9 forskellige Pin Up Girl Tattoo Designs og betydninger

Tendensen med Pin Up -tatoveringer ankom af sømænd, der rejser hele deres liv på havet og efterlader deres familie, for at se deres koner stå over for hverdagens sømænd tegnede deres koner som en tatovering, kom dette i de senere år, da pin up pigerne tatovering fremviste kvinder magt og andre ansigter af kvinder som djævelen, triste og energiske ansigter som et tatoveringsdesign.

Stimulerende Pin Up Tattoo Designs til piger

9 Cool Pin Up Tattoo Designs til piger:

Lad os kort læse om de mest populære top 9 Pin -up tatoveringsdesign.

1. Pirat Pin Up Girl Tattoo:

Pirat Pin Up Girl Tattoo

Pirater er kendt for deres udstøbende makeup udført i deres ansigt, som er fremhævet gennem sort øjenmærke og med tilbehør. For de mennesker, der er forelsket i pirater, står op, så kan de prøve en pirat pin up girl tattoo art design.

2. Captain Look Pin Up Girl Tattoo:

Captain Look Pin Up Girl Tattoo

Som vi ved, kom pin up -tatoveringer fra folk, der rejser, ser måder og savner deres familie meget. Derefter besluttede de at få deres kone til at tegne som en tatovering. I stedet for blot at male et kvindeligt ansigt kan der foretages en ændring ved at tegne en pigetatovering med en kaptajn rejse sig.

3. Havfrue Pin Up Girl Tattoo:

Havfrue Pin Up Girl Tattoo

Havfruer betragtes som skønhedsdronningen med en perfekt kropsform, der haler perfekt ned. Havfruerne tegnet som et pin up tatoveringsdesign skildrede kvinders skønhed og feminine natur. Fiskehalekroppen er malet med blågrøn farve og den øverste del af kroppen er malet i brun hudfarve.

4. Sømand Look Pin Up Girl Tattoo:

Sømand Look Pin Up Girl Tattoo

Et af de almindeligt slidte tatoveringsdesign med pin up -stil af fyre som et arm -tatoveringsdesign. Herrer kan farve deres foretrukne kvindelige skuespillerinde som en tatovering med Pin ups Sailor tema design, denne pin up piger tatovering passer godt som en arm tatovering.

5. Vintage Cowgirl Look Pin Up Tattoo:

Vintage Cowgirl Look Pin Up Tattoo

Denne form for vintage look -tatovering er blevet ret populær blandt drenge og piger. Pinup -tatoveringspigen med en stor hat og støvler med en mini A -linje nederdel og skjorte er et standarddesign.

6. Pastry Maker Look Pin Up Tattoo:

Pastry Maker Look Pin Up Tattoo

Denne type pin -up -pige med rød prikforklæde klædt pige, der holder en bakke med kage, er bestemt en ny type tatoveringsdesign, der skaber en unik identitet, når den er designet som armtatovering.

7. Devil Pin Up Girl Tattoo:

Devil Pin Up Girl Tattoo

The Devil Pin up girl tattoos design viser den anden sorte følelsesmæssige side af enhver kvinde, som mange fyre gerne vil have det som et tatoveringsdesign mere end piger.

8. Pin-Up Girl With Car Tattoo:

Pin-Up pige med biltatovering

Kvinder er sporty som fyre, er betydningen købt af dette tatoveringsdesign. Et varmt pigebillede bruges sidder ved siden af ​​den røde bil, som mange fyre gerne vil have disse pin up pigetatoveringer som et armtatoveringsdesign.

9. Kvinder Power Pin Up Tattoo:

Kvinder Power Pin Up Tattoo

Kvinder, der tror på at vise feminint køn som et stærkt og stærkt køn blandt folket, kan tegne denne pinup kvindetatovering med stærke ord skrevet under tatoveringen og mænds, der er til at sprede kvinders magt blandt mennesker, kan repræsentere deres mening gennem dette kvinder power pinup tatoveringsdesign.

Pin up tatovering er designet med et pige billede end et dreng billede, da tendensen med pin up pige tatovering er berømt og mere attraktiv. En sømand pin up girl tatovering til en kvindes power pin-up tatovering er bestemt mere iøjnefaldende, hvilket mænd helt sikkert vil have et tatoveringsdesign.