15 smukke svaletatoveringsdesigner med betydninger

Svaler er en af ​​de mindste og smukkeste fugle i verden. Deres størrelse symboliserer, at selv de største ting kan findes i de mindste pakker. At få en svaletatovering viser, at du vil prale af, hvor speciel du er. Hvis du støder på en svale i dit daglige liv, vil du bemærke, at fuglen er virkelig sød og rolig og ikke vil tøve med at få venner med dig. Det er hoveddelen af ​​at få en svaletatovering. Det viser, at du har egenskaberne ved denne vidunderlige fugl, kærlig og omsorgsfuld og venlig.

Sluk tatoveringsdesign med betydninger

Bedste sluge tatoveringsdesign med billeder:

I dag er svale tatovering dukket op som et mere populært design for mænd og kvinder i disse moderne tider. Nedenfor er nogle af de mest berømte svaletatoveringsdesigner med billeder og betydninger, du selv kan vælge imellem, tatoveringer er permanente, så vælg klogt.

1. Sluge med mælkebøtter:

Sluge med mælkebøtter

Svaletatovering er designet til kvinder, der giver en rig betydning. Piger elsker at sluge tatoveringer, da det kan være både deres traditionelle og deres søde designs. I dette design er mælkebøtter og svalefugle normalt forbundet med hinanden, da de symboliserer forandringen og friheden. Svalefuglene, der flyver fra mælkebøtteblomsten, angiver friheden, og dem, der bliver tatoveret dette billede, vil have inspirationen mod deres problemer, hvilket vil give dem fred i sindet. Det kan farves med sort og mælkebøtterne kronblade, der spredes og flyver med svalerne. Dette er et af svaletatoveringsdesignene til kvinder.

2. Skalle svale tatovering:

Kraniet sluge tatovering

I dette repræsenterer Skull med svale tatoveringsdesign, at manden ikke har nogen frygt for noget. Denne design svale har ingen skyl og fjer. Gør din tatovering unik fra andre ved at vælge denne slags tatoveringer. Svaletatoveringer kan tilskrives kvaliteterne og forbindes med kraniet design på en lækker og elegant måde. Dette beviser manden som en hård fighter. Denne type brystet Sluge tatovering designs betyder stammer fra den britiske oprindelse i den tidligste fase af sejlads. Svalefugle var en af ​​de populære fugle for at vise deres sejlserfaring frem og udtrykke deres håb om at komme sikkert hjem. Det er en af ​​de populære svaletatoveringer for mænd.

3. Sluge med citater:

Sluge med citater

I denne tatovering flyver to svalefugle, og den har anførselstegnene, der kan trykkes med mørk sort farve. Som denne kan du vælge enhver form for citater og tatoveret på din krop. Denne svale tatoveringer på mandens bryst vil indikere inspirerende følelse for folkene. Sluk tatoveringsdesign med billeder fås i forskellige varianter. Du kan vælge dit eget design og blive tatoveret ved hjælp af de fantastiske billeder af svalefugl. Tatoveringsdesign til mænd kan tatoveres på brystet, men nu placeres tatoveringer, der er farvet med ryg, nakke, bag øret, og det viser menneskets styrke og kraftfulde.

4. Design af blå svaler på ben:

Blå svaler design på ben

I dette tatoveringsdesign var svalefuglen farvet med mørkeblåt og himmelblåt blæk og designet med smukke vinger, der giver sødme til den person. Blå svale, der angiver positive ting, der sker i vores liv, vil være den bedste nogensinde. Så der er stadig et håb om, at folk, der bliver tatoveret med dette, bliver de positive tænkere. Af denne grund vælger mange enkeltpersoner denne slags svaletatoveringer for at symbolisere deres livsstatus.

5. Sluge med anker:

Sluge med anker

I dette tatoveringsdesign bæres svalen med anker af sømændene som en heldig charme, da de tror, ​​at det kan bringe dem hjem igen. Ankeret symboliserer havet, og rebet og blomsterne giver håb for sejlere. Dette farvede tatoveringsanker bundet med rebet, hvor rebet bliver plukket af svalen, hvilket betyder, at sømændene bliver påvirket af nogen form for konflikt, så kan de blive reddet af svalen. Hvis sømand druknede ind i havet, ville svalen bære deres forladte sjæl til himlen. På denne måde sluger tatovering barer en stor og symbolsk betydning for sømændene.

