15+ nyeste keltiske tatoveringsdesigner til perfekt at pryde din krop!

Keltiske tatoveringsdesigner indeholder en række komplicerede vendinger, der er fyldt med knuder og komplicerede kurver. På overfladen ser det ud til at være fantastiske tatoveringsdesigner, der aldrig undlader at fange din opmærksomhed, men dens betydning går lidt dybere end dens smukke facade. De fleste keltiske tatoveringsdesigner symboliserer forskellige forskellige slags betydninger.

Keltiske tatoveringsdesigner

Keltiske tatoveringer Betydning og betydning:

Symbolerne er for det meste en blanding af tyske og hedenske kulturer. Det blev oprindeligt tatoveret på de keltiske krigere. Keltiske knuder har også en religiøs betydning, hvor knuderne repræsenterer menneskets sammenkobling med resten af ​​universet. Keltiske knuder indikerer også uendelighed. De er lavet af en enkelt tråd og har ingen begyndelse eller slutning. Det angiver menneskelivets uendelige cirkel. Treenighedens keltiske knuder, der er lavet ved hjælp af tre knob, angiver foreningen mellem tre mennesker. Selvom keltiske tatoveringer oprindeligt er udført på mænd, holder det i dag ikke nogen form for kønsforstyrrelse.

keltiske tatoveringsdesigner

Seneste designs af keltiske tatoveringer:

Her præsenterer vi de bedste keltiske tatoveringsdesigner og deres betydning for både mænd og kvinder er blevet optaget i de følgende afsnit.

1. Celtic Bird Tattoo Designs On Girl Belly:

Celtic Bird Tattoo Designs On Girl Belly

Keltiske fugle ser ekstremt smukke ud. De er langt mere komplicerede end blomsterne eller andre kurver og ser fantastiske ud. De har generelt overnaturlig betydning og er mere almindelige hos damerne. Du kan få en lavet overalt på din krops arm, ben, skulder, talje overhovedet! Fugle symboliserede en højere eksistensvibration for Celtics, da de brugte deres tid på at flyve i overlegen himmel. Således symboliserer fugletatoveringer ofte renhed.

 • Bedst til: Disse tatoveringer i keltisk stil er velegnede til både mænd og kvinder, der elsker naturen. Fugle, som også er en del af naturen, symboliserer uskyld, renhed og frihed. Ligesom de vingede fugle ønsker bærerne også at have uendelig frihed og forbindelse til naturen.
 • Foretrukket blæk: Den keltiske knudetatovering ser bedst ud i sortfarvet blæk.
 • Hvor: Denne tatovering ser godt ud på arme, skulder, nakke og ryg.
 • Størrelse: Det udføres fortrinsvis i små og mellemstore størrelser.
 • Hudfarve: Denne tatovering er bedst egnet til dem med hvidt til lys hud.

2. Sammenvævede keltiske kors -tatoveringer:

Sammenvævede keltiske kors -tatoveringer

Der er flere keltiske tatoveringsdesigner, der har et kryds i dem. De kan enten flettes ind i en keltisk cirkel eller have kurver snoet rundt om dem. De fleste af korsdesignerne har dybt religiøse og åndelige betydninger. De er også populære former for beskyttelse. Keltiske kors angiver en passage mellem himmel og jord. Kors med cirkler omkring sig bruges til at betegne uendelighed. De har også en række religiøse betydninger og er populære i nutidens verden.

 • Bedst til: Dette sammenvævede keltiske knude design er et unisex mønster. Det er at foretrække for dem, der er religiøse og åndelige. Hvis du også søger guddommelig beskyttelse, er dette det bedste design.
 • Foretrukket blæk: Det komplekse design udføres bedst i tre hovedfarver ved hjælp af sort i baggrunden.
 • Hvor: Det gøres normalt på arme og skuldre. Du kan også vælge nakke og ryg.
 • Størrelse: Mellemstore til store designs ser fantastiske ud, da farveafgrænsningen er tydeligt synlig.
 • Hudfarve: Denne tatovering er bedst egnet til dem med lys og lys hudfarve.

3. Keltisk treenighed og Triquetra Symbol tatovering på halsen:

Triquetra Symbol Tattoo On Neck

Triquetra er et latinsk ord, der betyder trehjørnet. Det refererer til det tre-sidede trekantede design og symboliserer forskellige betydninger som ånd, kosmos, natur eller ens væsen. Treenighedssymbolet, som er triquetraen sammen med en cirkel, bruges undertiden til at symbolisere de forskellige måne- og solfaser. Det repræsenterer dybest set kelternes månegudinde og er et symbol på skønhed og den kvindelige ånd.

