Rakenna oma kenkähyllysi – omat tarpeesi määräävät suunnittelun

Vuosi 2017 näyttää suunnittelun kannalta yksilöllisten tarpeiden vuodelta. Kylpyhuoneita suunnitellaan anteliaasti, huoneistoista tulee tilavampia ja yhä useammat talot saavat parvekkeita tai jopa kattoterasseja. Kaiken kaikkiaan suuntaus on enemmän mukavuutta ja parempaa elämänlaatua.

Ihmisistä tulee entistä järkevämpiä ja ympäristötietoisempia. Kulutus on rajallista ja kestävän kehityksen tavoittelu valloittaa koko maapallon.

Kuulostaa hienolta, mutta vaikka elät kestävästi ja haluat tulla hyväksi roolimalliksi, tarvitset tuoreita vaatteita joka päivä ja sopivan paikan niiden säilyttämiseksi.

rakenna oma kenkätelineen seinähylly

Trend 2017- kalustaminen yksilöllisten tarpeiden mukaan

Yhdessä aikaisemmista artikkeleista käsittelimme intensiivisesti aihetta ”pukuhuoneet” ja myös sitä, miten ne on sisustettu optimaalisesti. Tänään teemme tutkimustamme ja keräämme tarpeeksi esimerkkejä ja ideoita kenkähyllyn rakentamisesta itse.

Monet meistä eivät todennäköisesti tule toimeen kenkähyllyn kanssa ollenkaan, mutta selkeä käsitys siitä, miten lopulta saada unelmiesi yleiskatsaus kaikista kengistäsi, on tarpeeksi arvokasta.

rakenna oma kenkähyllyseinähyllysi vanhat puiset tikkaat

Rakenna oma kenkähyllysi – helppoa

Mutta ennen kuin etsit innovatiivisia kaappeja tai alkuperäisiä suunnittelijaratkaisuja, katso ensin, mitä tilamahdollisuuksia asuntosi tai talosi tarjoaa!

rakenna oma kenkähyllyseinähyllysi tilaa säästävät huonekalut ja aseta pieni tila

rakenna oma kenkätelineen seinähylly tinker langalla

rakenna omat kenkätelineen seinähyllysi tilaa säästävät hyllyt

Räätälöidyt kenkähyllyt ja kaapit

Monissa vanhojen rakennusten huoneistoissa on tilavat käytävät ja korkeat seinät, joihin sisäänrakennetut vaatekaapit ja seinähyllyt sopivat täydellisesti. Tämä vaihtoehto ei yksinkertaisesti ole käytettävissä uusissa rakennuksissa, mutta muut ideat, kuten ulosvedettävät tai taitettavat lokerot sängyn alla tai seinälle, ovat ihanteellisia.

Asunnostasi riippuen ja kuinka monta paria kenkiä sinulla on, voit kehittää oman ideasi omien tarpeidesi mukaan. Voit joko tilata kenkähyllyn, muuntaa vanhan kaapin tai jopa rakentaa tyylikkään kodin kengillesi eurolavoilta.

rakenna oma kenkätelineen seinähylly kaikki kengät

rakenna oma kenkätelineen seinähylly puuhylly

Jos et halua kumpaakaan tai toista ja sinulla ei ole teknisiä taitoja, on silti nopeita ja tehokkaita tapoja majoittaa kaikki kengät.

Yksinkertaisin asia on ruuvata muutama puinen nauha seinään, jolloin voit “paljastaa” suosikkikenkäsi. Muita mahdollisuuksia ovat suositut ja erittäin monipuoliset viinilaatikot, joilla voit ratkaista kaikki tilausongelmat.

rakenna oma kenkähyllyseinähyllysi viinilaatikot hedelmälaatikot

rakenna puusta valmistettu kenkätelineen hyllyhylly

rakenna oma kenkätelineen seinähylly seinälle

Rakenna oma kenkähyllysi. Rakenna oma aito puinen seinähyllysi

rakenna oma kenkätelineen hyllyverkko

Toiminto ja sisustus yhdessä

Vaikka sinulla olisi maailman kauneimmat kengät, niitä ei välttämättä tarvitse nähdä kaikkialla. Siksi esteettinen ja koristeellinen ratkaisu olisi erittäin tervetullut.

Voit työskennellä periaatteen mukaan “tehdä vanhasta uutta”. Ota vanhat tavarat pois kellarista ja muuta näennäisesti käyttämättömät vanhat puiset tikkaat kenkähyllyksi!

Aseta puinen liuska jokaisen askeleen päälle! Tuloksena on merkittävä ja erittäin kätevä hyllyjärjestelmä – vain rakkaille kengillesi!

Rakenna oma kenkähyllysi. Ota esimerkiksi kenkäkauppojen seinähylly

rakenna omat kenkähyllysi seinähylly tilaa säästävät huonekalukengät

Yhdistetyt pyörivät kaapit, jotka tiedämme Ikeasta, ovat erityisen hyvä ratkaisu, varsinkin jos asuntosi on hyvin pieni.

Suosittelemme: aja vain kaupunkiin ja käy siellä hyvässä kenkäkaupassa. Täältä löydät parhaat esimerkit siitä, kuinka saat paljon kenkiä yhteen pienessä tilassa ja häiritsemättä estetiikkaa.

Rakenna oma kenkätelineen seinähylly puu- tai pahvilaatikkoon

rakenna oma kenkähyllyseinähyllysi viinilaatikko

rakenna oma kenkätelineen hylly ROTARY CABINET

rakenna oma kenkähyllysi hengittävä

rakenna oma kenkätelineen hylly vertiklae regale

rakenna oma kenkähyllykaupan seinähylly sängyn alle

Rakenna oma kenkätelinehyllysi vanhoista uusista

Rakenna oma seinähyllysi vanhoista uusista2

Rakenna oma kenkätelinehylly pystysuoraan

rakentaa omia kenkätelineen seinähyllyesimerkkejä

rakenna oma kenkätelineen seinähyllykipsi

rakenna oma kenkätelineen hyllyverkko

rakenna oma kenkätelineen seinähylly tilaa säästävään huonekalukenkäkaappiin

rakenna omat kenkähyllysi seinähylly tilaa säästävät huonekalut

Rakenna oma kenkätelineen mittausseinähyllykenkäteline