10 yksinkertaista vinkkiä heinänuhaa vastaan

Tänään näin kirsikan herkät vaaleanpunaiset kukat hitaasti väistymässä vihreille lehdille. Samaan aikaan kuitenkin ajattelin myös sitä, milloin voisin ottaa piilolinssit pois ilman ongelmia ja milloin tämä epämiellyttävä tunne jättää minut. Kyllä, se johtuu siitepölystä ja huhtikuu on aika, jolloin niitä on kaikkialla. Tässä on hienoja vinkkejä siitä, miten voit pitää kotisi vapaana näistä.

Vinkki 1: Pidä auto autotallissa

Jos sinulla ei ole autotallia, kiirehdi ja pese se aina, kun sinulla on tilaisuus. Avaa ikkuna tai ovi mahdollisimman harvoin, koska siitepölyä tulee joka kerta. Siksi sinun pitäisi välttää tätä. Minulla on aina hygieniapyyhkeet käsillä tänä aikana. Käytän sitä käsien puhdistamiseen. Tällä tavalla silmäni eivät satuta, koska kosketin niitä sormilla, jotka olivat aiemmin koskettaneet jotain siitepölyä sisältävässä autossa.

siitepölyallergia taistelu heinänuha vinkkejä auton autotalli

Vinkki 2: Luo tyylikäs paikka kengille ja takkeille …

Puhdista jalat matolla, riisu kengät, takit ja kaikki muu, mitä on pidetty ulkoiluvälineenä heti kun tulet taloon.

siitepölyallergia taistelevat heinäkuumetta sisätiloissa

Vinkki 3: puhdista itsesi

Onko sinulla töitä pihalla? Tai oletko koskaan jäänyt kiinni johonkin näistä kauhistuttavista siitepöly- ja likapilvistä kävellessäsi pihan toisesta päästä toiseen? Jos näin on, sinun on poistettava siitepöly kehostasi ja vaatteistasi. Muuten ne leviävät koko taloon. Älä istu alas, muuten joudut puhdistamaan myös huonekalut. Mene pesutupaan ja jätä kaikki mitä voit pestä myöhemmin.

pesutupa siitepölyallergia taistelevat heinänuha -vinkkejä ja temppuja

Vinkki 4: Pese vihreät tavarat hiuksistasi

Hiuksesi ovat siitepölyn magneetti. Jos et pese niitä ennen nukkumaanmenoa, tyynyt ovat täynnä siitepölyä sen jälkeen. Se ei varmasti ole hyvä asia. Vaihtoehtoisesti voit käyttää jotain hiuksistasi – esimerkiksi turbaania tai hattua.

suihkukaappi siitepölyallergia heinänuha taisteluideoita

Vinkki 5: Vältä siitepölyä tuovia eläimiä

Ennen kuin he tulevat taloon, ne tulee pestä ja harjata hyvin. Sinun tulee olla erityisen varovainen pyyhkimällä tassujaan ennen taloon astumista. Pese sitten harja itse ja imuroi alue, jolla olet tehnyt kaiken tämän.

lemmikkieläimet siitepölyallergia taistele heinänuhaa vastaan

Vinkki 6: tee se Puhdistat pölynimurin ulkona

Onko sinulla pussiton pölynimuri? Sinun ei pitäisi siivota sitä sisätiloissa. Ota sen sisältö ulos. Lian tulee mennä suoraan roskapussiin ja heti säiliöön.

kellarikerroksen varastotilan ideoita tehokkaasti heinänuhaa vastaan

Vinkki 7: Pidä ikkunat ja ovet kiinni mahdollisimman paljon

Tämä on se aika vuodesta, jolloin haluaisin niin paljon päästää raitista ilmaa sisään, mutta valitettavasti siitepöly tulee sen mukana. Sulje ikkunat ja käynnistä tuuletin. Valitse HEPA -suodattimet, koska ne torjuvat paremmin siitepölyä. Ne on kuitenkin vaihdettava kuukausittain. Hyvinvointisi on sinulle tärkeää, eikö totta?

sisustaa keittiöideoita torjumaan heinänuhaa pesuallas ikkunan vieressä

Vinkki 8: Ole varovainen pyyhkiessäsi pölyä

Pyyhi pöly kaksi kertaa niin usein kuin ennen. Älä jätä huomiotta paikkoja, joihin on vaikea päästä. Pölynimurin sopiva jatke on erittäin hyödyllinen terveydellesi.

ruokailuhuone tuoleilla ideoita heinänuhaa vastaan ​​tehokkaasti

Vinkki 9: Pidä ulkoterassit aina puhtaina

Puhdistan ulkoterassin useita kertoja keväällä, koska siitepölystä huolimatta nautin sen käytöstä. Peitän sohvan vanhalla peitolla ja otan sen pois, kun haluan käyttää sitä. Kun siitepölyaika on ohi, vien tyynyt ammattikäyttöön. Koko terassi pestään jälleen perusteellisesti. Siitepöly katoaa sateenvarjoista, lattiasta ja pylväistä.

siitepölyn voittaminen asuinalueella heinänuha -vinkkejä vastaan

Vinkki 10: Älä anna siitepölyn lannistaa sinua, nauti keväästä!

Siitepöly ei saisi pilata hauskanpitoa keväällä. Katsokaa kuinka kauniita polkuja ja puita peittävät kauniit kukat ja kuinka helposti ne saavat hymyn ihmisten kasvoille. Vain kaunis!

siitepöly puutarhan pihalla taistelee heinänuhaa vastaan ​​kevään siitepölyn määrä

siitepölyallergia taistelu heinänuha kevätpuutarha