15 bedste egyptiske tatoveringsdesigner og betydninger

Egypten er et af de godt og civiliserede kultiverede lande i verden. Mysterielandet, der er rigt på sin historie og kulturelle baggrund, har genoprettet mange af dets egenskaber. Den ene beholdt de i form af smukke tatoveringer, der brugte forskellige hieroglyffer og symboler. Tatoveringerne er anderledes end andre almindelige tatoveringsdesigner, der følges i Egypten.

Egyptiske tatoveringsdesigner og betydninger

De egyptiske tatoveringsdesigner er rige på udseende og mest populære i tatoveringens verdenshistorie. I dag er de fleste af de unge vilde med disse egyptiske tatoveringer. Nogle af de håndplukkede og på mode mode samlinger af egyptiske tatoveringssymboler, der vil føre dig til den legendariske historie i Egypten.

Egyptiske tatoveringsdesigner

Egyptiske tatoveringsdesigner og betydninger:

Her er nogle af de bedste egyptiske tatoveringsdesigner med deres betydning og billeder til både mænd og kvinder, der kan hjælpe dig med at dekorere din krop med tatoveringer.

1. Sphinx egyptiske tatoveringsdesigner:

Sphinx egyptiske tatoveringsdesigner

Sfinxen omfatter en mystisk karakter, hvor hovedet er af menneskets og løvens krop og måske er den egyptiske variant af de keltiske griffoner. Den nøjagtige betydning af denne mystiske karakter er stadig et mysterium, men alligevel mange tillid til, at den var beregnet til at være en vagter over herskeren, der engang lagde sig i den tilstødende pyramide. Afhængig af hvor ekspansiv du har brug for din Sphinx, kunne han sidde på forskellige områder på kroppen. En fuldstændig sfinx kan være et fuldt rygstykke, mens et mindre hoved og skuldre kan være på overarmen eller skulderen. Denne tatovering ligner magt og kan derfor være en af ​​de bedste egyptiske tatoveringer til mænd og kvinder.

2. Egyptisk tatovering med flere symboler:

Egyptisk tatovering med flere symboler

Dejlig plan og generelt design med denne smule håndværk. Blomsterne mangler skygge indebærer noget specifikt, men det kan gå tabt for alle undtagen håndværkeren selv. Denne egyptiske tatovering er fyldt med billeder. Solen betyder, at den sikrer, hvad dens stråler rører ved. Øjet indebærer kvalitet og kraft. I tilfælde af at du har en dollar på greenback fra USA med dig, skal du tage den ud og undersøge den. Det er det samme øje. Pyramiderne betyder ligeledes kraft og magt.

3. Hieroglyffer egyptiske tatoveringer:

Hieroglyffer egyptiske tatoveringer

Hieroglyffer udgør en af ​​verdens mest garvede egyptiske symboltatoveringer, og de betragtes stadig som stilfuldt tilfredsstillende og fængslende i dag. De formidler en specifik kvalitet af gåden. Selv et enkelt navn ville gøre en spændende tatovering. Stort set da hieroglyffer har holdt forskere beskæftiget i et betragteligt stykke tid i et forsøg på at fjerne deres gåde, får du enkeltpersoner til at undre sig over din tatoverings mystiske betydning. Du kan kommunikere med egyptiske hieroglyffer -tatoveringer ved at vælge billederne og gå efter fonetiske eller logogramforståelser, herunder skygge, vælge fra hvilket kursus tatoveringen skal gennemgås og koordinere billeder til større tatoveringer. Der er horde tænkelige resultater.

Læs mere: Tatoveringer af dyr

4. egyptiske primordiale bakketatoveringer:

Egyptiske Urtatoveringer

Urhældningen er en egyptisk tatovering, der er billedet af to arrangementer af trin, der mødes på et niveau ovenpå. Billedet symboliserer det uklare efter skråningerne siges at rejse sig fra uorden for at lave et tørt område. Formen taler desuden til egypterens mest bemærkelsesværdige kompositoriske undren, pyramiderne. Tatoveringstanker til den oprindelige hældning omfatter at sprede stykket på tværs over begge skulderben eller bruge det som et bånd omkring din arm eller underben. Urhældningen låner sig desuden godt til at være en del af en scene, måske ligeledes med et uraeus -billede (en slange).

5. Føniks:

Fønixen

Denne legendariske egyptiske skabning blev anklaget for at være steget ud af sine egne flasker for at starte livet igen. Mange tatoveringsentusiaster bruger det som en indikation på opstandelse eller erobring af store strabadser gennem hele deres liv. Giv Phoenix plads til at sprede sig; spot en på overarmen, eller spred dig over din ryg. Dette er et af de smukkeste egyptiske tatoveringsdesigner for evigt.

6. Scarab Uden Vinger Tatoveringer:

Scarabs var de berømte ornamenter i det gamle Egypten. De betaler i store mængder, og gennem deres graveringer og typologi er de en vigtig kilde til data for arkæologer og historiespecialister i den gamle verden. De er desuden den klassiske fremstilling af det gamle egyptiske håndværk. For egyptere var skarabægen grundlaget for pludselighed. Det ville tage af, uanset hvor det var, når det blev monteret. Det var derudover et billede på opstandelse.

Scarab Uden Vinger Tatoveringer

Cool egyptisk tatoveringsdesign til skarabéen inkorporerer udnyttelse af bug som en hofte tatovering eller lille tatovering på nakken. Det ville ligeledes gå behageligt på håndleddet. Når chancen er meget forskønnet, ville skarabæen ligeledes virke behageligt på den lille del af ryggen.

