Pringles voi käsitöitä – yli 50 kierrätysideaa ja elämän hakkerointia

On totta, että sirut eivät ole todella terveellisiä, mutta silti hemmotellaan itseämme tällä taivaallisen herkullisella kiusauksella silloin tällöin. Se halkeaa niin kauniisti suussa ja tuoksuu myös herkulliselta. Mutta usein jää jäljelle pyöreät, tyhjät Pringles -tölkit, jos olet valinnut crème de la crèmen sirujen osalta. Lieriömäisen muodon ja vakaan profiilinsa ansiosta ne sopivat täydellisesti lukuisten esineiden, koristeiden ja lahjojen tekemiseen. Tänään haluaisimme rikastuttaa sinua joillakin niistä ja tarjota sinulle monia DIY -projekteja, jotka ovat erittäin helppoja ja nopeita toteuttaa.

Pringles -tölkkien kierrättäminen luovilla ideoilla 

kierrätys pringles -tölkeillä

Useimmissa tapauksissa tarvitset leikkuria, saksia, lankaa tai narua, liimaa, akryylimaalia ja käärepaperia lisämateriaaleina. Tietenkin on myös sopiva annos käsityötaitoa ja hieman kädentaitoa. Ja niin se alkaa!

Tinker -kaiuttimet matkapuhelimiin

älypuhelimen kaiutin diy idea pringles -laatikosta

Erityisesti lapset ja nuoret pitävät tätä ajatusta loistavana. Voit sitten käyttää ylpeästi valmistettua kaiutinta samalla kun teet omaa musiikkia tai yksinkertaisesti kuuntelet lempimusiikkiasi. Periaatteessa kaikki mitä tarvitset matkapuhelimen kaiuttimen tekemiseen, on tyhjä sirulaatikko, neljä puuhelmiä, veitsi, sakset ja paperipyyhe.

Luo todellinen matkapuhelin -gadget hetkessä muutamalla materiaalilla 

näpertää kännykän kaiuttimia

Voit joko jättää tölkin alkuperäisiin otsikoihin tai maalata sen millä tahansa akryyliväreillä, kuten tässä tapauksessa kauniin sinivihreän. Neljä puuhelmiä toimivat tukena neljän vakaan jalan muodossa. Matkapuhelin asetetaan sylinterin toiseen päähän yläosassa. Tietysti leikkaat uran tähän. Paperipyyhe laitetaan sirulaatikon toiseen päähän, jotta kaikki toimii paljon paremmin akustiikan kanssa.

Leikkisä ja samalla nerokas käsityöidea  

pringles tölkit älypuhelimen kaiuttimista

Tutustu täydelliset ohjeet klo!

Tee oma aikakauslehtihyllysi Pringlesin tölkeistä

Tee omasta aikakauslehtihyllystä pringleistä

Vähemmän omaperäinen ja käytännöllinen on siru purkkeista tehty DIY -aikakauslehtihylly, joka vain ripustaa seinälle. Se ei ainoastaan ​​näytä viileältä ja tyylikkäältä, vaan myös säästää paljon tilaa ja on optimaalisesti joustava. Voit käyttää tähän kolmea tai useampaa tyhjää Pringles -tölkkiä, jotka on koristeltu maalilla tai mukavalla lahjalla tai käsityöpaperilla. Ripusta ne sitten puulevyyn narulla tai langalla. Voit tietysti käyttää tällaista rakennetta muiden tavaroiden, kuten kevyiden kesäsandaalien, säilyttämiseen.

Pöytälamppu sirurasiasta

Tee oma pöytälamppu sirulaatikosta

Pringle -vuoasta valmistettu pöytävalaisin voidaan valmistaa yhtä nopeasti. Alkuperäinen idea kuuluu Kirstinille Augusthimmel -blogista. Voit katsoa tätä täsmälleen Brigitte.de Katso. Tässä tapauksessa lampun kotelo on jo olemassa. Sinun tarvitsee vain koristella tämä maalilla tai paperilla ja kyllästää haluttu kuvio aukkoihin. Tässä käytettiin perinteisen keittiöpaperin mallia. Sinun tarvitsee vain laittaa tämä sirurullan ulkopuolelle ja porata reiät paksulla neulalla. Valonlähteenä on suositeltavaa käyttää LED -lamppua tai valoketjua, jotta koko asia ei lämpene.

