5 plexiglassista DIY -projektia: trendikkäitä lisävarusteita itse tekemiseen

Tee se itse: tee trendikkäimmät lisävarusteet pleksilasilla!

Se ei ehkä ole ensimmäinen materiaali, joka tulee mieleen, kun ajattelet itse tekemistä, mutta pleksilasista voidaan valmistaa upeita ja ainutlaatuisia kodin lisävarusteita. Oletko saanut inspiraatiota houkuttelevista, läpinäkyvistä lisävarusteista, joilla on hieno, kevyt ulkonäkö verkossa tai huonekaluliikkeessä? Siellä netissä Akryylileikkaus tilauksesta mittatilaustyönä ja voit tehdä tarvikkeita helposti itse. Tämä on paitsi paljon halvempaa, myös paljon hauskempaa! Tällä tavalla voit luoda oman ainutlaatuisen kappaleen tästä monipuolisesta materiaalista. Lisäksi itse tehty luomus on myös erityisen hyvä lahja.

1. Oma ainutlaatuinen terraario

Pienet kasvit tyylikkäissä mini -vitriineissä ovat uusi trendi. Kasvit eivät tarvitse suurta, suljettua kukkaruukkua näyttääkseen hyvältä sisätiloissa. Tämä pätee erityisesti tällä hetkellä erittäin suosittuihin ilmanpuhdistuslaitoksiin. Jotkut voivat jopa elää vain ilmassa. Aseta oma minimuseosi työpöydällesi tai muulle pöydälle ja nauti kauniista vihreästä ja raikkaasta ilmasta joka päivä. On erityisen mukavaa, kun lisäät kuparisävyjä, kuten tässä kuvassa!

Muokkaa pleksilasia Tee omat plexiglass -tarvikkeet terraario

2. Lasinaluset omalla suunnittelullasi

Lasinalusia ei voi koskaan olla tarpeeksi! Valitettavasti samoja kuvioita ja tulosteita löytyy usein vain sisustusliikkeistä. Plexiglassilla, jota kutsutaan myös Akryylilasi tunnetulla, ja pienellä mielikuvituksella voit helposti tehdä omat lasinaluset juuri niissä kuvioissa ja väreissä, jotka miellyttävät sinua eniten ja jotka sopivat täydellisesti sisustukseesi.

Päästä luovuutesi vapaaksi ja pääset varmasti yllättävään ja ainutlaatuiseen lopputulokseen.

Muokkaa pleksilasia Tee omat plexiglas -lisävarusteet

3. Käytännöllinen (tapaamis) kalenteri

Puuttuuko asunnostasi vielä seinä- tai pöytäkalenteri? Ja haluatko, että päivän tehtävät ja tulevat viikot ovat luettavissa yhdellä silmäyksellä? Voit tehdä tämän ajattoman ja tyylikkään kalenterin itse alle tunnissa, ja sitten sinulla on vuosia hauskaa sen kanssa. Koska oikealla kynällä voit tehdä muistiinpanosi kuukausittain

pyyhi se pois ja kirjoita muistiin uudet tehtävät. DIY tehokkaaseen ajanhallintaan ja myös tyylikkääseen kotiisi.

Muokkaa pleksilasia Tee omat plexiglas -lisävarustekalenterisi

4. Ainutlaatuiset rahalaatikot

Säästöpossut ovat pitkään lakanneet olemasta vain vaaleanpunaisen sian muodossa, joka söi kolikoitasi ja seteleitäsi ja joilla ei ollut olennaista roolia sisustuksessa. Nämä upeat plexiglass -säästöpossut esittävät (vanhojen) kolikoidesi kauneuden täydellisesti! Tee säästöjen tarkoitus näkyviin pleksilasilla, niin näet, että voit saavuttaa säästösi kaksi kertaa nopeammin. Koska nämä rahalaatikot ovat niin kauniita ja menevät upeasti yhteen, voit helposti tehdä niistä muutaman ja järjestää ne koristeellisesti seinälle. Tee oma poikkeuksellinen säästöpossu seuraavalle lomallesi tai muulle kauan vaalia toiveellesi!

Muokkaa pleksilasia Plexiglasista valmistetut lisävarusteet säästävät itse

5. Muovilaatikot

Näitä kauniita muovilaatikoita löytyy jopa kalleimmista suunnittelulaitoksista. Ei ihme, koska niiden rento ilme tekee niistä erittäin tyylikkäitä, mutta myös pitää sisällön pölyttömänä. Niitä voidaan käyttää myös monenlaisiin tarkoituksiin: sivupöydäksi, hyllyksi tai tyylikkääksi tilanjakajaksi. Nämä laatikot sopivat täydellisesti mihin tahansa sisustustyyliin. Tee ne itse ja lisää hieman ylimääräistä hohtoa kotiisi. Muuten nämä laatikot ovat myös loistavia lahjoja. Tulet varmasti saamaan uusia ystäviä tällä luovalla muovilaatikolla!

Muokkaa pleksilasia Tee omat plexiglas -lisälaatikot

Haluatko lisätietoja muovilevyjen parhaasta koneistusmenetelmästä? Tässä Blogi löytää hyödyllisiä artikkeleita.