Rakenna oma portaasi – luova DIY -idea poikkeuksellisiin puuportaisiin

rakentaa portaat itse puu kaareva muotoilu

Kuinka rakentaa maaginen portaikko itse

Oletko koskaan kuullut puuportaista? Me emme myöskään. Tämä luova idea, jonka esittelemme tänään teille, tulee suunnittelijoilta Thor te Kulvelta ja Robert McIntyreltä. Kun he kaksi menivät lomalle Azoreille, he eivät voineet katsella auringonlaskua esteettömästi.

Syynä oli korkea puutarhan muuri. Lyhyen aivoriihi -istunnon jälkeen he keksivät fiksun ajatuksen muuttaa sisäpihan puu näkötorniksi. Lapsuuden muistot heräsivät ja menneet päivät, jotka olivat täynnä kesäpelejä ja puutaloja, tulivat jälleen tuntuvasti lähelle.

Kiinnitä alusta ensin tukevasti

rakentaa portaat itse diy idea puuportaat

Sieltä tulleista innovatiivisista puuportaista tuli todellinen hitti. Se on luomus, jonka kuka tahansa voi helposti koota. Tämä modulaarinen järjestelmä on suunniteltu siten, että et tarvitse työkaluja ollenkaan. Puut säästetään optimaalisesti. Et loukkaannu tai naarmuunnu. Varsinaiset portaat on valmistettu vaaleasta koivupuusta. Metalliosat on valmistettu alumiinista ja portaiden kuminauhat ja pinnat on valmistettu Neoprene® -materiaalista. Portaikko on tyylikäs, kaareva kierre ja tietysti kaiteet, jotka takaavat optimaalisen turvallisuuden kiipeilyssä. Jopa lapset ovat täällä oikeassa paikassa.

Jopa pisin portaikko alkaa ensimmäisestä vaiheesta

rakentaa portaat itse puu puiset portaat

Suunnittelijoiden mukaan 7 metrin korkuisten portaiden kokoamiseen kuluu kahdella ihmisellä noin 3 tuntia ja purkamisella vain 30 minuuttia. Tällaisilla puuportailla voit kokea tämän lähes sadunomaisen puunlavan maailman läheltä. Voit ruokkia lintuja ja saada täysin erilaisen näkökulman ylhäältä.

Portaat nousevat yksi toisensa jälkeen

Rakenna portaat itse puuvakaat puiset portaat teipit terästä

Piditkö tästä ajatuksesta rakentaa portaat itse? Tässä tapauksessa kyse ei ole vain yksinkertaisista portaista, vaan epätavallisista puuportaista, jotka hurmaavat tyylikkäällä, kaarevalla muodollaan ja kutsuvat sinut epätavalliselle kävelylle puunrunkoa pitkin.

Lisätietoja on osoitteessa: CanopyStair

Jotenkin kaikki toimii paremmin kahdelle

rakentaa portaat itse puuportaat diy

Tyylikäs kaide lisää turvallisuutta kiipeilyssä

rakentaa portaat itse puuportaat puukaide

Puinen kierre sopii hyvin luonnolliseen muotoiluun

rakentaa oma portaikko kaareva muotoilu puuteräs nauhat

Voit myös viipyä mukavasti portaissa

rakentaa omat portaasi puiset portaat heiluva puu

Liukumaton neopreenin ansiosta

rakentaa oma portaikko kierreportaat

Nostalgisia portaita satavaltakuntaan

rakentaa oma portaikko puu portaat kaareva muotoilu