 • Bedst til: Hvis du er en person, der tror på Guds højeste magt, er denne tatovering lige noget for dig. Det angiver også din accept af at være en i det endeløse univers. Velegnet til både mænd og kvinder.
 • Foretrukket blæk: Denne keltiske rygtatovering udføres fortrinsvis med sort blæk.
 • Hvor: Mens biceps er de bedste pletter, ser øvre ryg også ret elegant ud.
 • Størrelse: Du kan vælge mellemstore til store designs baseret på, hvor du vil få dem blækket
 • Hudfarve: Velegnet til mørk til lys hudfarve.

4. Fisk eller laks keltiske tatoveringsdesign på armen:

Fisk eller laks keltiske tatoveringsdesign på armen

Fisken eller laksen er stjernetegnet i tiden mellem 5. august og 1. september. Fiskene dykker dybt ned i havets farvande og efterlader os langt bagefter på vores lande. Således repræsenterer fiskesymboler dybde og et større niveau af selvindsigt. De symboliserer også glans og fortræffelighed. De er almindelige for dem, hvis fødselsdag falder inden for den givne periode.

 • Bedst til: Velegnet til mænd og kvinder, der har øje for detaljer og har evnen til at se nærmere på sig selv, inden de træffer beslutninger.
 • Foretrukket blæk: Denne tatovering udføres fortrinsvis med sort blæk med strejf af brun.
 • Hvor: Der er ikke noget bedre valg end dine skuldre til at prale med denne smukke tatovering.
 • Størrelse: Et tatoveringsdesign i stor størrelse fungerer godt i betragtning af skulderens størrelse.
 • Hudfarve: Ser godt ud på medium, lys og lys hudfarve.

5. Small Butterfly Celtic Tattoo Designs:

Små sommerfugle keltiske tatoveringsdesigner

Sommerfuglen er stjernetegnets symbol for perioden 30. september til 27. oktober. Sommerfugle symboliserer ungdommelig lykke og en følelse af undren. Det fælles formsprog- “social sommerfugl”, er egnet til at beskrive denne tatoverings betydning. Sommerfugledesignet kan gøres smukt ved at tilføje forskellige former for kurver. Det er almindeligt brugt som et stjernetegn og også for dets skønhed og enkelhed.

 • Bedst til: For alle de mænd og kvinder, der elsker at socialisere og tror på menneskelige relationer, kan der ikke være nogen bedre måde at gøre det på end at få disse keltiske sommerfugletatoveringer inked.
 • Foretrukket blæk: Sort er den bedst egnede blæk til denne tatovering.
 • Hvor: Du kan placere dem på arme, skuldre, nakke og ryg.
 • Størrelse: Små til mellemstore sommerfugledesign fungerer godt.
 • Hudfarve: Bedst egnet til medium, lys og lys hudfarve.

6. Dara Celtic Knot Tattoo:

Dara Celtic Knot Tattoo

Keltiske tatoveringer er de mest berømte af alle keltiske former for kunstværker. Dara keltiske knuder symboliserer magt, skæbne, visdom, styrke, udholdenhed og lederskab. De er komplicerede designs, der ser lige så formidable ud som tatoveringer. Denne knude er ofte forbundet med egetræet og søger dermed også at minde os om vores rødder.

 • Bedst til: Dette er en anden unisex -tatovering, som er populær blandt mennesker, der har en stærk tilhørsforhold til deres rødder. De er følelsesmæssige og knyttet til deres kære og steder.
 • Foretrukket blæk: Sort blæk fremhæver tatoveringen godt.
 • Hvor: Få dem placeret på dine arme, ryg og nakke.
 • Størrelse: Dette er en af ​​de små keltiske tatoveringer, der kan pryde din krop.
 • Hudfarve: Disse tatoveringer er udført i sort, så den bedst egnede hudtone er mørk, lys og fair.

7. Kvaternære keltiske knudetatoveringer på benet:

Kvaternære keltiske knudetatoveringer på benet

Kvaternære keltiske ben -tatoveringer har fire hjørner, som enten kan repræsentere de fire retninger, de fire hovedsæsoner eller de fire elementer jord, vand, ild og luft. Disse knuder bruges i forskellige designs til at symbolisere forskellige betydninger. Lukkede keltiske knuder betyder uendelig, mens de åbne symboliserer rejse. Der er flere forskellige slags kvaternære keltiske knuder. Deres kendetegn er, at de altid har fire forskellige hjørner.

