25 smukke engeltatoveringsdesigner med billeder

Elsker du positive og rigtige tatoveringer? Hvad venter du på, engeltatoveringer er et svar! Engle er altid blevet betragtet som positive energiformer fra himlen ovenfor. Det være sig en kristen eller en jødedom tilhænger; tatoveringer er elskede af alle! Engeltatoveringer er interessante med skjult følelsesmæssig værdi. Med tatovører, der kommer med en overflod af tatoveringsidéer til engle, har du et bredere valg at vælge imellem, men for at kende betydningen af ​​de mest foretrukne engeltatoveringsdesigner, læs videre.

Engeltatoveringsdesign er meget trendy i nutidens modetrends, og når du vil have noget, der ligner gotisk eller har et strejf af din tro, har du en tendens til at gå og foretrække disse typer mønstre. Disse smukke engeltatoveringer kommer ofte med meget skygge og udføres i forskellige farver. Engeltatoveringsbillederne er også farvet i gråtoner sammen med sort blæk. Denne form for engeltatoveringer hjælper med at give dig omfang og position til at få dem til at se meget definerede og kunstneriske ud sammen med andre tilhørende designs, der kommer med farver eller direkte i skraveret format. Engeltatoveringsideer tager dog rigelig tid, hvilket er smertefuldt igen, da de normalt er enorme og ganske. Engeltatoveringerne er ret populære blandt folk for at blive blækket enten på skuldre eller arme eller på ryggen.

Smukke tatoveringsdesigner med billeder

Nogle gange, mennesker, der har en længsel efter at gøre noget på hænderne, går de efter disse typer designs med de bedste engeltatoveringer, da disse designs kan skildre og vise udvidede mønstre, og ofte kan du være i stand til at lave forlængelser, der når til alle sider af hånden og alt omkring den. Derfor giver det dig noget som et cylindrisk formdesign, som du roterer. Du kan derefter se mønstrene eller de andre tilhørende designs. Disse tatoveringsbilleder af engle menes ofte at være fede for mange mennesker, især unge. Dette er i dag en mode og trend til at dyrke disse, og ofte valgte kvinder disse designs og mønstre frem for andre.

Bedste Angel Tattoo Designs med billeder:

Det er en meget fashionabel trend, da unge kan dyrke dem let. Hvis du er typen kvinder, der ikke elsker store strukturer og udskrifter på din krop, kan du også vælge at tilpasse disse engeltatoveringsdesigner til et lille design med unikke mønstre, der kan passe din smag. Du kan se flere af disse designs fra os, før du endelig kan beslutte dig for en tatovering, der venter på dig. De tatoveringer, som du henter inspiration baseret på din personlighed, kan afsluttes. Her bringer vi dig de mest fantastiske og unikke engeltatoveringsdesigner, som du kan tilpasse til dig selv efter din smag.

Nedenfor er de øverste og bedste 25 stilarter engeltatoveringsdesign til piger, kvinder og mænd sammen med billeder, som du kan hente inspiration fra.

1. Kunstnerisk engeltatovering til ryggen:

Kunstnerisk engeltatovering til ryggen

Denne skyggefulde tatovering fylder hele portionen og er udført smukt. Hele arbejdet udføres på en detaljeret måde, og det ser stilfuldt ud, og det bedste er, at du kan få dette med andre seje tilhørende tatoveringsdesigner, som du måske vil have på din hud.

 • Kropsplaceringer: Denne engel tilbage tatovering ser super elegant ud på hver side af din ryg. Hvis du vil, kan du lave disse unikke engeltatoveringer enten på håndområderne, der strækker sig fra ned til op eller under dine underarmsområder til taljen.
 • Farve: Du kan vælge sort som din primære farve til de smukke engeltatoveringer, og du kan også vælge at vælge og lege med flere farver for at tilføje karakter til denne engeltatovering.
 • Størrelse: Denne tatovering kommer helt sikkert til at blive en stor. Disse typer af indviklede og detaljerede stilarter med engel tilbage tatovering vil tage meget plads og optager hele rygdelen.
 • Hudfarve: For dem med en lys hudfarve er denne engel tilbage tatovering uden tvivl en skønhedsforstærker!
 • Egnet køn: Denne engeltatovering på bagsiden er tilbøjelig til den feminine kraft! For kvinder, helt sikkert! Dette er en af ​​de bedste engeltatoveringer til kvinder.

