Luo ainutlaatuinen ilmakasvien terraario

Air kasvit terraario upea etsy shop

Me Freshideenissä rakastamme ilmakasveja

Niillä ei ole vain suurta eroa, vaan ne voidaan esittää monin eri tavoin. Tämä voidaan tehdä upeasti kulhojen ja viistehiottujen kattiloiden avulla. Tänään haluamme esitellä sinulle tietyn näyttöstrategian.

Voit myös tilata useita valmiita terraarioita verkossa. Monet toimitetaan myös ilmatehtaiden mukana. Lisäksi ne on usein koristeltu erinomaisesti muilla yksityiskohdilla. [Meren mukaan & Asters]

Tänään näytämme sinulle joitakin menetelmiä, joilla voit valmistaa ne itse. Sinun on tehtävä monia erilaisia ​​vaihtoehtoja riippumatta siitä, tilaatko lisävarusteet itse kerralla vai hankitko ne itse jostain.

Tässä vaiheessa se on myös sen suurin etu Ilmakasvien terarrium mainitsi! Tiedätkö kumpi se on? Ilmakasvit saavat ravinteensa ja kosteutensa ilmasta, etkä tarvitse lisäaineita terraarioon. Tämän seurauksena voidaan sanoa, että tämäntyyppinen muotoilu tarjoaa käytännössä loputtomia mahdollisuuksia.

DIY -ilmalaitoksen terraarioideoita

Ilma kasvit terraario kivet lasi

Aloitetaan valikoimalla tällaisista projektiideoista. Mainitsemme tarvittavat lisävarusteet sopivassa paikassa. Ensimmäinen esimerkki osoittaa meille, että tässä tapauksessa yksinkertaisuus maksaa ulkonäöltään loistoa. Tuskin voit verrata lasipallon selkeitä muotoja mihinkään muuhun. Rakastan kontrastia vihreän ja kivien välillä. Katsotaanpa Ciera Design -projektia. Se sisältää erityisiä kiviä ja kulhoja, jotka taiteilija keräsi lomallaan.

Lasikulho on täydellinen säiliö tähän DIY -kasvihankkeeseen, jonka on suunnitellut Lauren Donaldson. Maustamiseen käytettiin kultaista suihketta. Tämän seurauksena kulho on koristeltu yksinkertaisella geometrisella muodolla. Tässä tapauksessa pavut toimivat yksinkertaisena vaihtoehtona kiville.

Erityisesti henkilökohtaiset yksityiskohdat tekevät terraariosta unohtumattoman

Ilmakasvien terrarium diy -projekti lauren donaldson

 Projektin idea lähteestä Ilma kasvit terrarium alla on toiminut erikoislahjana. Käsintehty savi on jotain, josta valmistajien pitäisi olla ylpeitä. Kokonaisuus antaa vinjetille upean tyylin.

Haluammeko tarkastella myös toisen terraarion elementtejä? Puhumme Mstetsonin DIY Air Plant Terrariumista. Se sisältää valkoista hiekkaa, kuivaa craspediaa ja kiviä.

Valko -valkoinen -vaikutus on todella havaittavissa

DIY -ilma -kasvien terraarioidea -lahja

Jatketaan keskustelua lisävarusteista

Terraario hiekka kirkkaat värit ilmakasvit

Tässä vaiheessa haluaisin mainita muutamia suuria ilmatehtaiden terraarioiden valmistajia. Ostan mieluummin Air Plant Supply Co., Etsy shop, CTS Airplants. Mitä muuta voit kiinnittää terraarioon? Rajoituksia ei käytännössä ole! Et tarvitse maata, joten voit käyttää myös eri sävyisiä hiekkoja.

Lisäksi voitaisiin käyttää myös hiekkaan murtuneita kulhoja. Haluatko esimerkkejä upeista sävyistä? Tässä oleva kuva palvelee sinua upeasti ja vivahteet ovat toimittajan Eclectic Zen Marimo -tuotteita.

 Harkitse myös kuoria ja muita hienoja vivahteita

punainen meri idea ilma kasvit terraario

 Entä tämä Seashell Supplyn punaisenmeren tuuletin. Eikö tämä olisi loistava lisä DIY -terraarioon? Mineraalit ja kiillotetut kivet voivat myös olla tukipiste terraariossa. Puhumattakaan siitä, että epätavallisen kukka -astian valitseminen voi olla valtava ero. Alla näemme pienen terraarion Etsyn kaupasta nimeltä Sun and Glory.

Kallista lasipalloa, jossa on reikiä, kun valitset kukka -astian?

kasvit kontti lasi maaperä ilma kasvit

 Sitten sinun pitäisi myös hyötyä tämän suunnittelun eduista. Aseta suuret aksenttipuut pienten pyöreiden aukkojen läpi. Näin varmistat korkeuden ja kiinnostuksen. Tämä terraario on täällä Etsy Shopin tarjouksessa, ja sen nimi on “Lake and Aster”.

Suunnittelu on mielestäni yksinkertaisesti unohtumaton!

Ilmakasvien terraariohiottu lasisäiliö

Ilmakasvien terraariotarvikkeet

hedelmät muotoilevat ilmakasvit terraario

Tiesitkö, että voi olla erittäin hauskaa koota terraarion tarvikkeet yksi kerrallaan? Mutta jos sinulla ei ole niin paljon aikaa, voit tilata sarjan, jossa on kaikki mitä tarvitset.

Tässä Viva Terran terraariossa on käytetty jälleen ainutlaatuista kierrätyslasista tehtyä teosta

ilma kasvit terraario kuori meri järvi

 Lisäksi jos tilaat sen, se toimitetaan neljän ilmalaitoksen ja hiekan mukana.

Seuraava kasvisäiliö seisoo pohjalla. Se oli täynnä hiekkaa, merituulettimia ja marmorisia kartiokappaleita. Pienet kivet luovat pehmeän tyynyn Tillandsialle (Tillandsia Ionantha). Saat myös kaikki tarvitsemasi lisävarusteet heti.

Tarkastellaan nyt toista esimerkkiä. Tässä tapauksessa sininen, uudelleenkäytettävä lasi tekee suuren vaikutuksen. Tämä saavutetaan ennen kaikkea kontrastilla valkoisen sormen korallin kanssa. Mustanmeren fanit ja Tillandsia Ionantha ovat tässä kohtaa.

Hiekka ja pehmeä vihreä ilma täydentävät ulkoasua. 

ilma kasvit terraario hiekka hameet lasi

Lisää mittoja ja värejä sammalilla ja pehmeillä kivillä, kun tilaat tämän kappaleen Brooklyn Terrariumista.

ilma kasvit terraario hiekka hameet lasi

 Antoiko tämänpäiväinen viesti sinulle tuoreita ideoita – vie aikaa ja valitse todella mielenkiintoisia aksenttikappaleita. Nosta terraario erityisen korkealle luovuutesi avulla. Toivotan sinulle hauskaa!

Antoiko tämän päivän postaus sinulle tuoreita ideoita?