Liimaa sopiva hiilifolio itse ja säästä rahaa – näin se toimii!

Itseliimautuvat kalvot ovat olleet erittäin suosittuja viime vuosina ja kiinnostus niitä kohtaan kasvaa salamannopeasti. Tässä artikkelissa haluamme esitellä sinulle hiilikalvot yksityiskohtaisemmin ja selittää niiden lukuisia käyttöalueita ja positiivisia ominaisuuksia tyylikkääseen sisustukseen.

Käytännöllinen, nopea käsittely ja ylellinen ulkonäkö – nämä ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä koristeluun ja itsekiinnittyvät kalvot ovat syystä voittajien palkintokorokkeella. Musta hiili on yksi suosituimmista kalvoista. Näiden kalvojen tyypillinen käyttöalue on auton suunnittelu. Ajoneuvon ulko- ja ulkoasun parantaminen itseliimautuvien kalvojen avulla on nyt erittäin suosittua maailmanlaajuisesti, koska alan asiantuntijoita on jokaisessa kaupungissa. Toisin sanoen muutamalla sadalla eurolla saat täysin uuden mallin, kuten ajoneuvon täydellisen käärimisen eri väreissä.

Voit luoda täysin uuden ilmeen muutamassa tunnissa

auton käärintä oikein

Tavoitteemme artikkelissa ei kuitenkaan ole vain saada sinut saamaan ajoneuvosi ammattilaisten valmiiksi, vaan näyttää, kuinka voit sisustaa itsesi oikein ja säästää siten paljon rahaa. Pääsääntöisesti voit ostaa kalvoja mistä tahansa Internetistä. Sinä päätät itse, mikä väri, pituus ja pinta.

Riippuu tietysti siitä, minkä osan ajoneuvosta haluat kääriä. Tässä yhteydessä on mainittava, että voit kuvata lähes kaikki osat sisällä ja ulkona.

Vinkkimme on jättää moottori konepellin alle tässä projektissa, koska korkeilla lämpötiloilla voi olla vaarallisia seurauksia autolle ja kalvolle. Itsekiinnittyvien kalvojen värivalikoima on erittäin suuri ja takaa täydellisen sisustuksen viimeistelyn hiilikuoren avulla. Voit valita eri pintojen välillä, kuten matta ja kiiltävä. Jos olet jo valinnut tyylikkään liukumäen, sinun tulee miettiä tarkkaa pituutta. Toimituksemme suosittelee, että tilaat enemmän elokuvaa kuin tarvitset, koska ihmisten, joilla ei ole ennakkotietoa, on usein tehtävä tilaus.

Hiilen näköinen kojelauta? miksi ei?

ideoita hiilikalvosta

Ennen kuin aloitat liimaamisen, puhdista pinta huolellisesti. Jokainen törmäys voi olla suuri ongelma tulevaisuudessa, ja haluamme säästää sen. Tiedät todennäköisesti, että rakkuloiden vaara on olemassa, kun eri kalvoja liimataan yhteen. Vihjeenä suosittelemme itseliimautuvaa hiilikalvoa, jossa on ilmakanavaliima turvallisen käsittelyn varmistamiseksi. Nämä näyttävät erittäin ammattimaisilta ja ovat paljon käytännöllisempiä ihmisille, joilla ei ole ennakkotietoa. Vetolasta, jossa on huopareuna, terävä veitsi ja hiustenkuivaaja, nämä kolme työkalua ovat välttämättömiä kalvon liimaamiseen. DIY -projektin tärkein vaihe on kalvon kuivaus. Sinun on lämmitettävä itseliimautuva pinta erittäin hyvin. Tämä stimuloi liimavoimaa ja lämmitys voi venyttää kalvon.

Näytä tyylikkäältä ja aggressiiviselta

hiilikalvo

Erilaiset hiilikalvot ja hieman mielikuvitusta – se on kaikki mitä tarvitset kaunistaaksesi autosi salamannopeasti ja halvalla. Toimituksemme on valinnut auton parhaat paikat käärimiseen. Anna itsesi inspiroida kuvagalleriastamme.

Sisustus sisä- ja ulkokäyttöön

Kääri purppura ulkopuolelle

Valitse sopiva väri ja aloita DIY -projekti

eriväriset folio hiilifolio

Folio ulkona  auton foliointi hiiltä  auto foliointi hiilimusta hiilikalvoinen auton kääre   kattokalvo musta yksityiskohdat hiilikuitua folioiva auto hiilen ideoita musta folio koko keltainen auto hyvä kiillotus hiilellä optiikka hiilikalvo tee folio hiilellä vero hiiltä