med et beskyttende lag. Rygsækken kommer i alsidig anvendelse, hvad enten det er til gymnasier eller kontorer eller almindeligt slid; dette er praktisk og ideelt til mænd, der altid er på farten!

 • Design: Marineblå og grøn farveprintet bærbar rygsæk med logo
 • Materiale brugt: PU
 • Omsorg: Tør med en pæn og tør klud for at fjerne støv.

2. Læder bærbare tasker til Office:

Læder bærbare tasker til kontor

KØB NU

Hvad med et formelt professionelt udseende perfekt egnet til mændene inden for erhvervslivet og formelle sektorer? Denne bærbare taske i læderbrun farve til kontorbesøgende er en sådan passende mulighed. Tasken er let, behagelig og bringer det overdådige og elite look ud, ideelt til at passe til mænds standarder, der foretrækker professionelt udseende.

 • Design: Brun farve laptop messenger læder taske med lynlåse foran
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Tør kun af med en ren, ren, tør klud.

3. Sling Messenger Bag til mænd:

Sling messenger taske til mænd

KØB NU

En messenger slynge taske til mænd kan altid være praktisk til flere instanser og daglige aktiviteter. Denne sorte taske ser plys, kantet og moderne ud med brugsbaseret komfort og stil, hvad enten det er hurtige udflugter eller afslappede lejligheder. Tjek dette ud, og du kan lide det! Dette er blandt de must-have seje tasker til fyre.

 • Design: Sort farve slynge messenger taske med to rum og eksterne lommer
 • Materiale brugt: PU
 • Omsorg: For at fjerne støv, tørres det kun af med en tør klud.

4. Nike gym taske til mænd:

Nike gym taske

KØB NU

Hvis du er til aktive dage med fitnesscentre og øvelser, er denne Nike gymnastiktaske til mænd et must for dig. Tasken fås i farven rød, blå og indigo med lukning i snoren. Det er rummeligt, ideelt og velegnet til at passe i dit ekstra gymtøj og sko sammen med vandflasker.

 • Design: Nike gym taske til mænd med snøre lukning
 • Materiale brugt: Polyester
 • Omsorg: Rengør posen med en fugtig klud for at fjerne støv.

5. Rejsetaske til mænd:

Rejsetaske til mænd

KØB NU

En duffle taske er et must-have for alle mænd, der ofte har rejser. Hvad er bedre end denne lette og lille, men rummelige duffeltaske, der kan passe i tøjdage og er super let at have med? Denne brune farve er blandt de mest populære, ideel til et par dages tur. Det er også praktisk og ser fængende ud!

 • Design: Brun farve Duffle læder taske
 • Materiale brugt: PU
 • Omsorg: Brug kun en tør klud til at tørre støv af.

6. Herres skuldertaske:

Herre skuldertasker

KØB NU

Muleposer er perfekte til mænd, der ikke ønsker en for kort cross-taske eller en for stor rygsæk. Disse herretasker i skuldertasker leveres med en række lynlåslommer med et indvendigt hovedrum, ser kantet og stilfuldt ud med moderne klassisk design og generelt holdbar og behagelig vogn. For alle de korte udflugter, der kræver en lettere vogn og diverse at mærke sammen med dig, kan dette være et glimrende valg at tage.

 • Design: Brun farve skulder mulepose med et hovedrum og to udvendige
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Rengør kun posen med en tør klud.

7. Crossover taske til mænd til mænd:

Side crossbody taske til mænd

KØB NU

Wildcraft side crossbody tasken til mænd er en af ​​vores personlige favoritter. Den sorte trykte messenger taske ser super kantet, stilfuld og moderne ud og kan være et godt valg med både udseende og nytteværdi. Det har også et tablet -ærme, holdbare puder og materialer af god kvalitet og et hovedrum og sidelomme.

 • Design: Sort printet messenger crossbody taske til mænd
 • Materiale brugt: Polyester
 • Omsorg: Tør posen af ​​med en tør og ren pose for at fjerne støv og urenheder.

8. Lille brysttaske til mænd:

Lille brysttaske til mænd

KØB NU

Har du nogensinde stødt på en brysttaske til mænd? Hvis ikke, er dette et sejt og smart valg at tjekke ud. Brysttaskerne er mindre end hverdagens rygsække. De kommer dog med et meget slankt og kantet design med et rummeligt rum, der passer til normale tablets, mobiler eller notebooks. Denne sorte slanke brysttaske til mænd er vandtæt invariant og kan være ganske nyttig i brug. Det har endda et indbygget USB-opladningskabel! Tjek disse stilfulde tasker til mænd; du vil elske dem!

 • Design: Sort lille brystpose med hovedrum og to mindre lynlåse
 • Materiale brugt: Polyester og nylon
 • Omsorg: Tør posen af ​​med en pæn og ren klud for at fjerne støv.

9. Talje taske til mænd:

Talje taske til mænd

KØB NU

Taljeposen var alt for stilfuld og de mest populære for et par år tilbage, og nu er de tilbage på mode. Taljeposen i den sorte farve er et lille og slankt design. Det giver et sporty og afslappet hverdagslook med attitude og fed udseende.

 • Design: Sort farve talje taske til mænd
 • Materiale brugt: Polyester
 • Omsorg: Rengør efter behov med en fugtig klud.

10. Herre Clutch Purse Bag:

Herre clutch taske

KØB NU

Hvis du undrer dig over, hvad clutch -tasken til mænd er, lad os vise dig denne nye dagsmodel. Dette er en multifunktionel pungkobling til rejseformål, ideel til at organisere tingene pænt og på en ren måde. Denne taske leveres med to hovedrum og en lynlåslomme og kan hjælpe med at holde alle dine rejsebehov eller endda tilbehør pænt.