2. Små vinger engel tatoveringer:

Små vinger engeltatoveringer

Angel wings tatoveringen ser ret trendy ud og er mange menneskers favorit. Hvis du leder efter nogle små symboler, kan du gå efter denne form for mønstre. Disse tatoveringer med engel tilbage ser dejlige ud, når de er udført i korrekt skygge. Da disse mere ligner blyantstegningsstilen, vil du måske ikke have dem i farver, da de måske ikke viser den virkelige indre elegance indeni. Disse vil derfor se godt ud uden farver indeni. Du kan vælge den kant, der fungerer bedre end farverne. Dette er det bedste engeltatoveringsdesign til piger, der trender fra evigt.

 • Kropsplaceringer: Normalt ser disse søde engeltatoveringer godt ud, når de trykkes under nakkeområdet eller i nærheden af ​​håndleddet. Du kan også have disse i lille størrelse på din skulder, eller hvor som helst du vil, og disse ser meget kunstneriske ud med disse engeltatoveringer.
 • Farve: Du kan vælge den sædvanlige sorte eller grå farve til disse stilarter af engeltatoveringsdesign afhængigt af din smag.
 • Størrelse: Disse tatoveringsbilleder af englevinger ser godt ud, uanset om de er blækket i store eller små størrelser.
 • Hudfarve: Denne unikke engeltatovering går godt på både lys og mørk hudtone.
 • Egnet køn: Disse er søde, men stilfulde og er specielt til kvinder.

3. Et tatoveringsdesign i krydsstil:

Et tatoveringsdesign i krydsstil

Dette tatoveringsmønster af engle er et meget kunstnerisk og et cross -fashioned engel tatoveringsdesign detaljeret med en blanding af farver. De er også skraverede, så de passer til hudfarven og giver den en 3D -effekt. Du kan yderligere skræddersy disse stilarter til din smag. Få denne stilfulde, men åndeligt tilbøjelige tatovering, og pral ryggen iført en dyb hals eller kjoler uden ryg. Denne tatovering med krydsmønster bliver brugt af de mennesker, der tilhører det kristne samfund. Korsmærket passer godt sammen med designet, der forstærker dets kulturelle værdier.

 • Kropsplaceringer: Denne engelvinger -tatovering ser bedst ud ved halsområderne.
 • Farve: Sort med lidt rød skygge er en fantastisk kombination til disse tatoveringsmønstre af engle. Du kan dog have dette i gråt eller farvet format afhængigt af dit valg. Denne engeltatovering ser dejlig ud, når den er blækket med korrekt skygge.
 • Størrelse: Denne unikke engeltatovering ser godt ud, når den er påført en mellemstørrelse med spredte vinger.
 • Hudfarve: Dem med en mere lys hudfarve kan have denne tatovering. Denne engel tatovering billeder kan også foretrækkes af dem med hvidlig hudfarve.
 • Egnet køn: Denne stilfulde bagengeltatovering er specielt til kvinder.

4. Skraveret kropsholdning med vinger Angel Tattoo Designs:

Skraveret kropsholdning med vinger Angel Tattoo Designs

Leder du efter noget, der ligner meget realistisk og næsten ligner et lærredsmaleri? Prøv derefter dette. Denne tatovering tæt på lærredsmaleri ligner en rigtig engel, der omfavner dig. Denne fantastiske engeltatovering kan være lidt smertefuld i løbet af nåletiden, men den 3D -effekt har lige falmet smertens intensitet.

 • Kropsplaceringer: Dette engeltatoveringsdesign ser fantastisk ud kun på bagsiden, da det er her, der er mere plads til at lege med designet.
 • Farve: Vælg sort eller grå farve eller endda hvidt blæk, hvilket normalt kun er mærkbart, når det bliver fortalt!
 • Størrelse: Denne medium til store størrelse engel tatovering vil bare efterlade din ryg spektakulær, når du praler med dine rygløse kjoler.
 • Hudfarve: Denne engel tilbage tatovering er til både mere retfærdige og mørke hudfarver.
 • Egnet køn: Selvom denne tatovering er mere tilbøjelig til kvinder, kan nogle mænd også lide at få dette blæk! Det er rent et valg!

5. Store vinger tatoveringsdesign:

Store vinger tatoveringsdesign

Hvis du er en, der kan lide subtile, intense, men ligetil i tatoveringsdesign, så er dette store vinger -stil design af englevinger tatovering noget for dig. Denne forbløffende engeltatovering ser perfekt ud, efter at den får sin andel af skygge! Vælg en professionel tatovør, og se dine engelvinger uden tvivl se yndige ud!

