Pääsiäiskoristeet betonista – tunnelmallisia käsityöideoita pääsiäiseksi ohjeineen

Tasoittaa betonia ei ole vain erittäin helppoa, vaan se on uskomattoman hauskaa ja johtaa aina tehokkaisiin tuloksiin. Ideasta ja tilanteesta riippuen voit tehdä melkein mitä tahansa tästä upeasta käsityömateriaalista. Tarvitaan vain muutamia materiaaleja ja esineitä sekä muutamia vinkkejä ja ohjeita. Tunnelmallisten syksy- ja joulukoristeiden tapaan luovia pääsiäiskoristeita on myös helppo valmistaa betonista. Alla on muutamia alkuperäisiä käsityöideoita, joiden pitäisi toimia inspiraationa sinulle. Kokeile niitä ja vietä miellyttävä käsityöaika rakkaidesi kanssa tai yksinkertaisesti itsesi kanssa.

Luo puristisia pääsiäiskoristeita betonista

Pääsiäiskoristeet betonista tekevät pääsiäismunat itse

Betoni ei ole vain betonia

Käsityöprojekteissa, joissa on betonia, voit valita erilaisia ​​betonityyppejä. Jokaisella on omat etunsa ja haittansa, ja voit valita oikean. Pohjimmiltaan tämä koskee: Hieno betoni, joka tunnetaan myös nimellä luova betoni, on erittäin suosittu ja sitä voi ostaa mistä tahansa hyvin varustetusta käsityökaupasta.

Tämä ei kuitenkaan ole aivan halpaa, koska maksat noin 15 euroa 2,5 kg: sta. Sen kanssa työskentely on kuitenkin melko helppoa, eikä se tuota pölyä. Valmisbetoni on sen sijaan suhteellisen halpaa, mutta se on hyvin pölyistä ja sitä on saatavana suurissa pakkauksissa. Joten sinun tulee ehdottomasti työskennellä hengityssuojaimen kanssa käsityötä tehdessäsi, käytä käsineitä ja varmista asianmukainen varastointi.

Pääsiäismunat voidaan tehdä todella hyvin minkä tahansa betonin kanssa

tee kauniita pääsiäismunia betonilla

Kolmas vaihtoehto on sekoittaa betoni itse. Tätä varten sekoita sementti ja hiekka (suhteessa 1: 2). Itse sekoitettu betoni on yhtä halpaa ja erittäin helppo käsitellä. Tarvitset ehdottomasti kasvomaskin ja käsineet.

Tee itse pääsiäispupuja

On tietysti erilaisia ​​tapoja tehdä kaneja pääsiäiskoristeiksi betonista. Tässä näytämme, kuinka tämä tehdään puhallettuilla munilla. Voit myös valmistaa muita betonielementtejä, kuten kylvökoneen, kakkutelineen tai lyhdyt.

Tarvitset:

 • Nopea sementti / luova betoni
 • puhalletut munat
 • Kuparilanka
 • Pysyvä merkki
 • Washi -teippi
 • Leikkuuveitsi tai leikkuri
 • Lankaleikkuri
 • kulho ja lusikka

Löydät täydellisen oppaan näihin luoviin ideoihin tässä

söpöt pääsiäispuput betonista tekevät pääsiäiskoristeet itse

Ja se on niin helppoa:

Muotoile ensin kanin korvat kuparilangasta ja katkaise ne lankaleikkureilla. Tuo päät yhteen. Aseta tämä sitten jokaisen munan yläreikään ja sulje se pesuteipillä. Tee tarvittaessa alempaa reikää hieman leveämmäksi skalpellilla, jotta pieni sormesi mahtuu siihen. Tämä tarkoittaa, että jokainen muna täytetään välittömästi betonilla. Sekoita luova betoni tai pikasementti pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Täytä jokainen muna hyvin hitaasti ja varovasti betoniseoksella, sulje reikä pesuteipillä ja aseta se pahvilaatikkoon kuivumaan.

