Kauniita ja moderneja 3D-kuitukankaita jokaiseen sisustukseen ja erityistarpeisiin

Oletko kyllästynyt sisustukseen tai oletko muuttanut uuteen kotiin? Yksi halvimmista, helpoimmista, tyylikkäimmistä ja ympäristöystävällisimmistä tavoista muuttaa sisustuksesi kokonaan on 3D-kuitukankaiden avulla. Näitä löytyy usein markkinoilta nimillä valokuvataustakuvat tai seinämaalaukset. Tämän päivän artikkelissa haluamme näyttää sinulle kauniita, nykyaikaisia ​​ja visuaalisesti houkuttelevia taustakuvia kotiisi. Voit myös oppia lisää 3D-kuitukankaiden eduista ja haitoista, etenkin verrattuna muihin taustakuviin. Lue vain!

Kauniita ja moderneja 3D-kuitukangastapetteja jokaiseen sisustukseen ja mieluummin seinäaiheita taide tapetti kulta turkoosi musta

Kaikki taustakuvat eivät ole samanlaisia

Viimeisen vuosikymmenen taustakuvia ei voi enää verrata 90 -luvun tai sitä aikaisempiin taustakuviin. Nykyään on jo olemassa lukuisia innovaatioita sekä tapettien valmistuksessa käytettyihin materiaaleihin että tapetointiprosessiin.

On olemassa erilaisia ​​tapetteja, jotka kiinnitetään samalla tavalla suuriin tarroihin. On myös sellaisia ​​seinämaalauksia, joissa käytetään edelleen tahnaa, mutta ei perinteisellä tavalla. 3D-kuitukankaat kuuluvat toiseen tyyppiin. Siitä huolimatta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Seuraavilla riveillä opit, miksi 3D-kuitukankaat ovat paljon parempia kuin monet muut seinäpäällysteet.

Kauniita ja moderneja 3D-kuitukangastapetteja jokaiseen sisustukseen ja mieluummin seinäpäällysterakenne tapetti maa kivi valkoinen sininen

3D-kuitukankaiden edut ja haitat

3D-kuitukankaat ovat innovatiivinen yhdistelmä tekstiili- ja selluloosakuituja sekä erilaisia ​​sideaineita. Tässä ei käytetä PVC: tä, pehmittimiä ja muita ympäristölle haitallisia aineita. Kuitukankaat on otettu käyttöön lähes 20 vuotta sitten, ja ne ovat saavuttaneet valtavan suosion eri aloilla. Tänään z. B. ei vain tapetti, vaan myös teepussit, kahvisuodattimet, sideharsot, naamarit jne., Jotka on valmistettu samalla valmistusprosessilla.

Selluloosamateriaalilla on monia etuja, mutta se ei myöskään ole ilman haittoja. Tässä muutamia tärkeimpiä ominaisuudet:

Kuten viime vuosisadan perinteiset taustakuvat, kuitukankaat on kiinnitetty seiniin tai kattoon erityisellä tapettiliimalla. Tapetteja ei kuitenkaan tarvitse liottaa tähän. Lisäksi niitä ei tarvitse päällystää sillä. Sen sijaan sinun tarvitsee vain käyttää tahnaa ja tapettitelaa maalataksesi seinät suoraan. Välittömästi tämän jälkeen voit levittää kuivan tapetin nauhoina. Tapetointi on siis erittäin nopeaa ja se voidaan lopettaa päivässä. Täällä sinun ei tarvitse huolehtia tahroista.

Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia liikaa seiniesi sileydestä. Koska kuitukankaat ovat yleensä hieman paksumpia kuin perinteiset tapetit, seinän pieniä halkeamia ja liitoksia ei juuri näy tapetoinnin jälkeen.

Toinen suuri kuitukangastaulukoiden pluspiste liittyy niiden erityiseen valmistusprosessiin. Sen jälkeen ne säilyttävät muotonsa täydellisesti. Ne eivät venytä eivätkä kutistu. Kuitukankaat ovat erittäin kestäviä, kestäviä, iskunkestäviä, repeytymättömiä, pitkäikäisiä ja tulenkestäviä. Jos se on likainen, voit pyyhkiä sen pois kostealla sienellä, joka on samanlainen kuin vinyylitapetti.

Toisin kuin vinyyli, kuitukankaat ovat kuitenkin läpäiseviä ja hengittäviä. Tämä tarkoittaa, että tapetin ja seinien väliin ei jää kosteutta. Tämä poistaa 1990 -luvun pelätyn homeongelman. Tämän ominaisuuden ansiosta 3D-kuitukankaat ovat täydellisiä jopa kylpyhuoneisiin ja keittiöihin, joissa kosteus on yleensä korkeampi.

Kuitukankaat ovat yhä suositumpia

Kauniita ja moderneja 3D-kuitukangastapetteja jokaiseen sisustukseen ja mieluummin yksinomainen seinäpäällysteinen metalli-aalto-taustakuva

Viime vuosisadan klassiset taustakuvat rajoittuivat valitettavasti usein pieniin, toistuviin kuvioihin. Suunnittelijan kuitukankaat nykyään kuitenkin painetaan nykyaikaisella digitaalipainoprosessilla. Tämä luo korkealaatuisia kuvia ja voit vihdoin antaa vapauden mielikuvituksellesi. Digitaalisen tulostuksen avulla voit valita melkein minkä tahansa kuvan ja liittää sen taustakuvaasi. Ainoa vaatimus on, että niiden minimikoko on 12-20 megapikseliä.

Värinäytteiden ja -mallien lisäksi 3D-kuitukankaat voidaan suunnitella myös erilaisilla samettisen sileillä tai rakeisilla-karkeilla kohokuviointikuvioilla. Nämä eivät vain tunne miellyttävää, vaan myös vähentävät valon heijastuksia ja heijastuksia. Kuitukankaat lisäävät asuintilasi visuaalista estetiikkaa niin monella tapaa!

Vaikka haluat vaihtaa kuitukangastapettisi myöhemmin tai yksinkertaisesti poistaa sen, sinun ei tarvitse liottaa sitä liuottimilla ja raapia se sitten pois. Nämä taustakuvat yksinkertaisesti irrotetaan kuivilta seiniltä ja nauhat nauhalta. Tämä ominaisuus on ihanteellinen pysyviin asuintiloihin ja vuokra-asuntoihin. Koska materiaali on niin repeytymätöntä, voit jopa käyttää uudelleen vanhoja ja vahingoittumattomia kuitukangastapettejasi tulevaisuudessa. Kuitukankaat eivät tietenkään ole ilman haittoja tästä syystä. Pienet lapset ja lemmikit voivat vetää ne pois seiniltä muutamassa minuutissa.

Kauniita ja moderneja 3D-kuitukangastapetteja jokaiseen sisustukseen ja mieluummin tyylikkäitä seinäpeitteitä, joissa on valkoisia kulta-aaltoja

3D-kuitukankaat ovat erinomainen vaihtoehto seinämaaleille ja muille seinäpäällysteille. Ne tarjoavat lukuisia etuja ja minimaalisia haittoja. Joten jos etsit viileää tapaa piristää kotiasi visuaalisesti, nyt on aika päättää haku.

Kauniita ja moderneja 3D-kuitukangastaustakuvia jokaiseen sisustukseen ja mieluummin tapetti punainen valkoinen tyylikäs mosaiikki kuitukangas