Rakenna lasten leikkikeittiö itse – tee itse -ohjeet ja tärkeitä vinkkejä

Lapset rakastavat kokata, leipoa, pestä astioita ja kokeilla äidin suosikkireseptejä. Lasten leikkikeittiö on juuri se paikka, jossa lapsemme voivat toteuttaa sen, mitä he näkevät aikuisissa. Ruokakauppa on yleensä toivelistan kärjessä, koska suositussa roolipelissä isoäidin, isoisän, sisarusten tai samanikäisten ystävien kanssa pienet oppivat pienestä pitäen ymmärtämään muita.

Opit toimimaan ja vaihtamaan, harjoittelemaan aritmeettia konkreettisilla esimerkeillä ja jokapäiväisissä tilanteissa, ja ennen kaikkea hauskaa. Meille vanhemmille tietysti tuskallinen kysymys nousee esille, minkä toiveen täytän lapseni? Leikkikeittiö vai ruokakauppa? Täältä löydät Saris Garagen tekemät DIY -ohjeet: Rakenna kauppa itse Molemmat eivät yleensä ole vaihtoehto, koska emme halua hukuttaa rakkaita lahjoilla, eikä meillä ole tarpeeksi tilaa lasten- tai olohuoneessa. Mutta tähän ongelmaan on myös loistava ratkaisu: itse rakennettu lasten leikkikeittiö, jossa on integroitu kauppa.

lasten leikkikeittiö saris autotalli (4)

Kaunein lahja on tehdä se itse

Kukaan ei tunne lapsiamme yhtä hyvin kuin me, vain me tiedämme, mistä pienemme todella välittävät leikkiessään. Jos rakkaasi haluaa kokata, hänen keittiössään tulee olla suuri keittoalue, jossa on runsaasti tilaa erikokoisille kattiloille ja leikkuulaudoille.

Jos lapsesi on intohimoinen leipomiseen, leikkikeittiöön on integroitava iso uuni ja runsaasti tilaa kakkuvuoille, muffineille, munkkeille ja muille tarvikkeille.

lasten leikkikeittiö saris autotalli (2)

Jos astioiden pesu on hänen suosikkialueensa lasten leikkikeittiössä, niin suuri pesuallas ja paljon säilytysvaihtoehtoja, kuten hyllyt ja ripustimet astioille ja teepyyhkeille, on ehdottomasti löydettävä. Itse rakennetun lasten leikkikeittiön hieno asia ei ole vain se, että voit tarjota pienelle rakkaalle juuri sen, mitä hän tarvitsee kehitykselleen, vaan voit myös mukauttaa leikkikeittiön käytettävissä olevaan tilaan samanaikaisesti. Onko parempaa lahjaa kuin lasten leikkikeittiö, joka on räätälöity ja rakkaudella rakennettu?

lasten leikkikeittiö saris autotalli

Voit helposti rakentaa oman lasten keittiön itse

Tämän puisesta lasten leikkikeittiön etuna on, että voit helposti rakentaa sen itse. Koska kaunis ja helppo rakentaa lasten keittiö, jossa on sisäänrakennettu kauppa, koostuu pääasiassa hedelmä- ja viinilaatikoista, materiaalikustannukset eivät ole suuret ja monimutkaisia ​​asennusohjeita ei tarvita. Löydät yksinkertaiset vaiheittaiset ohjeet alla olevasta videostamme.

lasten leikkikeittiö saris autotalli (3)

Lasten leikkikeittiön rakentamiseen tarvitset vain seuraavat:

  • 4 hedelmälaatikkoa – puulaatikot keskellä (suosittelemme kokoa 50x40x30cm) Täältä voit ostaa vastaavat puulaatikot: Puiset laatikot ja hedelmälaatikot
  • 1 puinen rintakehä (sinun on asennettava keskilauta itse puiseen arkkuun)
  • Useita liimapuupaneeleja (saat ne rautakaupasta; päätä itse, kuinka monta haluat keittiöösi)
  • 1 pyöreä puu takalle (voit leikata sen helposti itse)
  • Tarvitset myös seuraavat työkalut rakentaaksesi lasten leikkikeittiön puusta:
  • Akkuporakone
  • Puu pora
  • Hiomakone
  • Pistosaha tai katkaisusaha

Lasten leikkikeittiö puusta – luova projekti koko perheelle

Kun rakennat lasten leikkikeittiötä, voit joko antaa mielikuvituksesi valloilleen tai luoda sen yksinkertaisten DIY -ohjeidemme mukaisesti. Suunnittelussa päätät itse, missä hyllylaatikoita käytetään, mitkä mitat ovat käytännöllisimmät sinulle ja minkä värinen keittiö tulee olla. Joten voit vastata täysin lapsesi toiveisiin ja toteuttaa unelmasi. Täältä voit katsoa hedelmälaatikoiden hyllyjä: Hedelmälaatikoiden hylly

Jos olet utelias ja sinulla on DIY -kuume, katso vain muutamia kuvia söpöstä lasten leikkikeittiöstämme. Löydät myös kotisivultamme videon, jossa on ohjeet keittiön rakentamiseen. Näytämme myös, kuinka voit helposti tehdä kauniita myymälätarvikkeita itse. Löydät myös luovia ideoita sopivien huonekalujen ja hyllyjen rakentamiseen koko perheelle.

lasten leikkikeittiö saris autotalli (5)