Jaa ilmastointi tai miten ulko -osa voidaan integroida puutarhaan

Käytännön vinkkejä ja DIY -ideoita

Kevät tulee jälleen, kasvisto kukoistaa vähitellen ja kutsuu sinut erinomaiselle illalliselle perheen ja ystävien kanssa raikkaassa ilmassa vehreän puutarhan rentouttavassa ilmapiirissä. Kun järjestät BBQ -juhlia tai vain leikkit lasten kanssa ulkona, tuijotatko ilmastointilaitteesi rumaa ulko -osaa koko ajan ja mietit, miten se olisi parasta integroida ulkotilaasi? Tai ehkä olet niin tottunut siihen, että unohdat sen? Vaikka jaetun ilmastointilaitteen ulkoyksikkö takaa sisätilojen mukavuuden, sen houkutteleva muotoilu ei todellakaan sovi luovaan puutarhan suunnitteluun. Älä huoli! Olemme keränneet sinulle muutamia fiksuja ideoita ja haluamme kertoa sinulle lyhyesti seuraavilla riveillä, kuinka tämä epäesteettinen ulko -osa voidaan peittää nopeasti ja alkuperäisellä tavalla!

  • Käytä puisia säleiköitä yksityisyysnäytönä! Tämä prosessi on viime aikoina tullut yhä tärkeämmäksi, koska tämä materiaali osoittautuu käyttäjäystävälliseksi, tyylikkääksi ja samalla käytännölliseksi. Pienet reiät varmistavat kuuman ilman vapaan tien ja estävät siten sen kerääntymisen kapeaan tilaan. Jos laitteen vapaa ilmavirta estetään millään tavalla, se ylikuumenee koko ilmastointijärjestelmän ja aiheuttaa vakavia teknisiä ongelmia.

Koristele moderneilla puukansilla tai vihreillä kasveilla hämmästyttävän vaikutuksen saamiseksi!

Alkuperäisen suunnittelun ansiosta ilmastointi voidaan helposti piilottaa

mökki ilmastointia varten

Jaetun ilmastointijärjestelmän ulkoyksikkö tekee vaikutuksen uudella ja modernilla ilmeellään

puinen ristikko ilmastointipiilona

Vaikea uskoa, mutta puisen säleikön takana on kaksi ulkoilmastointilaitetta

piilota ilmastointi ulkona

Maalaa vain jaetun ilmastointilaitteen ohjaamo niin, että se sopii täydellisesti julkisivuun

uusia trendejä kotiisi

miten jaetun ilmastointilaitteen ulkopuoli voidaan piilottaa?

eläviä ideoita kotiisi

eläviä ideoita ja uusia suuntauksia

  • Korkeat kasvit, kukat tai värikäs pystysuora puutarha olisivat lisävaihtoehtoja ilmastointilaitteen ainutlaatuiselle aidalle. Valitse kuitenkin vain kestäviä ja joustavia kasveja, jotta ne eivät kuihtuisi kuuman ilman vaikutuksesta. Muista jättää riittävästi tilaa laitosten ja sähköasennuksen väliin! tässä Löydä toinen mielenkiintoinen idea ilmastointijärjestelmän optiseen suojaamiseen kasveilla!

Jaettu ilmastointi – Onko täällä oikeasti laitetta??

piilota ilmastointi pystysuoran puutarhan taakse

maisemointi ja ilmastointi piilopaikka

Muuta split-ilmastointilaitteesi ulkoyksikkö ehdottomaksi katseenvangitsijaksi!

piilota-ilmastointi-by-istutus

  • Hanki vanhoja kuormalavoja, maalaa ne sopivalla värillä ja koristele aurinkovaloilla ja roikkuvilla kasveilla. Roskatölkit voidaan yhtä helposti piilottaa tällaisen aidan taakse!

Ota tämä älykäs idea heti käyttöön!

piilota lavat diy ilmastointilaite

jakaa ilmastointi luovasti

  • Jos sinulla ei ole aikaa DIY -projekteihin, hyödynnä laaja valikoima mestarillisesti muotoiltuja puutarhaosioita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Näitä on saatavilla monipuolisessa valikoimassa ja ne vakuuttavat ennen kaikkea klassisella muotoilullaan ja kohtuullisella hinnallaan!

Ehkä olet miettinyt useita kertoja kukkakuvion asettamisesta puutarhaan? 

Laserleikattu corten-teräs inspiroi mielenkiintoisilla koristeilla …

yksityisyysnäyttö ilmastointilaitteelle

… ja voi piilottaa täydellisesti ilmastointilaitteen

uusia ja luovia ideoita split -ilmastointilaitteeseen

Tee paras päätös ja nauti lopputuloksesta!

split ilmastointi piilottaa puutarhassa

split ilmastointi taitavasti piilottaa

yksinkertaisesti piilottaa ilmastointi

  • Tämä upea mosaiikki herättää kaikkien huomion täällä luodun kuohuviinin vaikutuksen ansiosta! Rikkoutuneet astiat, peilit tai yksinkertaisesti eriväriset lasit eivät enää kuulu roskakoriin! Heittämisen sijasta ne muuttavat nopeasti ja vaivattomasti ensi silmäyksellä käyttökelvottoman materiaalin ainutlaatuiseksi piilopaikaksi ilmastointilaitteelle. Huomaa: laastin olisi pitänyt tiivistää pinta hyvin, jotta tämä itse tehty taideteos ei hajoa sen yksittäisiksi osiksi.

piilota jaettu ilmastointi masaikilla

  • Jos pidät aasialaisesta suunnittelusta, käytä yksinkertaisesti bambu -aitaa. Voit jopa yrittää kasvattaa ja kasvattaa omaa bambukasveja, mutta tämä vie paljon enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä.
  • Käytä lintuhuoneita kaksinkertaiseen tehosteeseen – toisaalta ne ovat poikkeuksellinen katseenvangitsija, toisaalta ne houkuttelevat kyyhkysiä, pääskysiä tai varpunen puutarhaan. Lintujen sirinä kuuluu sitten yötä päivää pihallasi!

Bambu on ympäristöystävällinen ja sopii täydellisesti ympäröiviin viheralueisiin

Ilmastoinnin bambusuoja

split ilmastointi piilottaa

Voit jo kuulla lintujen sirisevän?

linnunpönttö ilmastointipaikan piilopaikkana

linnun aita puutarhassa