Tee DIY -maljakko Pringles -vuoasta

pöytäkoristeellinen maljakko, joka on valmistettu pringles -laatikosta

Tällainen tyylikäs maljakko pöydän koristeluun kesällä on yksi parhaista DIY -ideoista, joissa on tyhjät sirurullat. Tarvitset vain parin kipsiä tai luovaa betonia ja pieniä kiviä. Ne sekoitetaan sen kanssa ja kiinnitetään Pringles -rullan ulkopuolelle sopivalla liimalla. Maljakon sisäpuoli on peitetty sirun rullan ohuella alumiinifoliolla, joten se sopii hyvin myös vettä tarvitseville leikkokukille. Luonnonkivinen ulkonäkö ja maljakon karkea tunne saavat puristien sydämet lyömään nopeammin.

Valokuvamaljakot voidaan luoda samalla tavalla 

Tee valokuvalahjoja itse pringles -tölkeillä

Ja jos pidät maalaismaisesta kosketuksesta, voit kääriä rullan juuttiin 

koristeellinen maljakko, jossa on pringles -tölkit

Katso jäljellä olevia käsityöideoita Pringles -tölkeillä ja kokeile parhaita niistä. Ehkä DIY -lahjapakkaus tai säiliö suosikki spagettillesi on päivän tilaus. Tai haluatko luovan kukkaruukun? Puutarhakoristeet, tuulisukat, lintujen siemenet, korusäilytys, DIY -keilailu – kaikki on mahdollista suurilla tölkeillä. Vakuuta itsesi!

Istuta mehikasveja ja aloe veraa Pringles -tölkkeihin 

Istuta omat aloe veran mehikasvit

Koristele hauskoja lasirulliastioita kuplamuovilla 

Säilytyslaatikko, joka on valmistettu pringles -lasipurkista

Maalaa harjanpidike liidumaalilla ja koristele se kauniisti 

harjapidike, joka on valmistettu pringles -tölkeistä

Ja entä hieno sirpaleista valmistettu adventtikalenteri? 

DIY -adventtikalenteri, joka on valmistettu pringles -tölkeistä

Voit myös säilyttää maalirullan näin 

Pidä maalitela sirulaatikossa

Ja tätä vaihtoehtoa suositellaan enemmän meikkiin 

DIY meikki laatikko pringles tölkit

Suoristimella on tietysti myös Pringles -rooli 

Suoristuslaatikko, joka on valmistettu pringles -tölkeistä

Ja kotitekoiset evästeet on pakattu siihen tunnelmallisesti 

lahjaidea joulu keksit leipoa pringles tina

joulukoristeiden ideoita lahjapakkauksiin

käsityöideoita pringles -tölkeillä keilailu nastat pringles tölkeistä toimistokynän pidike, joka on valmistettu pringles -tölkeistä tinker sirulaatikot halloween koristelu Koristeellinen laatikkopelti sirulaatikosta diy hylly pringles tölkit tyylikkäät säilytyslaatikot käärepaperille tyylikkäät maljakot, jotka on valmistettu pringles -laatikoista tinker vintage -valokuvalahja sirulaatikolla langasäiliö, joka on valmistettu pringles -tölkeistä säilytä lahjanauhat pringles -tölkeissä säilytä hiuskumit pringles purkit Tee oma kaleidoskooppi sirulaatikolla tee kynttilöitä itse pringles tinaa jääkaapin kupin pidike sirulaatikosta muffinssilaatikko sirurasiasta pääsiäinen käsityöt pääsiäispupu tinker asu pringles laatikko pringles tölkit tinker idea maljakko puuhelmet pringles tölkit tinker ideoita pringles tölkit diy kynäpidike ideoita tee pringles tölkit kaleidoskooppi itse pringles tölkit keksit laatikko joululahjaideoita pringles tölkit upcycling ideoita spagettipuuvillapehmusteet, jotka on valmistettu pringles -tölkeistä Ideoita koruliikkeestä Valmista suklaarullan pringles -vuoat pringles -tölkeistä valmistettu kenkäteline Tinker spagetti tölkit siru tölkeistä näppärä säästölaatikko pringles -laatikosta Jatka neulepuikkojen tekemistä

tinker vintage -sokerikahvilaatikko tee itse linnunruokaa Tinker tuulipuku ulos pringles tölkit