Aurinko, kuu ja tähdet – tee lyhdyt lasten kanssa

Maailma on ollut koronaeristyksessä loukussa suurimman osan vuotta, mutta silti on asioita, jotka lämmittävät sydäntämme ja inspiroivat meitä. Jostain syystä samoja festivaaleja on vietetty vuosikymmenien ajan, eivätkä nämä perinteet vaikuta vähiten tylsiltä tai tavallisilta. Päinvastoin – niitä viljellään ja löydetään uudelleen. Epäilemättä Halloween on kaikkien syksyn festivaalien suosikki. Kauhufestivaali ei ole ainoa tilaisuus syksyllä päästä juhlatunnelmiin. Vaikka festivaalien juhla on hieman erilainen tänä vuonna, voit aina löytää tien juhlatunnelmaan, jos haluat.

Kiiltävät lyhdyt lasten kanssa – lukituksen “luova” puoli

Pyhän martinin lyhty tee omat paperin leikkausmallisi

Tämän päivän postauksessa haluamme kiinnittää huomionne pienempään, mutta erittäin kauniiseen ja ehdottomasti syksyiseen festivaaliin. Pienet odottavat erityisesti tätä pientä festivaalia. Oikein – puhumme rakastetusta lyhtyfestivaalista, joka tunnetaan edelleen nimellä St.Martinin lyhtyfestivaali tai yksinkertaisesti lyhtyparaati.

Tinker -lyhdyt lasten kanssa unohtumattomaan lyhtyfestivaaliin

Vietämme aina Martinpäivää marraskuun puolivälissä. Tätä erityistä lomaa varten monet päiväkodit valmistavat itse juhlavalot lyhtyparaatille. Lyhtyjuhliin tehdään myös alkuperäisiä kutsuja. Lyhty on helppo ostaa kaupasta pienellä rahalla. Mutta eikö ole paljon juhlavampaa, luovampaa ja ehkä ympäristöystävällisempää, kun voit tehdä lyhdyt itse?

Tinkiminen 2 -vuotiaiden kanssa johtaa yllättävän hyviin tuloksiin

Pyhän martinin lyhty käsityöt maalattu itse

Monet lapset muistavat lämpimästi ensimmäistä Martinpäiväänsä. Pienille tämä on ensimmäinen kerta, kun he voivat pysyä niin kauan vallassa ja laulaa ja valaista pimeitä katuja muiden lasten ja heidän lyhtyjensä kanssa. Korona -tunnelmasta huolimatta tänä vuonna järjestetään perinteisesti monia lyhtyparaateja. Lapset tekevät omia lyhtyjään ja vanhemmat ja opettajat ovat tervetulleita auttamaan.

Yksinkertaisia ​​DIY -ideoita lisää iloa ja juhlatunnelmaa

Tee omat St Martinin lyhty syksyn käsityöt

DIY -käsityöideoita nuorille ja vanhoille – mitä tulisi ottaa huomioon?

Taitojen kanssa askartelu ei ole aina niin helppoa kuin luulisi. Paljon on harkittava ja suunniteltava etukäteen. Esimerkiksi lapset eivät saa leikkiä tulella, minkä vuoksi päiväkodit sallivat LED-valot vain, jos he valmistavat St Martins -lyhtyjä lasten kanssa. Vanhemmat voivat pitää tämän mielessä, jos he ovat koskaan suunnitelleet tehdä lyhtyjä lasten kanssa.

Se, osaatko tehdä käsitöitä vai ei, riippuu ensisijaisesti omasta toiveestasi. Keskustelemme hetkessä kuinka tehdä kaunis ja yksinkertainen lyhty.

Pyhän Martinin lyhtyhäiriö lasten ja aikuisten kanssa

Pyhän martinin lyhty luo omat mallisi taaperoille

Helpoin tapa, varsinkin jos haluat tehdä käsitöitä pikkulasten kanssa, on suunnitella lyhty ilmapallon avulla. Voit antaa syksyn lehtien virrata upeasti sisustuselementtinä ja korostaa sitä enemmän upeaa syksyn tunnelmaa. Puuliima, vesi ja jätepaperi ovat ainoita materiaaleja, jotka leikkivät ilmapallolla luomisprojektissasi. He käyttävät paperimassatekniikkaa, joka on esitetty yksityiskohtaisesti liitteenä olevassa videossa. Pienellä kärsivällisyydellä ja varovaisuudella voit nopeasti ja helposti tehdä yhden tai useamman lyhdyt ja opettaa lapsille ikivihreän suunnittelutekniikan. Olet nyt hyvin valmistautunut, ja martinpäivä voi nyt olla lapsesi kuukauden kohokohta.