 • Kropsplaceringer: Denne tatovering kun forbedrer skønheden i din ryg, især hvis du har brede skuldre!
 • Farve: Mørkere nuancer som sort eller grå eller endda hvid kan bruges til at fastslå arten af ​​denne engelvinge -tatovering.
 • Størrelse: Denne unikke engeltatovering skal helt sikkert være en tatovering i større størrelse, da den kun ser fantastisk ud, når den dækker den bageste del grundigt, så der ikke er plads til tomhed.
 • Hudfarve: Enhver med hvid til lys hud kan gå til dette tatoveringsdesign.
 • Egnet køn: Dette er til en kvinde, der er intens indefra, men ser subtil ud udefra!

6. Demon Styles Angel Tattoos:

Demon Styles Angel Tattoos

Hvis du elsker at lege med farver og venter på den rigtige slags smukke engeltatoveringer, er dette noget for dig! Denne tatovering er virkelig speciel med forskellige mønstre og blandinger af farver. Denne levende smukke engeltatovering vil helt sikkert få dig til at føle sig wow om dig selv! Alt sagt og gjort; sådanne tatoveringer kræver et professionelt præg! Så vælg den rigtige slags tatovør for at skabe magi!

 • Kropsplaceringer: Skråt fra øvre ryg til midterste ryg, denne tatovering kræver plads. Derfor er dette en god engel tilbage tatovering for enhver tatovering elsker nogensinde!
 • Farve: En perfekt kombination af blå og rød eller enhver anden efter dit valg kan puste liv i dette bedste tatoveringsdesign.
 • Størrelse: Denne slags tatoveringer skal være store for at få en kraftig indflydelse på dem, der er omkring!
 • Hudfarve: I betragtning af farvekombinationerne er denne engel tatovering ideer helt sikkert for dem med en lys hud.
 • Egnet køn: Enhver uanset deres køn kan få lavet denne tatovering! Dette er de bedste engeltatoveringer til mænd, piger og kvinder.

7. Angel for Sides Tattoo Art:

Angel for Sides Tattoo Art

Denne tatovering på engelsiden ser ganske trendy ud og kan gøres i enhver del af kroppen. Generelt foretrækker unge piger, der er iført en tanktop, at få sådan et arbejde udført, så de fejlfrit kan prale af deres skønhed!

 • Kropsplaceringer: Normalt ser denne slags engeltatoveringer fantastisk ud på kroppens sider. Gerne på sidelinjen, der går fra siden af ​​brystet til taljen!
 • Farve: Vælg de sædvanlige sorte eller grå nuancer, og få skyggen udført med dit valg af farve, måske rød eller blå eller hvid!
 • Størrelse: I henhold til personlige valg og krav kan du vælge at have disse tatoveringsmønstre af engle, enten små eller store.
 • Hudfarve: Dette engeltatoveringsdesign kan vælges af mennesker med en lys eller mørk teint.
 • Egnet køn: Dette er specifikt for kvinder, der har kroppen til at prale!

8. Daring Knight Angel Tattoo for Men:

Daring Knight Angel Tattoo til mænd

Et ridder -stil vinget engel -tatoveringsmønster er for de dristige naturmænd, der kan lide at vise sig frem med deres dristige personlighed. Disse mænd kan ønske at prøve disse engeltatoveringsdesign, da de er skraverede i gotiske stilarter på hele kroppen eller endda bare på hænderne, som du foretrækker. Hvis du foretrækker det på en anden måde, kan disse gøres på hele ryggen og give dig en gotisk fornemmelse.

 • Kropsplaceringer: For dem med store arme er dette den unikke engeltatovering for dem!
 • Farve: Få tatoveringen udført i sort eller blå farve for at fremvise dine store stærke arme!
 • Størrelse: Dette tatoveringsdesign fylder hele armlængden, så det er relativt bedre, hvis det er større. Du kan flaunt denne bedste engel tatoveringer hvis større og højere.
 • Hudfarve: Dette design vil passe godt til både mørke og lysfarvede hudtoner.
 • Egnet køn: Denne engeltatovering er specielt til mænd. Det er en af ​​de bedste trendende engeltatoveringer til mænd.

9. Kunstneriske tatoveringer i lærredstil til fyre:

Kunstneriske engeltatoveringer i lærredstil til fyre

Denne engeltatovering har et kunstnerisk præg og kan let udformes i henhold til kravet eller valget af en tatoveringselsker!