6. Blå og kvidrende svale på halsen:

Blå og kvidrende svale på halsen

Denne tatovering symboliserer sjov og lykke. Derfor er navnet blåt og kvidrende. Dette svale tatoveringsdesign er et af de mest berømte tatoveringsdesigner, der findes i dag og kan laves af næsten alle tatovører, men vær forsigtig, da denne tatovering er en tatovering i farver og kræver en lys til moderat lys hud. Mørk hud gør det svært at understøtte farver og får farven til at falme over tid. Men din tatovør vil vide dette, derfor vil der blive foretaget nødvendige justeringer.

7. Komiske svaletatoveringer:

Komiske svaletatoveringer

Den komiske svale er en mere ny skoletatovering og kræver en lang siddetid for at fuldføre på grund af de indviklede farver og dybe design. Tatovøren skal opleves med en stærk sans for sit job. Det er et sart stykke og kræver masser af opmærksomhed.

8. Dream Catcher Swallow Tattoo:

Dream Catcher Swallow Tattoo

Denne tatovering skal give dig held og lykke resten af ​​dit liv. Lidt som en held og lykke. Det er verdenskendt, og hvad er bedre, at to svaler holder op til din lykke. Hold altid humøret løftet for at håndtere dine problemer med en stærk vilje.

9. Angel Swallow Tattoo:

Angel Swallow Tattoo

Englesvalen er også verdenskendt på grund af den tydelige glorie omkring svalehovedet. Det viser uskyld og oplysning og er et ganske kunstværk. Denne type tatoveringer foretrækkes mest af teenagepiger og midaldrende kvinder.

10. Lovelorn Svale:

Lovelorn svale

Denne tatovering har to forskellige betydninger. Den ene mening kan være en svale, der er forelsket i fortidens sorg og kan skabes af en person, der lige har mødt deres livs kærlighed, eller den anden betydning kan være en følelsesmæssig svale, der er blevet såret og kan fås af en person der har været følelsesmæssigt såret på nogen måde. Det er op til dig at skelne det på din egen måde. Den tatovering med svale er kunstens skønhed. Dette er en god svaletatovering til piger.

11. Leg Swallow Rose Tattoo til piger:

Leg Swallow Rose Tattoo For Girls

Svalen og rosen er en unisex tatovering og er berømt for sine store kunstværker. Svalen og rosen opstod i slutningen af ​​1980’erne, selvom tatoveringer ikke blev betragtet som meget sociale på det tidspunkt. Det er et tegn på fred og oplysning og er et spektakulært kunstværk. Dette er et meget smukt svale tatoveringsdesign på benene.

12. Skulder sluge tatovering:

Skulder sluge tatovering

Siden den gamle periode betragtes svaletatoveringer som et traditionelt design og forbliver et smukt og unisex valg. Denne type tatoveringer forventes at være en vigtig stil, der forstår betydningen og historien bag. Få disse kun mode og skønhed aspekt sluge tatoveringer så dybere som nedenfor. På dette billede ovenfor tatoverede den søde svalefugl perfekt på skulderen.

13. Laced Up Swallow:

Snørede svale

En mere stammetatovering, dette kunstværk kan opnås af stort set alle tatovører til en fornuftig pris, så hvis du ikke har masser af penge til at spilde på dit svaledesign, men stadig vil have en, er dette tatoveringen at få. Det er ventetiden værd. Dette er den bedste svaletatovering for fyre.

14. Sluge i kærlighed:

Sluge i kærlighed

En svale forelsket tatovering viser eller symboliserer din nyfundne kærlighed eller din dybe kærlighed til din pendant. Grundfarven er lyserød, men hvis du vil, kan du bede din tatovør om at eksperimentere lidt med farver. Det vil forbedre skønheden i dette design.

15. Dual Swallows Tattoo:

Dual Swallows Tattoo

For en nygift brud er dette en perfekt tatovering for at vise din mand, hvor meget fagforeningen betyder for dig. Oprindelsen til denne idé er ukendt, selvom den stadig er verdensberømt. De to svaler viser båndet mellem to elskere og låsen og nøglen, der binder dem i dette bånd. De fleste kærlighedspar havde denne type svaletatoveringer.

Svaletatoveringerne har været et utroligt populært valg for kropskunstfans, da det naturligvis stiller spørgsmålet om, hvilken betydning svale tatovering kan gælde for dig. Du kan vælge det bedste blandt tusinder af fuglearter, og før du får det, skal du sørge for at få den rigtige tatovering, da nogle gange svalefuglen forveksles med blåfuglen. Altid, før du lader som om at tage en tatovering på, skal enten du eller dine tatovører kende de rigtige farver og mønstre, der er nødvendige for at blække nøjagtige og attraktive sluge tatoveringsdesigner.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80