 • Bedst til: Disse keltiske tatoveringer på anklen er ret populære hos kvinder, der identificerer sig som en del af naturen. De fire knuder angiver deres harmoni med naturens fire elementer.
 • Foretrukket blæk: Du kan få dette design trykket i sorte og brune farver.
 • Hvor: De bedste steder er arme, ankler og endda håndled.
 • Størrelse: Da de placeres på mindre områder, ser små til mellemstore tatoveringer godt ud.
 • Hudfarve: Dette design er velegnet til mørke til lyse hudtoner.

8. Triple Spiral Celtic Tattoo Designs:

Triple Spiral Celtic Tattoo Designs

Det tredobbelte spiralsymbol repræsenterer de feminine kræfter hos jomfruen, moderen og kronen. Det repræsenterer den magt, man opnår ved transformation af vækst. Det har en dyb betydning. Men ofte bruger folk det i deres design uden virkelig at forstå dets konsekvenser. Tatoveringen er også udført med en realistisk 3D -effekt for at få den til at se unik og tiltalende ud.

 • Bedst til: Dette er et af de bedste keltiske tatoveringsdesigner til kvinder, der på hvert trin har bevist deres værd. Disse multi-talentfulde kvinder er lig med mænd i alle henseender og er en inspiration for medkvinder som dem.
 • Foretrukket blæk: Brug sort blæk til basen med brunt skraveret blæk for at give et 3D -look.
 • Hvor: Disse placeres på arme, skuldre, biceps og endda øvre ryg.
 • Størrelse: På grund af designens kompleksitet udføres denne tatovering bedst i mellemstore til store størrelser.
 • Hudfarve: Dette design er velegnet til lyse og lyse hudtoner.

9. Keltiske stammetatoveringer på den halve side:

Stammetatoveringer på den halve side

Stammekeltiske tatoveringer gør brug af alle slags keltiske knuder og symboler. De er smukke og lidt skræmmende at se på. De repræsenterer også forskellige naturelementer som solen, månen, luften osv. Det angiver også den stolthed, hvormed de bærer stammekulturen og arven. Stammetatoveringer er ofte tegn på styrke, tapperhed og høvdingeegenskaber.

 • Bedst til: Denne tatovering fra keltisk bryst foretages fortrinsvis af mænd, der tror på deres magt. De er dybt forbundet med naturelementerne, hvorfra de henter alle energierne.
 • Foretrukket blæk: Sort eller mørkebrunt blæk fungerer fantastisk til dette tatoveringsdesign.
 • Hvor: Stammetatoveringer har forskellige betydninger baseret på placeringsområdet. Hvis du vil angive kraft og styrke, kan du vælge et sted på den øverste del af din krop.
 • Størrelse: En stor tatovering alene kan fange alle detaljerne i stammekunsten.
 • Hudfarve: Hovedsageligt beregnet til mellemstore til lyse hudtoner.

10. Cool Celtic Tree Tattoos:

Seje keltiske træ -tatoveringer

Ved keltiske tatoveringer taler vi mest om de stammefamilier, der består af stammemønstre sammen med keltiske linjer og knuder. Sandheden er dog, at der er en række andre sorter, når det kommer til keltiske tatoveringsdesigner til mænd, fordi du kan få en masse andre designs, der kan udvides ved hjælp af keltiske linjer og designs. Dette trædesign angiver den dybe forbindelse med deres rødder, som er svære at rive op med rødder.

 • Bedst til: For alle de mænd, der er stolte over deres rødder og er følelsesmæssigt knyttet til dem, er denne tatovering et af de bedste designs.
 • Foretrukket blæk: Sort fungerer rigtig godt til dette tatoveringsdesign.
 • Hvor: Keltiske træer udføres normalt på ryggen, skuldrene og endda biceps.
 • Størrelse: Et mellemstort til stort tatoveringsdesign kan gøre retfærdighed.
 • Hudfarve: Velegnet til mellemstore til lyse hudtoner.

11. Keltisk ugle tatoveringsdesign:

Keltisk ugle tatoveringsdesign

Det er en trend i dag at få lavet keltiske tatoveringer, men vi forstår ofte ikke den keltiske tatoverings betydning af de fleste af dem. Her kan vi se dette ugle- og måndesign, hvor vi finder scenen for en nat, hvor uglen kan ses i månens lys. Uglens krop er fuldstændig udført ved hjælp af keltiske linjer, hvilket indikerer psykisk bevidsthed og viden om andre verdener.