 • Kropsplaceringer: Dette engeltatoveringsdesign vil optage hele bagdelen og ser godt ud med det mørke og dristige billede.
 • Farve: Sort farve med skygger passer bedst til dette unikke engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: Stor figur engel tatovering idé passer bedre til dette design. Man kan flaunt deres nøgne ryg med dette engel tatovering billede.
 • Hudfarve: Denne engeltatovering ser godt ud til både den lyse og mørke hudfarvede person
 • Egnet køn: Mandsgruppe passer bedst til dette engeltatoveringsdesign.

10. Letters With Wings Angel Tattoo Design:

Bogstaver med vinger Angel Tattoo Design

Dette er en lille tatovering med et vandret design. Du kan vælge at farve lignende designs på din ryg eller hvor som helst på kroppen. Disse typer tatoveringsdesign kan se ekstremt kunstneriske ud og kan repræsentere bogstaver og skrifttyper. Du kan få disse til at se køligere ud med et sjovt element, eller du kan endda få dem til at sidde sammen med andre tilhørende designs.

Dette vandrette engeltatoveringsdesign ser fantastisk ud, og du kan få et hvilket som helst bogstav pr. Dig, eller dit særlige personnavn er skrevet. Det anses for at være den bedste måde at få nogen til at føle sig speciel.

 • Kropsplaceringer: Håndleddet er det bedste sted for denne perfekte engel tatovering idé. Dette kan gøre armen og håndleddet fed og perfekt med sin placering.
 • Farve: Sort, blå, grå eller rød farve passer bedst til denne engel tatovering billeder.
 • Størrelse: Lille størrelse ville gøre for dette højt talt tatoveringsdesign. Som de siger, er lille smukt!
 • Hudfarve: Denne bedste engeltatovering ser godt ud for både den lyse og mørke hudfarvede person
 • Egnet køn: Dette er en af ​​de bedste engeltatoveringer til kvinder og passer også til mænd.

11. Girl With Wings Angel Tattoo for Girls:

Pige med vinger Angel Tattoo for piger

Dette er et mellemstort engeltatoveringsdesign, og du kan skræddersy disse stilarter efter din smag og præference. Dette er en meget anderledes tatovering, man let kan flagre med kreativitet. De fleste af pigerne elsker generelt at dyrke disse typer engeltatoveringer.

Denne engeltatovering kan være ganske smukt stolt af de piger, der går efter skulder mindre top eller kort kjole under deres lejlighedsvise fester eller samles med venner. Dette engeltatoveringsmønster hjælper med at give et stilfuldt udseende foran alle mennesker.

 • Kropsplaceringer: Denne engelvinger -tatovering ser bedst ud nær skulderen og bagsiden. Man kan ikke fravælge den skønhed, den kan bringe tilbage, mens man har en skulderløs top på.
 • Farve: Sort farve passer bedst til dette engeltatoveringsdesign. Dog kan man vælge at tilføje farver efter deres præference.
 • Størrelse: Medium størrelse ville gøre den bedste retfærdighed for denne enkle engeltatovering. Dette vil tale i sig selv.
 • Hudfarve: Dette engeltatoveringsdesign passer bedst til den lyse hudtype
 • Egnet køn: Intet som den præference givet af det kvindelige køn til dette tatoveringsdesign.

12. Simple Feathery Style Tattoos:

Enkle tatoveringer i fjerstil

Dette er en simpel tatovering i fjerstil, som er elsket af både mænd og kvinder. Dette er for dem, der ikke foretrækker store vinger eller tunge tegninger blev udført på deres hud. Prøv disse stilarter for dem, der tror, ​​at der findes små, men smukke ting. Fordelen ved dette engeltatoveringsdesign er, at hvis du føler, at det har brug for flere karakteriseringer senere, kan du altid forlænge mønsteret afhængigt af, hvor du har gjort det. Denne tatovering er et smukt valg for piger. Fjer og fugle placeret side om side ser fantastiske ud og har fået sin nåde.

 • Kropsplaceringer: Denne engelvinger -tatovering er bedst placeret på de kantede hjørner.
 • Farve: Sort farve passer bedst til dette tatoveringsmønster.
 • Størrelse: Mellemstørrelse til stor størrelse gør godt, afhængigt af hvilket område der vælges at blive blækket på. Dette vil dog placere dig ud af gruppen, mens du praler med disse fantastiske tatoveringsmønstre af engle.
 • Hudfarve: Alle fra den lyse hudtone kan vælge dette engeltatoveringsdesign, da dette kan få dem til at skille sig ud fra gruppen.
 • Egnet køn: Kvindelig gruppe tatoveringselskere foretrækker dette design end andre.

