DIY -asuntovaunu, jossa on viihtyisä sisustus

asuntovaunu pyörillä

DIY -asuntovaunu, jossa on viihtyisä sisustus

Mitä tulee unelmakoteihin, monet kuvittelevat talon rannalla tai viihtyisän mökin, josta on kaunis näköala vuorille. Miksi ei molempia? A asuntovaunu olisi täydellinen vaihtoehto sille. Se on romanttinen, seikkailunhaluinen ja mikä tärkeintä, joustava.

Tämän kaltaisilla pyörillä varustetussa talossa voit aina tuntea olosi kotoisaksi ja liikkeellä samanaikaisesti. Tällaiset talot antavat meille jännittävän sekoituksen erilaisia ​​ja tunteita.

Näistä syistä Melissa ja Cris Tack valitsivat juuri sen asuntovaunu päätti. Uusi koti maksoi heille noin 20 000 dollaria. Käytit raskaan perävaunun perustana ja rakensit rakennuksen itse. Asuintilaa on 40 neliömetriä. Että asuntovaunu on oma virtalähde ja on siksi täysin riippumaton. Neljä aurinkomoduulia tarjoavat riittävän energian koko kotitaloudelle. Eristys on yksinkertaisesti hallittu täydellisesti – villalla ja setripuulla. Näin se pysyy mukavana ja lämpimänä talossa myös kylminä talvipäivinä. Kymmenen ikkunaa, mukaan lukien kattoikkuna, takaavat riittävän päivänvalon talon sisällä.

 Luonnon ympäröimä

asuntoauton puulaudat auton renkaat

Sisustus koostuu kodikkaasta olohuoneesta, mukavasta keittiöstä, ullakosta, jossa makuuhuone sijaitsee, kylpyhuoneesta ja wc: stä. Propaanikaasusäiliö kattaa parin ruoanlaitotarpeet ja täydentää aurinkoenergiaa. Cris perusti jopa työtilan jääkaapin viereen.

A asuntovaunu ei tietenkään ole kaikille. Ihmisellä pitäisi olla jo tietty maailmankuva ja asenne ja hänen pitäisi pystyä elämään vaatimattomasti. Myös korkea sopeutumiskyky on osa sitä. Mutta se on poikkeuksellinen ja ainutlaatuinen elämäntapa, joka tuo myös paljon positiivista energiaa ja iloa. Vakuuta itsesi!

Kodikas, valoisa tunnelma

asuntovaunu vaaleat puiset sohvat avoimet hyllyt

Monitoiminen sisustus

talo pyörillä parvisänky tumma parketti

Kaikki yhdellä silmäyksellä

asuntovaunun kerrossänky näkökulma

Pieni mutta mukava peitto

asuntovaunun peitto päiväpeite

Ruoanlaitto voi olla todella hauskaa täällä

asuntovaunun paksut kattopalkit vihreä verho

Maalaismainen ja flirttaileva

asuntovaunun keittiön seinähyllyt

Alkuperäiset keittiöhyllyt ja paljon säilytystilaa

asuntoauton kudotut korit keittiöhyllyt

Tehokas sisustus

liikkuva kotityöpöytä kokoontaitettava tuoli

Rentoudu television edessä metsäkävelyn jälkeen

asuntovaunu terävällä katolla setripuuta

Alkuperäinen kylpyhuone, jossa on suuri puinen tynnyri

asuntoauto pieni kylpyhuone olutynnyri

Hieno valkoinen wc

asuntoauto pieni wc

Vanhat ikkunarullat vaatekaappiin

asuntovaunun vaatekaappi punainen lipasto