Asenna kellari -ikkunat halvalla ja saat enemmän valoa huoneeseen

Asenna kellarin ikkunaverho

Väärän kellari -ikkunan hallitseminen nopeasti ja halvalla

Jos etsit vuokra -asuntoa, kellarikerrostalot ovat yleensä halvempia, mikä on tietysti syy olla tyytyväinen. Alhainen vuokra sisältää kuitenkin useita haittoja ja haittoja, jotka on otettava huomioon asuntoa valittaessa.

Jos vuokraat kellarikerroksen, sinun pitäisi odottaa kylmiä lattioita, autojen ja ohikulkijoiden melua, hometta ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä valon puutetta.

Luo illuusio todelliselle kellari -ikkunalle

kellari-ikkuna-asennus-verho-putki-lamppu-runko-kaihdin

Se oli todellisuutta viime aikoihin asti. Sosiaalisen median maailmassa älykäs idea yhdysvaltalaisesta parista on pyörinyt muutaman päivän ajan, ja he näyttävät ratkaisevan ainakin päivänvalon ongelman erittäin alkuperäisellä, yksinkertaisella ja edullisella tavalla.

Kaihtimet tarjoavat maagisia valotehosteita

asenna kellarikerroksen verhoputkilamput kehystämään pieniä kukkia

Tiedätkö myös tämän ongelman tai haluatko vain asentaa ylimääräisen kellarin ikkunan? Seuraavan esimerkin avulla saat pysyvän, tyydyttävän ja ennen kaikkea halvan ratkaisun kellariasuntoosi tai kellariisi. “Väärennetyn ikkunan” kokonaiskustannukset ovat noin 150 € ja jos ripustat verhon ikkunan eteen, kukaan ei voi kertoa, että kangas ei saa todellista päivänvaloa.

Todellinen hämmennys voi syntyä

Asenna kellarikerroksen verhoputken lampun runko ilman koristeita

Aja nopeasti rautakauppaan ja hanki 2 x 4 halutun kokoista akryyliarkkia, 2 LED -putkivalaisinta (tarpeidesi mukaan), liimaa ja maissitärkkelystä.

Voit luoda väärän ikkunan yksinkertaisin keinoin

asenna kellarikerrosverho putkivalaisimet runko maissitärkkelystä

Maissitärkkelys levitetään akryylilevyn päälle ja liitetään päälle heijastamaan ja hajottamaan LED -putkivalaisimien suoraa valoa. Vaikutus on sitäkin uskottavampi, jos annat ikkunan vaaleilla sävyillä tai iloisella muotoilulla. Joissakin esimerkeissä näemme, että verho uudessa ikkunassa näyttää yhtä hyvältä kuin verho. Joten etsi sitten jotain mieleiseksesi, joka toimii “yksityisyysnäytönä”.

Tätä varten tarvitset akryylilevyjä

Asenna kellarikerroksen verhoputken lampun runko

Ennen ja jälkeen – vaikea uskoa

asenna kellari -ikkuna

Aseta LED -putkivalaisimet lasin taakse

Asenna kellarin ikkunaverhojen lamput

Verhon takana salaisuus paljastuu

Asenna kellarikerroksen verhoputkilamput kehystämään mysteeri

Toivomme, että olemme auttaneet sinua jälleen hyvin ja että työsi on sujunut hyvin! Lue blogi ja nähdään seuraavalla kerralla!

Ja toinen inspiroiva video saadaksesi parempia tuloksia:

Hallitse väärennetty ikkuna ikkunasta


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80