13. Creative Angel Tattoo Pattern:

Kreativt engelstatoveringsmønster

Leder du efter et lille, men sødt design? Her er noget at prøve på skulder eller bagside af håndområderne for bedre at definere en sådan personlighed. Denne tatovering passer bedst til dem, der ikke kan lide store designs; disse typer kan være egnede. Sideformet af englefjer, og du kan lave lignende stilarter over hele kroppen eller på bagsiden, hvis du elsker denne. Disse ser godt ud, mens de udføres korrekt med skygge. Du vil være i stand til at vise dette og flaunt til folk, når du bærer halterneckkjoler. Den fjerlignende struktur, der kommer ud af bladet, ser ganske fantastisk ud og er en af ​​de bedste engeltatoveringer til piger. Intet kan være en mere trendy løsning end dette for hunnerne i den unge alder.

 • Kropsplaceringer: Disse engeltatoveringsmønstre ser bedst ud ved skulder og bagside af nakkeområder.
 • Farve: Blå eller lyserød farve vil se fantastisk ud og passer bedst til dette engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: Lille størrelse ser smukkere ud for dette engeltatoveringsdesign. Dette kan vise, at du ikke har brug for en større og tungere tatovering for at se smuk ud.
 • Hudfarve: Denne tatovering af englevinger passer til både skumring og lys hud.
 • Egnet køn: Hunnerne elsker generelt denne tatovering på deres overkrop. Det får dem til at have et enkelt, men elegant udseende udskåret på dem.

14. Malet stil Angel Tattoo:

Malet stil Angel Tattoo

Prøv disse typer tatoveringer, der kan ligne blyantstegninger med et stænk af farver, men dette unikke design får dig til at skille dig ud i mængden med elegance. Dette engeltatoveringsdesign vil se fantastisk ud, hvis disse udføres korrekt. Du skal tale om et brugerdefineret design til dig selv, men hvis din kunstner ikke er godt bekendt med disse typer stilarter, har du måske ikke en ordentlig stil og design, men ender med nogle pletter af farver. Derfor foretrækker du at få stencilen udført først for at være sikker. Dette farverige stykke engeltatovering kan tilpasses og farves efter personens personlige valg. Hvis hele arbejdet udføres korrekt, vil det se fantastisk ud.

 • Kropsplaceringer: Dette et af de bedste engeltatoveringsdesign ligner himlen i hjørnerne af kroppen
 • Farve: Sortgrænsede kunstarter med den farve, du vælger, kan trykkes på din krop i henhold til dine tilpassede krav.
 • Størrelse: Medium størrelse tatovering ville gøre retfærdighed over elegancen og skønheden i denne engeltatovering.
 • Hudfarve: På grund af denne engeltatoverings farverige karakter passer folk med lys hudton bedst her.
 • Egnet køn: Både den mandlige og kvindelige gruppe kan vælge at foretage denne tatovering; dette foretrækkes dog for det meste af kvinder.

15. Excentriske tatoveringer:

Excentriske tatoveringer

Dette er en tunge tatoveringsdesign i tung stil og vil tage hele din plads i ryggen for at lave dette. Det vil være smertefuldt nåle på grund af dets dristige tatovering og størrelse, men hvis arbejdet er afsluttet med den rigtige og passende tone af farver og undertoner, og den korrekte mængde skygge, kan du få et pragtfuldt udseende lærred påtrykt på bagsiden. Du bliver nødt til at have en bred del i kroppen til spredningen af ​​vingerne, og prøv derfor den stencil, der er specialfremstillet først. Senere kan du derefter kun gøre disse i de store dele af kroppen. Disse stilarter ser ikke godt ud på andre dele som hænder eller ben.

Du kan prøve disse lignende former for vovede designs, hvis du er modigere og skarpere i naturen som person. Et sidelænsdesign, og du kan lave lignende styles over hele kroppen eller på bagsiden. Denne trendy engeltatovering spreder sin vinge frit for at optage hele rummet i ryggen. En mand, der gør brug af dette tatoveringsdesign, vil utvivlsomt se mere cool og trendy ud i nutidens modevalg.

 • Kropsplaceringer: Bagsiden af ​​kroppen er et must for dette engeltatoveringsdesign. Uden tvivl kan ingen anden del eller region af kroppen gøre retfærdighed, som en bagdel kan gøre!
 • Farve: Sort med en vis rød touch up vil være bedst egnet til denne engelvingetatovering.
 • Størrelse: Disse engeltatoveringsmønstre vil optage hele rygområdet, og derfor ser større ud køligere og varmere.
 • Hudfarve: Denne tatovering vil passe både til den smukke og mørke hudfarve.
 • Egnet køn: Denne engeltatovering passer bedst til mænd og mænd.

