60 aikuisten käsityöideaa, jotka ovat todella hauskoja ja tuovat iloa

Onko askartelu vain lapsille? Oletko tosissasi, oletko tosissasi, kun sanot sen! Nykypäivän käsityöideoilla aikuisille huomaat, että ikä ei vaikuta luovuuteen ja luovuuteen. Mutta päinvastoin. Myöhemmin elämässä sinun on jopa toteutettava paljon enemmän DIY -projekteja rentoutumiseen, päivittäisen stressin vähentämiseen tai vain mielikuvituksesi villiintymiseen. Pitkän ja vaikean talven jälkeen, jolle on ominaista sosiaalinen eristäytyminen ja turvattomuus, tarvitset sitä enemmän. Onneksi on taas kevyttä ja lämmintä ja voimme pian toivottaa kesän tervetulleeksi. Katso kesän käsityöideoita kuvagalleriastamme ja anna niiden innostaa sinua. Useimmat niistä voidaan kopioida nopeasti ja helposti. Monille heistä tarvitsit joko vain luonnonmateriaaleja, kuten ajopuita, kuoria tai kiviä, käytettyjä esineitä tai yksinkertaisia ​​ja edullisia käsityömateriaaleja, kuten paperia, juuttia, kipsiä tai köyttä.

Hauskaa kopiointia ja onnea! 

ideoita aikuisille nappeilla

Kierrätys- ja kierrätysideoita aikuisille

Jos luot jotain uutta käsityötä tehdessäsi ja säästät resursseja samanaikaisesti, tunnet olosi kaksinkertaisesti onnelliseksi. Toisaalta luot jotain omilla käsilläsi ja toisaalta suojelet ympäristöä.

Talossamme sekä ullakolla ja kellarissa on usein paljon käsityömateriaaleja ja esineitä, jotka olemme jo unohtaneet. Ne vain odottavat löytämistään. Annetaan heille toinen mahdollisuus ja muutetaan niistä ihastuttavia maljakoita, kulhoja, kuvakehyksiä, verhoja, lampunvarjostimia jne. Esimerkiksi napit ovat erinomaisia ​​käsitöitä. Kuten pienet rakennuspalikat, ne sopivat melkein mihin tahansa. Pienellä liimalla ja oikealla tekniikalla voit luoda upeimmat luomukset. Sen avulla voit koristella tyylikkäästi kuvakehyksiä tai peilejä, tehdä pyöreitä tai pitkänomaisia ​​säilytysalustoja ilmapallojen avulla tai luoda kokonaisia ​​taideteoksia kankaille.

Tee kulho ja lyhty nappeista

käsityöideoita aikuisille kulhoista, jotka on valmistettu painikkeista

Koristele peili painikkeilla

käsityöideoita aikuisille kuvakehyksille painikkeilla

Koristele maljakot munapakkauksilla alkuperäisellä tavalla

käsityöideoita aikuisille munakartonkimaljakoille

Luo kesäkoristeita vanhoilla lampuilla

Käsityöideoita aikuisille vanhoilla lampuilla

Tee muovista ananasvarjostin

ideoita aikuisille tarkoitetuista ananas -tinker -lampun käsityöideoista

Vanhat farkkuhousut eivät ole viettäneet päivää pitkään aikaan

käsityöideoita aikuisille vanhoille farkkupaperille

DIY -ripustuskori kipsiä – ohjeet

Savi, kipsi Pariisista, kylmä posliini ja luova betoni ovat eräitä suosituimpia materiaaleja monille käsityön harrastajille. Tällä voidaan toteuttaa monia käsityötekniikoita, ja tulokset ovat useimmissa tapauksissa hämmästyttävän kauniita. Paljon luovia DIY -koristeita ja tarvikkeita voidaan valmistaa paitsi kotiin, myös puutarhaan. Kokeile itse esimerkiksi tämän upean riippukorin kanssa, joka on valmistettu kipsistä.

Mehikasvit näyttävät täydellisiltä tällaisessa roikkuvassa korissa

Kukka ripustuskorit kipsistä paris aikuisille

Tarvitset:

 • Luova betoni tai kipsi
 • Vesi materiaalin valmistajan ohjeiden mukaisesti
 • Muovista tai langasta valmistetut pitsilakat
 • Eri kokoisia muovisäiliöitä
 • Ruokaöljy
 • Muovipusseja tai pieniä kasseja
 • Paperikupit pitämään sisäpuolen onttoina
 • Pintamaali kipsiä tai luovaa betonia varten
 • Vaatteet
 • Sisal -johto

Yksinkertaisia ​​ja edullisia materiaaleja seuraavaan DIY -projektiin 

Käsityöideoita aikuisille kipsi -ripustuskoreille

Ja se on niin helppoa:

 • Laita kipsi tai betoniseos ämpäriin ja lisää oikea määrä vettä. Sekoita massaa lusikalla tai maalisekoittimella porallasi.
 • Aseta istutuspussi muovisäiliöön. Pelaa eri muodoilla ja kokoilla. Vuoraa sitten mustat istutuspussit pitsilevyillä.

