Korujen tekeminen akryylilasista? Näytämme, miten se tehdään

Akryylilasi on materiaali, joka herättää toistuvasti uusien ideoiden kiinnostuksen väriensä ja muotojensa ansiosta. Jopa filigraaniset korut voidaan valmistaa suositusta muovista. Etkö ole sitä mieltä? Anna sitten itsesi vakuuttua päinvastaisesta!

Akryylilasi on täydellinen DIY -projekteihin läpinäkyvyytensä ja loputtomien suunnittelumahdollisuuksiensa ansiosta. Materiaalia on helppo muokata ja voit antaa luovuutesi vauhdittua. Esittelemme viisi erilaista vinkkiä kuinka voit suunnitella oman korusi itse.

Tee koruja akryylistä ja pleksilasista 3D -tulostuksella

ketju

Ketju on ehdoton pakko hankkia kaikille muodin harrastajille ja siitä on tulossa yhä enemmän julkilausuma. Jos haluat tehdä oman ketjun, tarvitset vain muutaman materiaalin. Värillinen akryylilasi, Tarvitset vain silmukat ja vanhan ketjun, jota ei enää tarvita.

Leikkaa ensin akryylilasi haluttuun muotoon. Freshideenin asiantuntijat suosittelevat geometrista suunnittelua, erityisesti kolmiot ovat suosittuja. Sitten akryylilasimuotit asetetaan uuniin minuutiksi, jotta ne voivat tiivistyä ja muuttua kestävämmiksi. Tee lopuksi reikiä ja kiinnitä pienet korut ketjuun. Silmänympärys on valmis!

Tee koruja akryylistä ja pleksilasista jalo

Korkealaatuiset plexiglassiset korut?

Voit todella ihailla ja käyttää upeita pleksilasikoruja. Kukaan ei huomaa, että kaulakorun tai sormuksen yksittäiset osat eivät ole tehty jalokivistä tai aidosta lasista.

Tee koruja akryyli- ja pleksilasikoruista

Tee koruja akryylistä ja pleksilasista

Kanssa Apua nykyaikaisesta tekniikasta voidaan luoda todella henkeäsalpaavia jalokiviä, joita monet trendikkäät suunnittelijat näkevät yhä useammin catwalkilla. Lisävarusteet, kuten pleksilasista valmistetut pussit, jättävät katsojan sanattomaksi ja asettavat siten uusia suuntauksia muodin ja korujen suunnittelussa.

Tee koruja akryylistä ja pleksilasista

ranneke

Lisävarusteet läpinäkyvästä tai fluoresoiva akryylilasi ovat kiistanalainen suuntaus, jota rakastat varmasti. FreshIdeen näyttää kuinka helppoa on tehdä oma akryylilasirannekoru. Prosessi on erittäin nopea, mutta tulos on sitäkin vaikuttavampi. Ensimmäisessä vaiheessa akryylilasi on leikattava sopivan kokoiseksi sen mukaan, kuinka leveä rannerengas on. Pidä sitä sitten vain kuumalla höyryllä tai hiustenkuivaajan alla tai laita se uuniin muutamaksi minuutiksi ja taivuta sitten niin, että se sopii ranteeseesi täydellisesti. Uusi rannekoru on valmis

Tee koruja akryylistä ja pleksilasistaKorvakorut

Jos uutta asua vastaavia korvakoruja ei ole, DIY on päivän järjestys. Akryylilasista valmistettuja korvakoruja on kahta eri väriä. Aluksi materiaali on leikattava sopivan kokoiseksi, tämä on parasta tehdä veitsellä tai pienellä sahalla. Poista sitten epätarkkuudet hiomapuulla ja liimaa yksittäiset osat koruliimalla. Sitten vain pistoke on kiinnitettävä ja uusi muotiasuste on valmis.

tee koruja itse korvakorut 2

tee koruja itse kolmio

laukku

Uusi asu ilman sopivaa laukkua? Käsittämätöntä. Akryylilasi on erittäin vankka ja tekstuurinsa ja värivaihtoehtojensa ansiosta ihanteellinen yksittäiseen pussisuunnitteluun. Koska suunnittelet pussin itse, voit päättää, kuinka suuri tai pieni se on. Siksi tätä DIY -projektia suositellaan erityisesti niille, jotka eivät koskaan löydä ”oikeaa” laukkua ostoksilla. Tuotanto on erittäin helppoa: leikkaa ensin viisi erikokoista osaa pleksilasista. Nämä toimivat myöhemmin pussin sivuina ja pohjana. Yksittäiset osat tarttuvat yhteen superliiman kanssa. Poraa sitten yläreunaan neljä reikää kahden kahvan kiinnittämiseksi. Näyttävä, muodikas, kotitekoinen!

tehdä koruja akryylilasista

rengas

Kauniit ja värikkäät sormukset ovat muotiasusteita, joita kukaan ei halua tehdä ilman. Akryylilasilla on myös mahdollista luoda monia ainutlaatuisia sormuksia erilaisiin tilaisuuksiin. Leikkaa vain haluttu pala akryylilasia haluamasi kokoiseksi, taivuta se sormesi hiustenkuivaajan alle ja se on siinä. Sormus voidaan koristaa helmillä tai nastoilla, jotka tarttuvat akryylilasiin. Upeat kuviot ja paljon hauskaa taattu.

tehdä koruja itse rengas tranperence

Akryylilasista valmistetut korut ovat ihanteellisia kaikille, joilla on moderni, yksinkertainen ja mahdollisesti jopa hieman futuristinen vaatetyyli. DIY -korut luovat muodin läpinäkyvyydellään ja epätavallisella ulkonäöltään, ja siksi ne sopivat kaikille, jotka ovat varmoja tyylistään.