16. Djævelsk udseende Angel Tattoo Design:

Djævelsk udseende Angel Tattoo Design

Kontrast er alt, hvad vi har brug for for at skabe robuste engeltatoveringsdesigner. Ovenstående engelstatovering er en, der har en djævelsk side ved sig. Den tatoverede engel sammen med drager på kroppen vil designe hendes yndefulde aura, båndmønsteret og smukke vinger fortæller en anden historie. Denne engelstatovering betyder, at der kan være både djævelsk og engelagtig aura i personen sammen, hvilket afslører det faktum, at en person kan håndtere enhver situation. Det afslører en persons stærke personlighed.

 • Kropsplaceringer: Der er intet som at engeltatoveringen bliver trykket på armen her.
 • Farve: Sort og grå farve vil få mest muligt ud af dette engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: Mellemstørrelse ville gøre for at få dig til at se ud fra mængden.
 • Hudfarve: Mørk hudtonet mennesker kan gøre denne engel tatovering inked på dem for at definere deres personlighed og charme bedre.
 • Egnet køn: Denne engeltatovering kan udføres både af den mandlige og kvindelige aldersgruppe.

17. Forførende Angel Tattoo Designs:

Forførende Angel Tattoo Designs

Hvis en engeltatovering er et primært og hovedbehov, og du vil tilføje et finurligt sjovt stykke til kropskunsten, er dette det perfekte designstykke, du kan vælge. I denne engeltatoveringskunst kan en smuk engel med sine vinger blive bemærket, mens den omfatter hendes positurer i en forført positur. Der er også hendes feministiske glamour, der fylder os i ærefrygt. Denne tatovering af en engel kan vælges til at blive udført af en sjovelskende person, der har et sporty blink i sig. Det skildrer i stedet den sjove og finurlige side af personen.

 • Kropsplaceringer: Denne tatovering fungerer bedst på den bageste del af kroppen.
 • Farve: rød farve med sort kantlinje vil gøre godt for dette engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: Mellemstørrelse af dette engeltatoveringsmønster vil være fantastisk til de piger, der valgte at prale med deres sexede ryg.
 • Hudfarve: Næsten både den mørke og lyse hudtype kan vælge at blive blækket i dette design.
 • Egnet køn: Dette er en af ​​de bedste engeltatoveringer til piger og kvinder.

18. yndefuld engel:

Yndefuld engel

Engeltatoveringer ser kreative ud, hvis vi kan få deres sande og indre sans og mening frem. I denne tatoveringskunst dykker vi ned i et elegant stykke kropskunstform, hvor en engel står med sine vinger og pryder hende bagfra, mens englen skildrer et blik af sindsro gennem hendes træk. Hunnen, der skildrer og viser deres yndefulde natur, vælger hovedsageligt dette tatoveringsdesign. Hele arbejdet vil, når det er udført, se elegant og charmerende ud.

 • Kropsplaceringer: Denne tatovering kan placeres bedst, når der trykkes på armene, især i begyndelsen af ​​armene.
 • Farve: Sort og den røde kombination passer bedst til dette engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: mellemstørrelsen af ​​denne engel tatovering vil definere mere af personligheden.
 • Hudfarve: Denne tatovering vil se bedre ud i den lyse hudfarve end på mørke hudtoner.
 • Egnet køn: Både mænd og kvinder elsker at få dette tatoveringsdesign trykket på dem.

19. Amor engel kærlighed:

Amor Engel Kærlighed

Nu kan du se cupids startet med som kærlighed til gud og lidenskab med nuværende træk ved kreativ kropskunst. Men hvem kan se forbi den utvetydige sødme, disse babyengle bærer i sig selv. I denne tatovering kan vi se to amoriner, der deltager i sjov og thriller, deres nåde uberørt og intakt, deres vaklende vinger svajende blødt bagved. Denne amor -tatovering er uden tvivl en yndig mulighed for alle mennesker primært i ung alder. Den har en skjult charme i sig, som kan definere deres enkle og søde personlighed indeni.

