12 epätavallista DIY -ideaa sängynpäätyihin

sängynpääty valotyyny

Tee sängystäsi taideteos

Aiotko muuttaa makuuhuoneesi rajusti? Kuka tahansa voi vaihtaa sängyn. Täällä tarjoamme sinulle mahdollisuuden ilmaista rohkeasti yksilöllisyytesi ja persoonallisuutesi käyttämällä omaasi sänky  Pääty  tehdä epätavalliseksi. Esittelemme sinulle 12 poikkeuksellista DIY -ideaa tästä aiheesta.

Epätavallisia ideoita sängynpäätyyn 

sängyn pääty valkoinen ja harmaa

Pinboardeja käytetään enimmäkseen päivittäisessä tehtävien suunnittelussa. Oletko koskaan ajatellut, että ne voivat toimia myös päätykappaleena? Joustavasta ja yllättävästä huonekalusta tulee huoneen keskipiste. Ehdotuksemme olisi ripustaa pegboard todella korkealle niin, että alaosa vastaa tyynyn tasoa. Sitten voit nousta, kunnes saavutat haluamasi korkeuden. Sitten voit kiinnittää erilaisia ​​koristeita.

Taustakuvan pääty

sängynpääty 2 tyynyä lattiavalaisin

Mielestämme idea tapetin päätyyn on loistava. Etsi suosittu tapetti ja väri, leikkaa pala ja kehystä se Sänkyoppart  jotta.

Optinen efekti liitutaululla

sängynpääty musta lauta värikäs päiväpeite

Levyn käyttö antaa vahvan visuaalisen vaikutelman. Voit kirjoittaa siihen mitä tahansa tai kiinnittää siihen viimeistelyviivan.

Nojaa puukappale seinää vasten

sängynpääty valkoinen pellava

Etkö ole melun ja porakoneiden käytön ystävä? Se ei ole ehdottoman välttämätöntä. Ota puukappale ja nojaa se seinää vasten. Nopea, helppo, mukava.

Laita suljin toimintaan

sängyn päätyverhon muoto

Onko ullakolla tarpeettomia ikkunaluukkuja? Ota nämä käyttöön roikkumalla tai nojaamalla niitä vasten.

Kirjan ystäville

sängynpäätykirjat puulattia

Tässä tulee loistava idea kirjan ystävälle. Hän on todella alkuperäinen ja voit olla varma, ettet näe tällaista ilmettä missään. Kerää kaikki luetut kirjasi ja aseta ne päällekkäin.

Valmistettu pahvista

sängynpääty koristelu kukka

Seuraava ehdotuksemme on erityisesti niille, jotka ovat lahjakkaita mielikuvitukseen ja lahjakkuuteen piirtämiseen. Tee laudan pääty itse pahvista. Projekti on halpa ja joustava. Tässä kuva inspiraation saamiseksi.

Taideteos sängynpäädyn sijasta

sängynpääty valkoiset huonekalut

Ripusta viehättävä taideteos matalalle seinälle jäljittelemään päätyefektiä.

Ikkunan pääty

sängyn pääty epätavallisen muotoinen

Toinen ikkuna-aiheinen idea Peely Paintilta. Irrota ikkunaruudut varovasti ja ripusta luova pääty seinälle.

Suunnittelu verhoilla

sängynpääty kaappi kukkaruukku

Jotta voisit toteuttaa tämän ehdotuksen, ripusta verhotanko ensin seinälle ja sitten itse verhot tai miksi ei suihkoverhot.

Nuku ja matkusta

sängynpääty maapallo tyyny

Pidätkö matkustamisesta? Sitten sinun on käytettävä vanhaa kansiota sängyn osana.

Hyödynnä tuoreita esimerkkejämme valokuvissa ja luo ainutlaatuisia ainutlaatuisuuksia sänky Pääty! Voit edelleen jakaa omia ajatuksiasi kanssamme ja olla avuksi monille ihmisille. Paljon onnea!