Keittiön roiskeiden asentaminen voi testata luovuuttasi

keittiö takaseinä keittiö saari baarituoli kukkaruukku

Keittiön roiskeissa on monia vaihtoehtoja

Voidaan sanoa, että vaihtoehdot tehdä keittiön splashback itse ovat tulossa yhä enemmän. Tarkoitamme tällä eri materiaaleja, mittoja, värejä ja myös kustannuksia. Mutta lopulta sinulla on suuri vastuu valita sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Mutta jos tiedät muutaman laatoitussäännön, voit säästää paljon stressiä prosessin aikana. Lue tämä artikkeli tietääksesi mitä odottaa.

Luo keittiösi splashback -DIY -projekti

keittiökalusteet avoin kaappi teenkeitin

Projekti: Asenna keittiön takaseinä.

Miksi: Takaseinä voi toimia keittiön korostuspintana. Ne voidaan nähdä myös eri värien ja materiaalien yhdistelmänä.

Yksityiskohdat: Projektin vaikeus ja kustannukset liittyvät suunnittelun monimutkaisuuteen. Ensinnäkin sinun on harkittava, millaista taustalevyä haluat. Kuten sanoin aiemmin, vaihtoehdot ovat todella rajattomat. Ajattele pehmeitä, maalattuja lasipintoja, keraamisia laattakuvioita tai yksittäisiä, asiakaskohtaisia ​​seinämaalauksia.

Katso paljon kuvia, tutustu eri materiaaleihin, tapaa useita suunnittelijoita ja käy näyttelytiloissa löytääksesi parhaan mahdollisen ratkaisun itsellesi.

Valitse sopivat aiheet

keittiöt kauniita hahmoja

Arjen suunnittelu

keittiön työtasopullot maustekupit

Loma -asunnon suunnittelu

keittiön työtaso hedelmäateriat

Keittiön takaseinä hopeaa

hopea keittiön takaseinä

Puhtaat linjat

keittiön työtasot

Mittaa pikkuhiljaa, suosittelee suunnittelija Mariette Barsoum. Joten määrität oikein, minkä kokoisia laattoja ja materiaalityyppiä voit parhaiten käyttää. Yritä kuvitella, miltä kaikki materiaalit näyttävät yhdessä. Suunnittelijat voivat yleensä kuvitella lopputuloksen hyvin nopeasti ja esitellä sen sinulle.

Työtason tyyppi on erittäin tärkeä määrittävä tekijä. Esimerkiksi sotkuinen keittiön roiskuminen törmää hyvin todennäköisesti sotkuiseen graniittitasoon. Mieti etukäteen, miten valittu materiaali sopii huoneen muihin elementteihin.

Seuraava askel on selvittää, kuinka paljon laattoja ja muita materiaaleja tarvitset. Barsoumin arvion mukaan sinun pitäisi ostaa 10% enemmän yleisestä neliömetristä. Barsoum suosittelee myös, että varmistat, että kaikki saapuu samaan aikaan.

Pienet tiilet

keittiön takaseinän imurin hedelmät

Kuvakehys

keittiö takaseinä auki ruokailuvälineet

Lämmin keittiö koristeltu takaseinä

keittiön taustakuva

Kenet sinun pitäisi palkata?

Kun olet varma laattojen tekniikoista, voit muuttaa takaseinän DIY -projektiksi. Mitä kalliimpi materiaali, sitä tärkeämpää on, että palkkaat kokoonpanon ammattilaisen. On parasta valita joku, joka on erikoistunut laattojen asettamiseen.

Paras aika projektille:

Sinun tulisi toteuttaa tämä projekti keittiön uudistamisen aikana tai sen jälkeen. Se ei ole kannattavaa etukäteen, koska jälleenrakentaminen johtaa lähes varmasti vahinkoihin.

Kuinka kauan se kestää:

Projekti voi kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Jälleen kaikki riippuu materiaalista. Jos sinulla on tilattuja laattoja varastossa, projekti toteutuu varmasti nopeasti.

Käsintehtyjen laattojen tapauksessa se voi kestää jopa pari viikkoa.

Ota aikaa ja älä stressaa liikaa, koska voit silti käyttää keittiötä remontin aikana. Älä yritä asentaa keittiön roiskesuojaa. Työskentely hitaasti tarkoittaa sitä, että saat parempaa laatua. Pidä hauskaa seuraavan keittiön remontin kanssa!