Bascettan tähtien tekeminen: onko se todella niin monimutkainen kuin miltä se näyttää?

Olemme jo tehneet joulutähtiä FIMOsta. Ja tänään haluaisimme luoda paperista aivan erityisen kolmiulotteisen tähden, joka voi toimia myös loistavana joulukoristeena. Bascetta -tähti, kuten sitä kutsutaan, ei ainoastaan ​​haasta meidän tai luovuuttasi, vaan myös varmasti kirkastaa tunnelmaa kotona. Joten tänään haluamme tehdä Bascettasta tähtiä?

Bascettan tähtien tekeminen – sinun ei tarvitse olla matemaatikko

3D Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähden ohjeet värikkäät

Ideoita Bascettan tähtiseinäkoristeisiin 3D Bascetta -tähti

Seinän koristeena

Bascetta star tinker ohjeet Joulutähti tinker koristeideoita

Bascetta -tähdet ovat modulaarinen origami, joka perustuu matemaattisiin faktoihin. Ne keksi italialainen matemaatikko Paolo Bascetta ja nimettiin hänen mukaansa. Bascetta -tähti on yksi kehittyneimmistä paperikäsitöistä, mutta se antaa myös paljon luovaa vapautta. Bascetta -tähti voi olla yksi, kaksi tai useampia värillisiä sekä pienempi tai suurempi, integroidulla valonlähteellä tai ilman. Riippumatta siitä, miltä Bascetta -tähdet näyttävät, ne lisäävät varmasti lämpöä ja mukavuutta tunnelmaan.

Kuvitetut käsityö- tai video -ohjeet auttavat sinua taittamaan Bascetta -tähden itse ja suunnittelemaan sen halutun kokoiseksi ja väriyhdistelmäksi.

Voit myös käyttää sanomalehtipaperia 

Bascetta Sternin ohjeet tekevät joulutähdet paperista

Se on hauska idea

Bascetta tähdittää ohjeita sarjakuvapaperin käsityöideoille

Noudata annettuja vinkkejä ja taita paperi varovasti askel askeleelta alla olevan kuvan mukaisesti. Jos tähtiin halutaan integroitu valaistus, on suositeltavaa käyttää jäljityspaperia. Jokaisessa tähdessä on yhteensä 30 yksittäistä osaa, jotka on yhdistetty yhtenäiseen järjestykseen ja koottu muodostamaan pyöreän perusmuodon esine.

Koristeelliset 3D -paperitähdet

Bascetta -tähdet näppärät ohjeet 3D -paperitähdet värikkäitä

DIY Bascetta -tähti voi toimia myös valonlähteenä

Loistavien Bascetta -tähtien tekeminen Ohjeet joulutähden tekemiseen

Bascettan tähtien tekeminen – materiaali ja valmistelu

Tätä DIY-projektia varten tarvitset pääasiassa paperia, joka taitetaan seuraavien ohjeiden mukaisesti ja käsitellään kolmiulotteiseksi Bascetta-tähdeksi.

Ennen kuin aloitat tinkimisen, hanki 30 haluamasi kokoista ja mahdollisesti eriväristä neliömäistä lehtistä.

Muistiinpanot, joiden koko on 9 × 9 cm, sopivat tähän hyvin. Jos käytät neliöpapereita, et tarvitse saksia. Bascetta -tähdet kiinnitetään ilman liimaa, joten liimaa ei tarvita.

Aloita nyt valmistelulla ja taita ensimmäinen arkki, joka toimii mallina kaikkien muiden 29 arkin käsittelyyn. Oikea taitto on erityisen tärkeä tässä, joten seuraa huolellisesti jokaista vaihetta.

Kärki: Jos et ole vielä tehnyt Bascetta -tähtiä, valmista muutama ylimääräinen paperiarkki ja harjoittele oikeaa taittamista useita kertoja, koska tämä on ratkaisevan tärkeää tähtien tulevan ulkonäön kannalta..

Kiinteät paperilautasliinat sopivat myös Baschetta -tähdeksi

Bascetta star tinker Bascetta star askel askeleelta ohjeet

Bascetta Stern-vaiheittaiset ohjeet

1. Ota ensimmäinen arkki ja taita se keskelle. Vastakkaiset reunat on sovitettava tarkasti toisiinsa.

2. Avaa taitettu paperi ja aseta se eteesi niin, että taitto on vaakasuorassa. Taita nyt vasen ylä- ja oikea alakulma taittolinjaan. Kärkien on koskettava.

3. Käännä arkki ympäri. Taitettujen kulmien on oltava kaarevia.

4. Kaksi rinnakkaista, pisintä sivua on nyt taitettu taitettua reunaa pitkin.

5. Käännä arkki uudelleen. Jos taitit sen oikein, paperi muistuttaa suunnikasta.

6. Säädä taitettu, ylösalaisin oleva paperi vaakasuoraan näkökentän mukaan.

7. Käännä oikea oikea kärki alaspäin niin, että se osoittaa suoraan alaspäin. Toista tämä vaihe vasemmalla puolella niin, että kärki osoittaa ylöspäin. Taita molemmat kärjet niin, että keskireunat ovat yhdensuuntaiset.