 • Kropsplaceringer: Du kan placere den i en hvilken som helst del af din krop, helst på halsdelen eller bageste hjørner.
 • Farve: Sort farve med skygger passer bedst til dette engeltatoveringsdesign og mønstre.
 • Størrelse: Lille størrelse på denne tatovering vil se sød ud end de større størrelser/
 • Hudfarve: Denne tatovering vil passe til både den mørke og lyse hudtone
 • Egnet køn: Både mandlige og kvindelige aldersgrupper kan vælge at blive blækket med disse engeltatoveringsmønstre.

20. Sommerfugleengel:

Sommerfugleengel

Dette er et af de trendende og bedste engeltatoveringsdesign til piger; her har vi en morferet fe placeret opad, da hendes sommerfuglelignende flagrende vinger, der er i lyse og lyserøde ser helt fantastiske ud. Englen, der ligner en fe og en sommerfugl, har to søde små antenner på toppen, da hendes silhuet ser storslået ud. Denne engeltatovering har vinger, der ligner den er klar til at flyve og erobre verden. Denne engelstatovering betyder, at den viser og definerer personligheden hos dem, der er søde, men kærlige elsker eventyr og bliver sat fri. Det ser storslået og prisværdigt ud på samme tid.

 • Kropsplaceringer: Denne engeltatovering ser godt ud på håndledsområdet.
 • Farve: Sort farve med nogle lilla og pink touch -up ser dejlig og sød ud på samme tid.
 • Størrelse: Denne engeltatoverings lille størrelse er god til dette design.
 • Hudfarve: Ret hudfarvet er dem, der bør vælge dette engeltatoveringsdesign på grund af dets valg af farver.
 • Egnet køn: Kvindelige og unge piger kan vælge at få dette tryk på deres håndled, hvilket kan skille dem ad.

21. Skytsengel:

Skytsengel

Med en maskulin repræsentation af vingede skønheder er denne tatoveringskunst af skytsenglen ikke kun fejlfri, men også tankevækkende og spændende. Den mejslede krop og barberede hoved tilføjer strålende kontrast til de takkede elskværdige vinger. Denne tatovering har fået en strålende kombination af skønhed sammen med spændingen. Det hjælper med at skildre en persons stærke personlighed.

 • Kropsplaceringer: Denne engeltatovering ser godt ud på bagsiden af ​​kroppen end nogen anden region.
 • Farve: Brun farve eller sort tatovering ser godt ud med dette engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: Mellemstørrelse på denne engeltatovering er god til at definere personligheden og få personen til at se ud fra mængden
 • Hudfarve: Folk med lys hudfarve er dem, der kan få denne tatovering blækket, da det passer dem bedst end andre.
 • Egnet køn: Denne engeltatovering til mænd er en af ​​de bedste tendenser blandt mandlige køn.

22. Preppy Angel Tattoo:

Preppy Angel Tattoo

Fyldt i holdning og glitrende i naturen tilføjer den preppy lille engel en ejendommelighed sammen med finurlighed til tatoveringskunst. Endvidere tilføjer blomstermotiverne på bagsiden et stærkt og elegant humør til udseendet, da englen står på den ene tå, og hendes kropsholdning vakte selvtillid ved første øjekast. Denne tatovering er bedst til at afspejle holdningen hos en kvindekarakter. Det har både stil og charme på samme tid.

 • Kropsplaceringer: Dette engeltatoveringsdesign ser godt ud nær skulderen mod bagsiden.
 • Farve: Det vil se fantastisk ud, når det er gjort med sorte, lyserøde og røde farver.
 • Størrelse: Mellemstørrelse af denne engeltatovering ville være god til at definere charmen og personligheden hos dem, der får blæk.
 • Hudfarve: Fair hudfarve ville passe bedst på grund af tatoveringens art.
 • Egnet køn: Denne engeltatovering passer bedst til kvinderne.

23. Warrior Angel Tattoo:

Warrior Angel Tattoo

Mytiske historier ville fortælle historier og fortællinger meget om krigerengle, der havde kæmpet side om side, og hjulpet os med at befri jorden fra de negative vibes. Dette er et af de bedste engeltatoveringsdesign til mænd, som også er i trend, hvor tatoveringskunsten bringer den engelske, men uskyldige side af krigeren med en glorie på hovedet og majestætiske vinger udbredt på hver side. Englen selv er bygget til at give styrke og visdom, når vi ser på den. Denne tatovering er den bedste afspejling af visdommen sammen med en persons fysiske styrke, og derfor vælges det for det meste af unge drenge.