7. Den egyptiske Ba Tattoo:

Ordet ba er normalt dechiffreret som “sjæl”. Uanset hvad det er, er ba sandsynligvis bedre dechiffreret som en “dyb indikation”. Ba er et af de særlige segmenter af individet som det forstås i egyptisk tanke. I Det Nye Rige var ba’en en anden verden -del af den person, der overlevede eller dukkede op ved døden. Det blev investeret med den enkeltes sondring og identitet. Ba vendte i øvrigt tilbage til de omkomnes grav, for den døde krop var dens legitime hjem.

Egyptisk Ba Tattoo

Ba er en egyptisk symboltatovering af et flyvende væsen, der er typisk for identitet og utrættelighed. Som legenden siger, ville Ba afslutte ærinder midt på dagen forud for løbende at vende tilbage i løbet af aftenen. Egypterne stolede på, at et Ba -billede kunne beskytte en mand, der tager sig af døden. Tatoveringstanker til Ba inkorporerer konsolidering af det fjerede væsen i en egyptisk helligdomsscene eller udnytter det som midtpunktet i et ærme.

8. egyptisk kat tatoveringsdesign:

Egyptiske kat tatoveringsdesign

Forskellige tatoveringer kan findes på egyptiske katte, som fik stor betydning i civilisationen. Kattene havde særegne træk, og tatoveringerne fangede dem alle med succes. Brug sort til tatoveringen sammen med gylden. Denne rige kombination ville få enhver egyptisk tatovering til at skille sig ud.

9. Egyptisk Scarab Tattoo:

Egyptisk Scarab Tattoo

Dette er en tatovering af en skarabebille. Disse biller blev inkorporeret med Ra’s øjne, og der kan skabes innovative og smukke tatoveringer med denne. Folk tilføjer også vinger til det. komprimering af denne i størrelse kan stjæle dens skønhed, så det er en sikrere mulighed at opretholde en standardstørrelse, mens du arbejder på denne. Du kan beholde den i monokrom eller tilføje forskellige farver for at gøre denne egyptiske tatovering levende.

10. Anubis egyptiske tatoveringsdesign:

Anubis egyptisk tatoveringsdesign

Dette er en abstrakt tatovering af dødens gud ved navn Anubis. Denne giver dig fleksibiliteten til at håndtere forskellige farver og størrelser med indflydelse på dens betydning eller effekt. Tatoveringer på Anubis er normalt sorte i farven. Dette er et af de perfekte egyptiske tatoveringsdesign på ryggen til mænd og kvinder.

11. Egypt King Tattoo:

Egypt King Tattoo

Faraos tatovering er et strålende design, hvis du ønsker at dække et stort overfladeareal. Brug gylden, gul og sølv med sort og hvid til alle de små detaljer på tatoveringen. Fokuser på øjnene, og det får din tatovering til at fungere. Det er et tegn på magt og dominans. Dette er et af de mest populære egyptiske tatoveringsdesigner til mænd med mod. Det er et af de bedste egyptiske tatoveringsdesign til mænd.

12. Tatoveringer af egyptiske dyr:

Egyptiske dyr tatoveringer

Brug af animerede hieroglyffer er en genial idé, hvis du vil arbejde med innovative tatoveringsdesigner og mønstre. Disse mønstre er sjældne og ses ikke ofte. Så det er en god idé at bruge forskellige farver til dette. Dyretatovering på armene er den bedste idé at få blæk.

13. Nøgle egyptisk tatovering:

Egyptisk nøgletatovering

Symbolet kaldes Ankh, og det er nøglen, der repræsenterer livet. Det er også symbolsk for, at Nilen er livskilden i Egypten og livgiverens symbol. Dette enkle ankh egyptiske tatoveringsdesign kan males hvor som helst. Men du kan bruge en gylden undertone til at fremhæve den. Det er de bedste små egyptiske tatoveringer.

14. Eye Egyptian Tattoo Design:

Eye egyptisk tatoveringsdesign

Udjat eller øjet er det symbol, der bruges til at udtrykke helbredelse og beskyttelse. Det er også kendt som timernes øje. Kvinder bærer oftest denne egyptiske tatovering. Dette øje af Ra er også symbolet på rigdom, magt, velstand og visdom. Prøv at bruge gyldent blæk til at fremhæve øjet eller skabe en baggrund med andre egyptiske designs eller mønstre, der komplimenterer tatoveringen. Dette er et af de bedste egyptiske tatoveringsdesign til kvinder.

15. egyptisk gud tatoveringsdesign:

Egyptian God Tattoo Designs

Tatoveringer af egyptiske guder er også meget populære. De var et tegn på højeste magt og indbegrebet af viden. Den mest almindelige er af Ra, solguden. Disse komplekse tatoveringer har dybe betydninger og fortolkninger. Brug hvide og gyldne farver til denne. Denne egyptiske tatovering vil helt sikkert skille sig ud.

Egyptiske tatoveringer er smukke at have på, så vælg, og alt du skal gøre er at få dem aftrykt. I tilfælde af at du værdsætter historie, billeder eller simpelthen holder enkeltpersoner til at spekulere, kan du overveje at få en af ​​de enorme mængder egyptiske hieroglyffer tatoveringer. Par dine egne bestemte ideogrammer sammen for at indramme et tankearrangement eller bestræb dig på at definere et ord med fonetiske billeder fra ethvert lag, muligvis inden for grænserne af en pyntende udkant.