9 Grinende og uhyggelige tatoveringsdesigner til klovne

Den røde næse, der griner, er det billede, vi tænker på, når vi taler om klovnen. Dette standardbillede af klovnen kan også fremvises i en anden billedramme, og når dette er skitseret som en tatovering, er det et rigtigt kreativt værk, som simpelthen er nødvendigt for at blive værdsat.

Klovn tatoveringsdesign

Stilfulde og bedste klovn -tatoveringsdesign:

For at få en god idé om disse forskellige billeder af klovn her er de top 9 klovne tatoveringsdesign med billeder!!

1. grinende klovn tatoveringsdesign:

Grinende klovn tatoveringsdesign

Den grinende klovn er helt klart det første valg, når vi tænker på tatovering af klovne. Dette tatoveringsdesign passer godt som en armtatovering til både piger og drenge. Klovnens ansigtstatovering er portrætteret med et åbent faldende kæbe grinende ansigt.

2. Crying Face Clown Tattoo Design:

Grædende ansigt Klovn tatoveringsdesign

Dette er et af de andre ansigter fremvist af designerne, hvor klovneansigtet fælder tårer og populært kendt som den grædende ansigtstatovering, der kan blive farvet som et arm- eller ben -tatoveringsdesign.

3. 3D Clown Face Tattoo Design:

3D klovn ansigt tatovering design

3D -klovnetatoveringen har helt sikkert fået sin betydning for sit storslåede syn og design. Billedet tegnet i 3D -billedet er yderst kreativt med minutiøst detaljeret arbejde, som kræver en del tålmodighed og tid.

4. Evil Clown Tattoo Design:

Ond klovn tatovering design

Ondskab er den anden side af det grinende ansigtstatoveringsdesign. Denne onde ansigt skræmmende klovn tatovering er påført et enkelt blæk, da farverig tatovering kan tage meget tid at male hver del af ansigtet. Dette onde tatoveringsdesign mange børn faktisk kan lide at have.

5. Angry Clown Tattoo Design:

Angry Clown tatoveringsdesign

Den vred ansigt klovn tatovering er normalt ikke slidt tatovering design på grund af dens negative følelse frembragt af designet, men mange unge har denne tatovering har det som en midlertidig, som kan slettes efter et par uger.

6. Girl Clown Tattoo Design:

Pige klovn tatovering design

Pigen klovn tatovering design er et nyt design, som har fået stor opmærksomhed fra kvindernes mængde. Siden klovn før, hvor der kun blev trykt med mandens ansigt i tankerne, men denne tatovering med langt hår og et landlig pigehue -look er en super sej givet af designerne.

7. Skull Clown Tattoo Design:

Skull Clown Tattoo Design

Clown skull -tatoveringen er et sædvanligt tatoveringsdesign, men måden dette kraniumansigt bringes frem på, er højdepunktet og udfordringen for designerne at farve dem. En sådan udfordring er tatoveringsdesigner til kraniet. For at gøre det sjovere er et fjollet udseende kranietatoveringsdesign inked rundt om armen.

8. Box Spring Clown Tattoo Design:

Box Spring Clown Tattoo Design

Denne innovative og sjove ser skøre klovnetatoveringer, der stiger ud af forårskassen, kan være en af ​​de kreative og det grinende design. Klovnens ansigt er malet med farverige farver. Øjnene er ret store med små nervedetaljer med pony -ører.

9. Glad og trist Clown Face Tattoo Design:

Glad og trist Clown Face Tattoo Design

Glad og trist tatovering af klovneansigt ærme kan bringe et menneskes tosidede ansigt frem på en kunstnerisk måde. Det glade ansigt er helt anderledes malet med et stærkt smilende ansigt og det grædende ansigt farvet med et åbent mundgrædende ansigt. Smil nu og græd senere er temaet bag tatoveringen.

Tatoveringsdesignet med glade ansigter er helt sikkert det mest elskede design af alle aldersgrupper, men de andre følelser som vredt, trist, ondt, grædende ansigt kan være en af ​​tatoveringerne som en af ​​de faser, hvor vi er under et trist og følelsesmæssigt ansigt af vores liv. Disse tatoveringer vil lære dig lektien i dit liv; få noget positivt ansigtsmønster for dine positive ambitioner.