 • Bedst til: Dette er for både mænd og kvinder, der er fulde af visdom og intellekt. De er mennesker med hemmelig viden om de andre verdener og tænker ud over det normale.
 • Foretrukket blæk: Denne tatovering fra Celtic Sleeve udføres normalt i sortfarvet blæk.
 • Hvor: Disse tatoveringer er påført på ærmer, ryg, nakke og skuldre.
 • Størrelse: Et mellemstort til stort tatoveringsdesign kan fange uglens detaljer godt,
 • Hudfarve: Velegnet til mellemstore til lyse hudtoner.

12. Fed Celtic Cross Tattoo Designs:

Celtic Cross tatoveringsdesign

Tidligere har vi talt om et keltisk kors i grøn farve, der så meget lyst og farverigt ud. Denne er også et keltisk kryds, men meget forskellig fra den forrige, fordi den er meget dristigere og ikke har nogen form for farve i den. Dette er også en af ​​de bedste ideer til keltiske tatoveringsdesigner til mænd med grunge og gotisk look og selvfølgelig et rigt design. Korsets detaljer er udført med Triquetra keltiske knuder og ser smukt ud absolut. De keltiske knuder får hver del til at se meget udvidet ud.

 • Bedst til: Hvis du har en kærlighed til det gotiske, er denne tatovering den bedste. Det er velegnet til mænd, men kvinder, der er fascineret af elementerne i middelalderen, kan også prøve dette.
 • Foretrukket blæk: Brug sort, hvidt, brunt og rødfarvet blæk.
 • Hvor: Da denne tatovering er usædvanlig stor i størrelse, er området på bagsiden og afkrydsningsfeltet passende.
 • Størrelse: Gå efter en medium til en stor tatovering for at fange alle detaljerne.
 • Hudfarve: Dette ser godt ud på mellemstore til lyshudede mennesker.

13. Keltisk hjerte -tatovering med et kors:

Hjertetatovering med et kors

Med en dyb betydning er dette et af de bedste keltiske cross -tatoveringsdesigner. Betydningen af ​​dette mønster er kombinationen af ​​et hjerte og et kors, hvor det vises, hvordan du kan rense hjertet med et kryds. Der er en guddommelig relation mellem tværs og det menneskelige hjerte, og her vises en persons hænder, der holder hjertet. Dette er en meget tankevækkende tatovering og er hovedsageligt en valgt af åndssindede mennesker. Denne tatovering er en mandig, men en kvinde kan ændre det lidt for at få det blækket, da designet bare er så smukt

 • Bedst til: Denne keltiske armtatovering er specielt skabt til åndelige mænd og kvinder, der har en følelsesmæssig og psykologisk forbindelse med det guddommelige.
 • Foretrukket blæk: Bedst udført i sort, rød og brun farvet blæk.
 • Hvor: Denne tatovering udføres fortrinsvis på arme og biceps.
 • Størrelse: Vælg en mellemstor til stor tatovering for at dække armen godt.
 • Hudfarve: Perfekt til mellemstore til lyshudede mennesker.

14. Kompass- og skjoldærmet keltiske tatoveringsdesigner:

Skjoldærme keltiske tatoveringsdesigner

Det er imponerende at se, hvordan enkle keltiske linjer og knuder kan blive grundlaget for de smukkeste tatoveringsdesigner, og dette er endnu et eksempel på de smukkeste keltiske tatoveringer til mænd, der bedst kan udsmykke hunkens velpustede arme og muskler. Her er designet af et skjold, hvorpå vi endda kan se et kompas udført. Der må være nogle tegn på begge disse og sammen udgør de en fantastisk kombination absolut. Designets rigdom er et andet pluspunkt, og det er ikke særlig lang, at det også ville dække hele armen.

 • Bedst til: For alle de mænd og kvinder, der elsker at rejse og se den endeløse skønhed i verden, er dette det bedste design. Det fremhæver også deres retningssans og evne til at træffe de rigtige beslutninger.
 • Foretrukket blæk: Normalt udført i sortfarvet blæk.
 • Hvor: Hvis du har veltonede biceps, er dette design lige noget for dig.
 • Størrelse: Et mellemstort til stort design er ideelt på de smukt byggede biceps.
 • Hudfarve: Bedste dragter til mellemstore til lyshudede mennesker.