 • Design: Brun farvekoblingstaske med to rum og en lynlås
 • Materiale brugt: Læder
 • Omsorg: Tør kun støv af med en ren, tør klud.

11. Tilbage messenger tasker til mænd:

Tilbage messenger tasker til mænd

Inspireret af skoledagstaskerne ses herretasker ofte af mænd, der rejser til forskellige byer på en dag for at tjene penge. Sælgeren bruger denne taske i vid udstrækning, mens han flytter til byer, da den kan bære både privat og professionelt personale ad gangen. Ganske populære blandt college-tasker, de fås også i et design, der kan bæres på en skulder og cross-body.

12. Boys Back College Tasker:

Boys Back College Tasker

Vil du huske dine skole- og college dage! Rygsække er de bedste at vælge imellem. Sådanne poser får flere designs og mønstre til college poserne at vælge imellem. De bruges også til sporing og picnics til at gå frit og bære dem tilbage. Fås i forskellige mønstre og materialer, de er meget populære for deres anvendelser og alsidighed.

13. Rygsæk rejsetasker til mænd:

Rygsæk rejsetasker til mænd

For eventyrlystne mænd er der særlige sporingsposer til rådighed på markedet. Disse rejsetasker til mænd er lavet af læder, hvilket giver dem mulighed for nemt at opbevare alle de nødvendige ting uden at give vægt på skuldrene. De giver et taljebælte fastgjort til det, som deler vægten. Tasken har kapacitet til at bære alle de nødvendige ting, der kræves til sporinger, såsom reb, tøj, vandflasker, sporingssko og meget mere.

14. Mænds håndbagagetasker:

Mænds håndtasker

Rejsetasker til mænd inkluderer også denne vigtige bagage. De praktiske bagageposer ses bredt båret af militærmænd og officerer. Tasken får også hjul nedenunder, så de kan slæbes med, mens du går. Fås i mange designs, de er fremstillet af læder, men er forsynet med en bomuldstyk belægning. De kan åbnes bredt, hvilket giver meget plads til at gemme mange ejendele.

15. Mænds taske til kontorbrug:

Mænds taske til kontorbrug

En trendy og professionel taske til at bære til dine kontorer er disse tasker inspireret af tasker. Kontortaskerne til mænd er lavet af læder med en bomuldsbelægning. De er gunstige for et professionelt udseende for alle arbejdende mænd. Det gemmer beskyttende dine mapper og filer. Det er også bredt udvalgt af forretningsmænd i høje møder, da det også gemmer din bærbare computer inden for.

16. Mænds rejsehjulstasker:

Mænds rejsehjulstasker

Rejser til en lang ferie! Få en ryg, der gør din rejse let og behagelig. På hjulet hjælper tasker dig med at rejse byrdefri, da posen indeholder hjul, der skal slæbes. Mænds rejsetasker fremstillet af fiber er også sarte og svære at bryde. Det giver et stort rum til at gemme dine ejendele og er gunstig at rejse med, da du ikke skal bære tunge tasker på din skulder, hvilket forårsager stivhed.

17. Rund sportstaske til mænd:

Rund sportstaske til mænd

Udbredt af sportsfolk, sådan omkring sportstaske bruges også af college -drenge til cricket, fodbold, badminton osv. De er store nok til at bære alle deres nødvendige ejendele. De kan også bæres som mænds skuldertasker. De bruges også under rejser i korte dage. Med to sidelommer giver det ekstra plads til at bære små pakker.

18. Hånd- og skulderposer til ture:

Hånd- og skulderposer til ture

Ligesom de runde sportstasker bæres disse rejsetasker til mænd på begge måder, som en kuffert i hænderne og en bærepose på skuldrene. De kommer i en rektangulær form og i forskellige størrelser med lædermateriale. Antallet af lommer, de giver, gør det tilgængeligt til flere anvendelser. Et nyt mønster, der blev introduceret i denne kategori, er det, der har hjul nedenfor, som er ret udbredt af ældre mænd, mens de besøger fjerne steder.

19. Cricket Trolley Tasker til drenge:

Cricket vognposer til drenge

Sportstasker har også forskellige stilarter og udsigter alt efter deres behov. Det har kapacitet til at passe hele cricket -kittet indeni sammen med andre personlige ejendele, hvortil der gives en ekstra lomme. Cricketposer til mænd bæres i vid udstrækning også som rejsetasker, især når de rejser til bakkestationer. På grund af deres højde kan de også bære meget tøj og andet tilbehør.

20. pose tasker:

Tasker

Ligesom kvinder har mange makeup -ting at bære under rejsen, har mænd også ret mange ting at bære. Til dette er poseposer den bedste løsning. Disse mænds rejsetasker er små i størrelse til cremer, barberingsartikler, parfume osv. De fås også i en stor pose til at bære vigtige dokumenter i. Sådanne små poser er lette at bære, da de passer i store kufferter eller poser og ikke behøver at medbringes separat. Ved hjælp af disse pose poser, behøver du ikke at søge efter alle små ting i en stor rodet taske.

Med forskellige tasker til mænd kan man konkludere, at mænd også bliver aktive baseret på stil og mode. Virksomhederne introducerer nye designs såsom rejsetasker til mænd, kontorposer til mænd, rygsække, tegnebogstasker, kameratasker og meget mere. De er lavet af læder og får holdbarhed, da mænd bruger dem til hårde formål. I øjeblikket bruges vognposer i vid udstrækning til rejsende, da de ikke behøver at bære bagagen, men trække dem, hvilket gør rejsen behagelig.