 • Kropsplaceringer: Dette engeltatoveringsmønster ser godt ud på den bageste del af kroppen.
 • Farve: Grå farve og sorte skygger ser godt ud med dette engeltatoveringsdesign.
 • Størrelse: Denne engeltatovering ser godt ud, når den er påført på bagsiden
 • Hudfarve: Denne tatovering vil se cool ud i både de mørke og smukke hudfarver.
 • Egnet køn: Denne tatovering passer bedre til den mandlige gruppe end kvinder.

24. Vinkeltatovering i kærlighed:

Vinkeltatovering i kærlighed

Her er et forelsket par, der smiler lyst og let, mens han holder hende skattet tæt på hjertet. Den mandlige del af parret er afbildet som en engel; den kvindelige hovedperson simpelthen sole sig i kærligheden til sin beskyttende han. Dette er et par tatoveringer, der hovedsageligt vælges af den mandlige karakter for at vise deres ansvarlige og bærende holdning. Du kan sige, at denne tatovering er kontrasterende nok, og det hjælper med at fremstille den mandlige person som en engel.

 • Kropsplaceringer: Denne tatovering ser godt ud på armene.
 • Farve: Sort med en skygge af rød farve passer bedst til dette tatoveringsdesign.
 • Størrelse: Lille størrelse ville gøre dig til at føle dig elegant og enkel på samme tid som denne engeltatovering.
 • Hudfarve: Både den lyse og mørke hudfarve kan vælge at få denne tatovering udført efter deres præferencer.
 • Egnet køn: Denne tatovering vælges trygt af både den mandlige og kvindelige aldersgruppe.

25. Daggered Angel Tattoo:

Daggered Angel Tattoo

En kraftig dolk tillægger denne tatoveringskunst et betydningsfuldt udtryk, et eller andet sted tilføjer de store vinger og foringen i guld simpelthen et look af royalty og storslået. Denne tatovering har et kongeligt look, der markerer dens elegance. Den har vinger med den gyldne foring, der viser og betegner dens kraftfulde natur med tung styrke.

 • Kropsplaceringer: Dette engeltatoveringsdesign ser godt ud på armene eller i nærheden af ​​halsområdet.
 • Farve: Grå farve passer bedst til denne engeltatovering end andre farver.
 • Størrelse: Mellemstørrelse af denne tatovering, når den er inked, hjælper med at definere personligheden. Med sit enkle, men elegante design er størrelsen også ligegyldig.
 • Hudfarve: Denne tatovering kan gå på både den mørke og den lyse hudtone.
 • Egnet køn: Hanner foretrækker generelt denne tatovering på grund af designet og engeltatoveringsmønstre indlejret i.

Yderligere tips:

Mens du vælger de smukke engeltatoveringer, vil det dog være bedre, hvis du kan gå efter nogle meningsfulde citater, der er trykt ved siden af ​​eller under designet. Dette betyder, at bortset fra det elegante og flotte udseende, har hver engeltatovering en skjult betydning. Da dille efter tatoveringen vokser blandt både mænd og, er det bedre at huske på den personlige smag og præferencer, før du beslutter dig for, hvilket engeltatoveringsdesign der kan vælges for at blive blækket. Ydermere er tatoveringer en fantastisk form for kropskunst, der taler i sig selv. Derfor bør en stor kunstner tages til dette formål. En beslutning truffet i hast kan koste dig alvorligt. Så det tilrådes at tage tid, før du træffer nogen beslutning.

Flere tatoveringsdesigner:

Smukke Angel Tattoo Designs 1

Smukke Angel Tattoo Designs 2

Smukke Angel Tattoo Designs 3

Smukke Angel Tattoo Designs 5

Smukke Angel Tattoo Designs 4

Smukke Angel Tattoo Designs 6

Smukke Angel Tattoo Designs 7

Smukke Angel Tattoo Designs 8

Smukke Angel Tattoo Designs 9

Smukke Angel Tattoo Designs 10

Tatoveringer, der skildrer engle i deres betydning, tilføjer ikke kun en følelse af elegance og charme, men har også betydelige betydninger indlejret i dem. De er sofistikerede, men enkle og smukke, men alligevel dristige. Derfor er det påkrævet at være godt klar over det store udvalg af samling af disse unikke engeltatoveringer, der er tilgængelige på markedet. Desuden håber vi, at denne artikel gav dig god viden og information om engeltatoveringsdesigner, der er populære på markedet. Skriv til os dine synspunkter relateret til artiklen og giv os eventuelle forslag til, hvordan du kan forbedre dig for at give dig bedre tjenester. Vi er taknemmelige for, at du har indsendt din værdifulde tid til os.