Levitä öljy sienellä 

Käsityöideoita aikuisille kipsi -ripustuskorien ohjeet

 • Peitä kaikki runsaasti öljyllä – tämä helpottaa muovin poistamista.
 • Kaada seos varovasti siihen ja paina paperikuppi keskelle. Aseta kiven kaltainen paino sisälle pitämään se paikallaan. Käytä pyykkipojat pitämään yläosa paikallaan.

Muista peittää työtaso paperilla tai nailonilla 

tinker kipsi roikkuu korit

 • Anna seoksen kuivua noin 24 tuntia ja poista sitten muovikerrokset varovasti. Lisää kestävyyttä asettamalla uuniin yön yli 60 ° C: seen, anna kuivua ja kovettua ja viimeistele pintakerros.
 • Täytä pienet ruukut tuoreella istutusmaalla ja kasveilla. Voit käyttää pieniä ruukkuja tai leikata taimia tarjottimena. Kirjoita ne sitten jonolla.

Luova kipsirippukori on valmis!

alkuperäisiä käsityöideoita aikuisille kipsi -ripustuskoreille

Käsityöideoita aikuisille luonnonmateriaaleista

Ei vain lapset rakastavat käsitöitä luonnonmateriaaleista. Me aikuiset pidämme sitä myös erittäin miellyttävänä ja melkein meditatiivisena. Karkea tai pehmeä, kylmä tai kostea kivien, höyhenien, puukiekkojen tai oksien rakenne kiehtoo meitä joka kerta, kun käytämme niitä erilaisten DIY -projektien toteuttamiseen. Tämä luo alkuperäisiä puutarhakoristeita, nostalgisia tuulikelloja ja unen sieppauksia boho -tyyliin, kauniita lasinalusia ja matkapuhelimia tai miksi ei lampunvarjostimia ja paljon mielikuvituksellisia esineitä, jotka vaikuttavat omaperäisyydellään.

Käytä luontoa aarteena käsityöhön

Tee se itse sisustusideoita aikuisille ajopuusta

Simpukat ovat suosittuja käsityömateriaaleja, joilla on merellinen maku

koristele seinän sylki kuorilla, käsityöideoita aikuisille

Pyöreät kivet ovat erityisen monipuolisia ja näyttävät aina hyviltä

gabion -sydämen käsityöideoita aikuisille

Kokeile näitä aikuisten käsityöideoita, joista pidit eniten. Katso kaikkia niitä uudelleen ja mieti, mihin niistä sinulla on jo tarvittavat materiaalit valmiina.

Toivotamme sinulle hyvää, luovaa kesää ja paljon aurinkoa ja iloa! 

DIY -ideoita aikuisten puutarhakoristeisiin

Vesimeloni ei ole vain herkullinen, vaan myös erittäin suosittu koristekuviona 

aikuisten käsityöideoita diy vesimeloni kukkaruukku

Voit käyttää sitä myös ovimaton koristeluun 

käsityöideoita aikuisten ovimatolle

Ilmakehän maljakot, kattokruunut ja seinäkoristeet luodaan tyhjistä lasipulloista 

käsityöideoita aikuisille lasien ja pullojen kanssa

Ja tiedätkö jo macrame -tekniikan?? 

käsityöideoita aikuisille macrame

käsityöideoita aikuisten sisustusideoille käsityöideoita aikuisille koristelua varten käsityöideoita aikuisten puutarhan sisustusideoille aikuisten käsityöideoita purkit garland käsityöideoita aikuisille lasihelmien sisustusideoita käsityöideoita aikuisten talon sisustamiseen käsityöideoita aikuisten kanan ompeluun Käsityöideoita kipsistä valmistetuille aikuisten sydämille käsityöideoita aikuisille lamppu ananas tinker muovista Tee käsityöideoita aikuisten ilmapallolampulle itse käsityöideoita aikuisille munapakkauksessa käsityöideoita aikuisille pullotulpilla ideoita aikuisille valetulla hartsilla käsityöideoita aikuisille köysistä valmistettu hedelmäkulho käsityöideoita aikuisille Tee quilling -kulho itse Käsityöideoita aikuisille, jotka poimivat sisustusideoita käsityöideoita aikuisille köysistä valmistettu kulho käsityöideoita aikuisille huivit ostoskassit käsityöideoita aikuisten kesän puutarhan koristeluun käsityöideoita aikuisille kesän pinata -puutarhajuhlat leivontaideoita aikuisille kesällä tinkeröivät maljakot käsityöideoita aikuisten auringonottolaitteille käsityöideat aikuisille koristavat peilejä käsityöideoita aikuisille mansikan ovelta aikuisten käsityöideoita maljakko valokuva lahja Aikuisten käsityöideat koristavat seinäpeilit köydellä ja meritähdellä käsityöideoita aikuisten viinipulloille tee itse käsityöideoita aikuisille tee sisustusideoita itse käsityöideoita aikuisille tee-se-itse-sisustusideoita aikuisille, jotka tekevät ananasta ystävyysnauha -käsityöideoita aikuisille puutarhan sisustusideoita käsityöideoita aikuisille kivillä lahjapakkausten käsityöideoita aikuisille kesäksi alkuperäisiä käsityöideoita aikuisille kesäkäsityöideoita aikuisille kotona Tee auringonottolaitteita itse käsityöideoita aikuisille peilikoristeelliset käsityöideat aikuisille Kivien maalaus, puutarhan koristelu, käsityöideoita aikuisille