Käsittele lapsille ideoita ilmapallojen ja luonnonmateriaalien avulla

Pyhän martinin lyhty tee omat mallisi käsityömallit pöllöt

Lyhdyn valmistaminen toimii paremmin tarkkojen ohjeiden avulla

Luonnollisista materiaaleista käsin tekeminen on hauskaa ja helppoa lompakossa

Pyhän martinin lyhty tee omat mallisi syksyllä

Toinen tekniikka, jota haluamme kutsua kestäväksi, on vanhojen, ilmeisesti käyttökelvottomien esineiden kierrätys tai uudelleenkäyttö. Voit jopa tehdä St.Martin -lyhdyt ilman ohjeita tai malleja. Tämä tekniikka sopii jopa 2 -vuotiaiden lasten käsityöhön. Voit käyttää yksinkertaisesti vanhoja muurauspurkkeja, johtoa, tikkua ja jälleen LED -valoa. Anna lapsellesi paperi ja anna hänen maalata se. Kierrä tulos lasin ympärille. Tee langalla kahva, jonka kiinnität tikkuun. Valoa ja voila! Voit myös peittää lasin halutessasi syksyn lehdillä.

Aurinko, kuu ja tähdet – tämä on paras lyhty

Pyhän martinin lyhty tee oma malli auringon kuun tähdistä

Toinen mahdollisuus on tehdä lyhty tinapurkkeista. Tätä varten suosittelemme käyttämään hyvää työkalua, joka ei saa joutua lasten käsiin. Akkuruuvimeisselillä voit puhkaista yksinkertaiset hahmot metallilevyyn. Ne tulevat esiin, kun sytytät valon. Suosituimpia aiheita ovat tietysti aurinko, kuu ja tähdet.

Yleinen paperimassatekniikka tulee täällä omakseen

lyödä lyhty lasten kanssa

Suunnittele ja ajattele lasten turvallisuutta

Pyhän martinin lyhty tekee omasta mallistasi värikkään

Kauneimmat asiat ovat yksinkertaisia! Katso vain ympärillesi ja suunnittele lyhty siitä, mitä ympärilläsi on juuri nyt. Lehdillä askartelu on aina hienoa, ympäristöystävällistä ja täysin ilmaista. Ehkä grillauksesta tai viimeisestä juhlasta on jäänyt jäljelle yksi tai toinen paperilautanen? Voit myös tehdä siitä upeita, hyvin yksinkertaisia ​​lyhtyjä.

Valo ja lämpö täyttävät kadut Martinpäivänä

Tee oma st martins -lyhtyesittelysi

Tinkiminen tinapurkkeilla on helppoa ja tulokset ovat vaikuttavia

Tee oma St Martin -lyhty tinapurkkeilla

Mestarillinen siluetti on ja pysyy ikivihreänä

Pyhän martinin lyhty tee omat mallisi lasista

Ei ole väliä, minkä suunnittelutekniikan valitset, koska on tärkeää, että lapset tekevät hienoja muistoja tästä illasta. Anna pimeän syksyn päivän kirkastua ja lämmetä lyhtyjen valossa ja lasten laulussa!

Valo voi lumota ja lyhtyjen suunnittelusta tulee helppoa 

Pyhän martinin lyhty tee oma mallisi aurinko kuu tähdet -paperi

Paljon voidaan saavuttaa olemassa olevilla materiaaleilla 

Tinker -lyhdyt lasten kanssa St Martin -lyhty tekee omia käsityömalleja

Lämpökynttilä? Kiinnitä se sitten lyhtyyn!

Tinker -lyhdyt lasten kanssa Pyhän martinin lyhty tee omat mallisi lyhtyfestivaalin syksyn lehdet

Ja aivan kuten valo palaa lyhdyssä, niin toivo ja usko hyvyyteen palavat edelleen ihmisissä. Monet lapset haluavat olla yhtä sydämellisiä kuin Saint Martin, ja meidän vanhempien tehtävä on toteuttaa tämä toive. Pidä tämä mielessä, tee käsitöitä ahkerasti, pidä hauskat juhlat äläkä välttämättä anna virusten ja negatiivisten tilastojen pimeiden ajatusten pilata mielialaasi!

Olkoon Lyhtyjuhla erityisen kaunis tänä vuonna!

Mitä erilaiset syksyn lehdet, sitä maagisempi tulos

Tinker -lyhdyt lasten kanssa Pyhän Martinin lyhty on lasten helppo tehdä itse

Tinker -lyhdyt lasten kanssa St Martin's -lyhty tinker yourself template sun moon child sanomalehti

Tinker -lyhdyt lasten kanssa St Martin -lyhty tee omat mallisi

Tinker -lyhdyt lasten kanssa St Martin's -lyhty pienten lasten kanssa

Tinker -lyhdyt lasten kanssa Pyhän martinin lyhty tee omat mallisi lyhtyfestivaalin pöllö