Pannukakut – kuvituksia koulun oppituntien sijasta

Ainutlaatuiset pannukakut Saipancakesta

Pannukakkukuvituksen mestari ja sosiaalisen median tähti on ammatiltaan matematiikan opettaja ja kuvittaja Nathan Shields. Kohtalo on tuonut hänet ja hänen perheensä Saipaniin (Yhdysvaltain saari Tyynellämerellä), jossa hän saa huolehtia lapsistaan ​​kotona koko päivän.

Ei vain kerran Nathatilla oli vaikea tehtävä valmistaa terveellinen ja herkullinen aamiainen lapsilleen, ja joka kerta hän varmisti, etteivät lapset kyllästy ruokaan.

pannukakkuja nathan kilpiä lapsille

pannukakkuja nathan shields kids kuvitus kokoelma viidakko kirja

pannukakkuja nathan shields kids kuvitus kokoelma lintu

pannukakkuja nathan shields lapset kuvitus kokoelma koiria

pannukakkuja nathan shields lapset kuvitus kokoelma hyönteisiä

 Hän sanoo nöyrästi, että eräänä aamuna hän hallitsi yksinkertaisen auton pannukakkutaikinalla ja lapset todella rakastivat sitä. Innostus oli niin suurta, että lapset halusivat vielä enemmän pannukakkutaidetta.

 Ne, jotka eivät tunne Nathanin ainutlaatuisia pannukakkuja, ymmärtävät heti lasten innokkuuden liitteenä olevien kuvien ja videoiden ansiosta.

pannukakkuja nathan shields lasten kuvakokoelma

pannukakkuja nathan shields lapset kuvitus kokoelma kala

pannukakkuja nathan shields kids kuvitus kokoelma mustekala

Vain pehmeän pullon (majoneesiannostelija), joka on täytetty pannukakkutaikinalla, jolla hän voi saavuttaa enemmän tarkkuutta, Nathan Shields luo paitsi taiteellisia maailmoja myös alkuperäisen tavan kasvattaa lapsia ja kouluttaa heitä monista jännittävistä aiheista.

Aamulla noustessaan hän kysyy lapsiltaan, mitä muuta he haluaisivat tietää tai haluaisivat tietää, ja he antavat hänelle uuden tehtävän kukista, puista tai eläimistä. Hän onnistuu kaikissa olennoissaan enemmän kuin hyvin, ja monimutkaisten visuaalisten yksityiskohtien vuoksi pannukakkuharjoitukset näyttävät joskus paremmilta kuin koulun oppitunnit.

pannukakkuja nathan shields lasten kuvakokoelma 2

pannukakkuja nathan shields lapsille kuvitus hirvieläinten kokoelma

pannukakkuja nathan shields lapset kuvitus kokoelma urheilu

aamiainen ideoita nathan shields kids kuvitus kokoelma matematiikka

aamiainen ideoita nathan shields lapset kuvitus kokoelma urheilu

Itsestään Nathan sanoo, ettei hänellä ole kunnianhimoa harjoittaa tosiasioita, vaan vain kasvattaa innokasta ja kiinnostunutta ajattelutapaa lapsissaan.

Lapset oppivat parhaiten ja nopeimmin, kun heillä on hauskaa, ja on todella hyvä, että Nathan Shieldsin hullut pannukakut voivat kuvata monimutkaisia ​​lajeja, urkuja tai urheilua, maamerkkejä tai satu- ja sarjakuvahahmoja.

aamiainen ideoita nathanshields kids kuvitus kokoelma apinoita

aamiainen ideoita nathan kilvet lapset kuvitus kokoelma jarrutus huono

aamiainen ideoita nathan shields kids kuvitus kokoelma sormusten herra

Me kaikki haluamme vain toivoa, että Nathanin lapset nauttivat pannukakkujen syömisestä, koska isän luovuus näyttää rajattomalta.

Löydät lisää ja muita Nathan Shieldsin ajankohtaisia ​​projekteja hänen verkkosivuiltaan www.saipancakes.com.

aamiainen ideoita nathan shields kids kuvitus