8. Käännä arkki ympäri. Visuaalisesti se muistuttaa rombia.

9. Rombin kaksi kärkeä on nyt taitettu toistensa päälle – luodaan kolmio.

Luetellut yhdeksän vaihetta koskevat myös muita 29 arkkia.

Miten Bascetta -tähti taitetaan??

Bascetta -tähtiohjeet vaihe vaiheelta 1

Kärki: Aloittelijoille on suositeltavaa tehdä tähti tukevasta paperista ja käyttää eri värejä. Vaikka värillä itsessään ei ole roolia taitettaessa, se yksinkertaistaa Bascetta -tähden täydennystä.

Ota nyt kolme taitettua paperiarkkia, jos mahdollista eri väreissä. Ne on avattava toiselta puolelta. Kiinnitä taitetut sivut yhteen muodostaen kolmikärkisen tähden. Varmista, että kolmas elementti sulkee rakenteen kokonaan.

Lisää nyt seitsemän muuta elementtiä ympyrään tähän rakenteeseen. Anna kaiken maata pöydällä kärjet kiinni. Tämä antaa sinulle käsityksen siitä, mihin elementit sijoitetaan. Jatka kohteen lisäämistä. Kun olet tehnyt sen, hahmossasi tulisi olla viisi pistettä, jotka pysyvät pystyssä, ja viisi, jotka makaavat pöydällä. Täytä viisi litteää päätä, joista jokaisella on kaksi muuta elementtiä.

Yhdistä nyt kaksi vierekkäistä päätä, jotka eivät kuulu samaan moduuliin, ja lisää kolmas. Tämä johtaa jälleen tähtipisteeseen. Toista kaikki muut päät.

Nyt sinulla on vielä viisi loppua. Nämä on nyt suljettava. Lisää kaksi elementtiä yhteen näistä päistä – toinen piste luodaan. Kierrä nyt ympyrän ympäri – yhdistä viimeinen elementti. Lisää yksi elementti ja jatka lopuilla päillä.

Kerää lisää ideoita alta ja aloita! Toivotamme sinulle hauskaa ja onnea Bascetta -tähtien tekemisessä!

Tällä tavalla kaikki osat kiinnitetään yhteen

Bascetta -tähtiohjeet vaihe vaiheelta 2

Bascettan tähtien tekeminen – video -ohjeet

Bascettan tähdet antavat käsityöideoita

Anna seuraavien Bascetta -tähtien esimerkkien inspiroida sinua

Bascetta star tinker Bascetta star ohjeet paperitähti valkoinen punainen Bascetta star tinker Bascetta star ohjeet paperi valkoinen punainenBascetta Stern Ohjeita koristeellisten joulutähtien tekemiseenBascetta -tähdet näppärät ohjeet DIY -sisustusideoita paperista Bascettan tähdet antavat ohjeita luovista käsityöideoista paperista

Bascetta -tähdet askartelevat ohjeet askel askeleelta paperin kanssa Bascetta-tähdet askartelevat ohjeet askel askeleelta kaksisävyisesti Bascetta star tinker Ohjeet näpertelevät joulutähtiä paperista Bascetta tinker stars Ohjeet tinker joulutähti musta oranssi Bascettan tähtipiirtäminen Ohjeet joulutähtiin Bascetta star tiner Bascetta tähti ohjeet paperi kultaa aksentteja Bascetta -tähtihävittäjä Bascetta -tähti -ohjeet 3D -käsityöideat paperista värikkäitä Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet 3D -paperitähti valkoinen Bascettan tähtihävittäjä Bascettan tähtiohjeet käsityöideoita paperikeltaisesta tähdestä Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet käsityöideoita Bascetta star -käsityöt Bascetta star -käsityöohjeet paperilla Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet sininen paperi Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet värikkäitä 3D -paperitähtiä Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet värikäs 3D -tähti Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet värillinen paperi Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet värilliset paperitähdet 3D Bascettan tähtihäkki Bascettan tähtiohjeet luovista käsityöideoista paperista Bascetta-tähtihäkki Bascetta-tähtiopas, kolmivärinen

Bascetta star tiner Bascetta star paper paper star 3D -ohjeet Bascetta star tiner Bascetta star ohjeet paperitähti valkoinen Bascetta star tiner Bascetta star paper paper star Bascetta -tähtipeli Bascetta -tähtiohjeet paperitähdet 3D Bascetta -tähtihävittäjä Bascetta -tähtiohjeet askel askeleelta Bascetta star tinker Bascetta star Ohjeet tinker joulutähti Bascetta -tähdet tekevät sisustusideoita paperista valmistetuista joulutähdistä Bascettan tähdet tekevät monimutkaisia ​​3D -joulutähtiä Bascettan tähdet saavat joulutähdet tekemään sisustusideoita