15. Celtic Warrior Tattoo Designs:

Celtic Warrior Tattoo Designs

Denne tatovering er specielt fremstillet til mennesker, der tror på den sande krigerånds kraft. Keltiske krigere er symboler på magt, styrke og maskulinitet. De repræsenterer også status, handling og heltemod. Mange mennesker især mændene får disse tatoveringer udført for at symbolisere, at de er krigere i deres familie, der kan bringe lys ind selv i det største mørke. Disse tatoveringer betyder også, at personen er pålidelig og pålidelig.

 • Bedst til: Ideel til mænd, men selv kvinder, der tror, ​​at de er ægte krigere, kan få denne tatovering udført. Keltiske kriger -tatoveringer repræsenterer loyalitet, styrke og pålidelighed.
 • Foretrukket blæk: Disse tatoveringer udføres normalt i sorte, brune og røde farver.
 • Hvor: Keltiske kriger -tatoveringer udføres på biceps og skuldre.
 • Størrelse: De udføres bedst i store størrelser for at fange krigerens og baggrundsscenens fine detaljer.
 • Hudfarve: Medium til lyshudede mennesker kan klare det rigtig godt.

16. Celtic Dragon Tattoo Design:

Celtic Dragon Tattoo Design

En drage er et af de betydningsfulde motiver i keltisk mytologi. De betragtes som symboler på den højeste magt og styrke. Keltiske drager repræsenterer også visdom og status. De er kendt for at være værger for familien og også ledere for deres klan. Keltiske drager ses også som symboler på udødelighed. En anden måde at se på keltiske drager er imidlertid at ligne dem til forvirring, kaos og død, med hoved og hale snoet i en knude.

 • Bedst til: Keltiske drager egner sig bedst til både mænd og kvinder, der er chef for deres virksomhed. De er sande ledere og tror stærkt på sig selv.
 • Foretrukket blæk: Disse tatoveringer udføres normalt med kulsort blæk.
 • Hvor: Keltiske dragetatoveringer placeres normalt på arme, biceps og endda i nakken.
 • Størrelse: Mellemstore til store designs giver bedre synlighed.
 • Hudfarve: Passer bedst til alle hudtoner, især lys til lys hudfarve.

17. Celtic Flower Tattoo Designs:

Celtic Flower Tattoo Designs

Denne smukke keltiske blomstertatovering er et symbol på kærlighed, hengivenhed og forhold. Det angiver også moderskab. Ligesom den måde en mor og et barn er forbundet med navlestrengen, er de to blomster forbundet med den keltiske knude. Den komplekse del af dette design er, at tatoveringen angiver rolleomvendelse efter et par dage, hvor barnet på de ældre dage bliver værge for sin egen mor.

 • Bedst til: Dette er en af ​​de bedste keltiske håndledstatoveringer for kvinder, der har oplevet skønheden og glæden ved moderskab. De bruger disse tatoveringer til at forbinde sig selv med deres børn og deres egne forældre.
 • Foretrukket blæk: Bedst udført i sorte farver.
 • Hvor: De er udført på arme og håndled for at give bedre synlighed.
 • Størrelse: Du kan få dem i mellemstore til store designs til at fange selv fine detaljer.
 • Hudfarve: Medium til lyshudede mennesker er ideelle til dette design.

Tips til at vende tilbage til elegancen ved keltiske tatoveringer:

Tjek disse tips for at få din keltiske knude -tatovering til at se perfekt ud:

 • Keltiske tatoveringsdesigner er ekstremt komplekse, og det tager mange års praksis at opnå designet ved hjælp af frihånd.
 • Det er bedre at bruge en stencil til at etse omridset perfekt og fylde farverne.
 • Keltiske knuder har et specifikt formål og bør kun gøres, når du fuldt ud forstår deres betydning og betydning
 • Mindre keltiske tatoveringsdesigner kan ende med at ligne et plaster efter få år. Mellemstore og større designs fungerer godt.

Oversigt:

Vi håber, at denne artikel gav dig nogle store tatoveringsmål i denne sæson! Keltiske knuder er helt sikkert i trend takket være kompleksiteten og også den forvikling, som designene er lavet med. De fleste mennesker, der har en kærlighed til fortiden, især de gotiske og middelalderens æraer, sælges totalt med disse designs. De har en dybere symbolsk betydning, som skal forstås grundigt, inden der nulstilles et bestemt design. Så folkens, hvis du vil føje et strejf af religion og spiritualitet til din tatovering, er keltiske tatoveringer det bedste bud!