Seinätarrat tai taustakuvat halutessasi

seinätarrat ja taustakuvat valas ja sateenvarjot

Suunnittele omat seinätarrat ja taustakuvat – kauniita Spoonflower -seinäkoristeita

 Jos kyse on Seinätarrat ja tapetit, ajattelemme yhä enemmän luovuutta ja ainutlaatuisuutta näinä päivinä. Sen on oltava jotain erityistä – epätavallisia malleja, viileitä kuvioita tai silmiinpistäviä tekstuureja. Jotkut nykyaikaisimmista taustakuvamuunnelmista ovat magneettisia, LED-valoja, lämpöherkkiä tai jopa fosforoivia.

Uusi ajatus Lusikkakukka, mukautettu Seinätarrat ja taustakuvan mukauttaminen on yksi mielenkiintoisimmista tähän mennessä. Jokainen teistä voi suunnitella ja tilata tuotteet itse verkossa. Spoonflower-yhtiö on jo pitkään tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden tilata itse tehtyjä kuvioita ja malleja tekstiileille verkossa. Suosituimpia tuotteita ovat tyynyliinat, pöytäliinat, lautasliinat ja verhot. Ja nyt myös Seinätarrat ja tapetti – loistava idea.

Värillisillä taustakuvilla, jotka olet itse luonut, voit paitsi tehdä huoneistasi dynaamisempia ja kodikkaampia, mutta myös luoda visuaalisia ulottuvuuksia.

Taustakuvat eivät ole menneisyyttä, ne ovat erittäin trendikkäitä

seinätarrat, joissa on eläimiä tai lehtiä

Jos olet sisustanut tai ostanut seinät tai huonekalut tummilla väreillä, voit mennä niiden kanssa Seinätarrat kirkkaissa väreissä tai hauskoilla aiheilla. Blikistä tai Pixxlesta löydät paljon hienoja malleja ja malleja. Mutta jos olet luovalla aallolla, Spoonflower on oikea paikka sinulle.

Jopa jääkaapit tai tuolit voidaan sisustaa erinomaisesti

kirkkaanväriset seinätarrat

Seinätarrat Spoonflower on täysin PVC-vapaa ja siksi täydellinen lastenhuoneisiin tai vauvojen huoneisiin. Ne on myös erittäin helppo irrottaa ja kiinnittää takaisin muualle. Näin ne pysyvät joustavina ja sinulla on mahdollisuus muuttaa seinäkoristeita haluamallasi tavalla ilman paljon vaivaa.

Missä se tehdään?

seinä tarroja ja papereita lusikalla

Valitse vain haluamasi koko

Suunnittele ja tilaa seinätarrat itse

Anna mielikuvituksesi villiintyä ja suunnitella tai valita Internetistä taustakuvien tai seinätarrojen erityinen aihe

seinätarrat äänikasetit värikäs pöllöt seinälevyt