Betonimunat ovat hyvin sileitä kuivumisen jälkeen, jopa ilman jatkokäsittelyä

tee pääsiäiskoristeet itse betonista

Poista munankuoret käsin tai veitsellä noin 24 tunnin kuluttua. Betoniset pääsiäispuput ovat valmiita! Jäljellä on vain maalata hauskoja grimasseja pysyvällä kynällä, mutta betonipuput näyttävät uskomattoman kauniilta ja omaperäisiltä myös ilman niitä. Voit käyttää tätä pöydän koristeena sekä ikkunalaudan järjestämiseen.

Tinker pääsiäismunat kynttilät betonista

Nämä luovat kynttilät munanmuotoisina ovat hyvin epätavallinen idea betonista tehtyyn DIY -pääsiäiskoristeeseesi. Tätä varten tarvitset hyvin vähän materiaaleja ja vähän käsityötä. Odotusaikana projekti kestää noin kaksi päivää, mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen.

Betoniset pääsiäismunakynttilät herättävät katseen pääsiäiskoristeessa

Pääsiäiskoristeet betonista tekevät pääsiäismunat kynttilät itse

Tarvitset:

 • Luova betoni
 • kaksi muovimunaa – iso ja pieni
 • kulho
 • pieni, syvä pannu
 • Sulava kynttilä
 • Vaaleampi
 • Teippi – teippi

Ja näin tehdään:

Sekoita betoni veteen pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja sekoita hyvin. Käytä tätä suuren muovimunan alaosan täyttämiseen ja tee ontelo keskelle työntämällä pienempi muovimuna siihen. Tämä takaa paremman pidon kynttilävahalle, joka kaadetaan päälle ja myöhemmin muuttaa pääsiäismunakynttilän söpöksi rengaskulhoksi. Anna betonin kuivua kokonaan yön yli. Tee sytyttimellä pieni reikä suuren muovimunan yläosan yläosaan. Aseta tämä puolikas alemmalle puolikkaalle, joka on jo täytetty betonilla, ja kiinnitä se teipillä. Anna kynttilän sulaa hitaasti pannulla vesihauteessa ja kaada kynttilävaha muovimunaan. Työnnä sydän syvennyksen läpi ja anna vahan kuivua kokonaan muutaman tunnin ajan. Poista sitten muovimuna pääsiäismunan kynttilästä. Helpoin tapa tehdä tämä on lämmittää sitä hieman sytyttimellä.

Ja tässä on koko video Lily Ardorilta:

Kuten näette, betonista tehdyt pääsiäiskoristeet ovat todella loistava idea olla luovia ja viettää paljon jännittäviä käsitöitä sen kanssa. Anna itsesi inspiroitua muista alla olevista DIY -projekteista ja toteuta ne, joista pidät eniten.

Paljon onnea ja onnea! 

melko pääsiäismunat pääsiäiskoriste betonista

betonikoriste pääsiäiseksi Tee pääsiäismunat itse

näpyttele betonivaloja pääsiäisenä

Pääsiäiskoristeet betonista Pääsiäinen käsityöt munankuorten maljakoita

betonimunat pääsiäinen käsityöt betonikullalla

tee pääsiäiskoristeita konkreettisista pääsiäismunista

betonimunat tee pääsiäismunat betonista itse

lohikäärmunat koristavat pääsiäismunia betonista

Pääsiäiskoristeet betonista tekevät munatarjotin itse

Pääsiäiskoristeet tekevät munakuppeja betonista

Pääsiäismunat betonista pääsiäiseksi

puhalla munat ulos ja tee omat pääsiäiskoristeet betonista         Pääsiäiskoristeet kimaltelevat konkreettisista pääsiäismunista   Tee pääsiäismunat konkreettisista kultapuristisista pääsiäiskoristeista itse  paahdeta pääsiäismunia betonilla

Pääsiäispuput puuhastavat betonia pääsiäisenä

Koristele puristiset betoniset pääsiäismunat