Makea DIY -sisustusidea – koristele pääsiäiskori painikkeilla

Helppo tehdä pääsiäiskoreja: Ohjeet

Pääsiäistä edeltävinä viikkoina kaikenikäiset lapset ovat innoissaan pääsiäispupusta. Missä Meister Lampe piilottaa värilliset munat tänä vuonna? Pieni kori on ihanteellinen suklaahahmojen ja keitettyjen munien keräämiseen. Lukuisten lisäksi DIY -sisustusideoita pääsiäisenä on varmasti hauskaa tehdä pääsiäiskori itse!

1

Tätä söpöä pääsiäiskoria varten tarvitset paljon eri värisiä painikkeita. Lapsesi voivat tietysti auttaa sinua! Pienet määrittävät mielellään korin värit ja valitsevat innokkaasti suosikkipainikkeitaan.

2

Halusin pitää pääsiäiskorini mykistetyissä väreissä, jotta värikkäät pääsiäismunat tulisivat omiinsa myöhemmin. Ensimmäinen asia, jonka tein, oli kerätä napit ja valita kaunis jousi. Punaiset, valkoiset, siniset ja vihreät napit sopivat hyvin vihreään jousiin, jossa oli söpö kukkakuvio.

Halusin muuttaa pienen rottinkikylvökorin koriksi, jonka halusin sitten koristella monilla värikkäillä painikkeilla, joten kiinnitin ensin kahvan kylvökoneeseen.

3

Korin kahvaa varten leikkasin kapean oksan puutarhan hibiscus -pensaasta, tämä väri sopi täydellisesti istutusmateriaalin materiaaliin. Taivutin tuoretta haaraa ja liimasin sen kylvökoneen sisäpuolelle kuumaliimapistoolilla.

4

Nyt voisin liimata napit kiinni. Minulla ei ollut erityistä mallia mielessä, mutta jaoin eri väriset napit makuni mukaan.

5

Ei todellakaan kestänyt kauan painaa painikkeita ja edistyin nopeasti. Varmistin, että painikkeet olivat suunnilleen samankokoisia ja täytin aukot pienillä painikkeilla.

6

Jätin kapean reunan vapaaksi, jonka halusin koristaa jousella myöhemmin. Tämänkaltaisilla painikkeilla koristeltu pääsiäiskori on loistava käsityöprojekti koko perheelle.

7

Kun olin peittänyt kylvökoneen painikkeilla, käännyin keulan puoleen. Kuumaliimapistoolilla kiinnitin silmukan alun kupin keskelle ja käärin nauhan kerran istutuslaitteen ympärille.

8

Liimasin nauhan pään silmukan alkuun. Seuraavaksi sidoin kauniin rusetin ja kiinnitin sen kuppiin liimapisteellä.

9

Halusin myös koristaa pääsiäiskorin kahvan samalla jousella. Kiinnitin silmukan alun liimalla ja käärin nauhan kahvan ympärille.

10

Sain pääsiäiskorin valmiiksi nopeammin kuin luulin! Söpö kori on juuri sopivan kokoinen pienen pääsiäismunan keräilijän käsiin ja se on riittävän tukeva täytettäväksi suklaapupuilla ja keitetyillä munilla. Jos sinulla on muutama painike jäljellä, voit myös hankkia yhden Pääsiäinen puut painikkeilla käsityö! Pidä hauskaa höpöttää!

Kirjailija: Susi von diydekoideen