Saris Garage -betonilamppu – Rakenna lamppu itse luovasta betonista

Etsitkö tee-se-itse-betonivalaisinta? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska Christian ja Sari Saris Garage -blogista näyttävät sinulle, kuinka helppoa ja ennen kaikkea kuinka hauskaa voi olla heittää lamppu betonista. Kierrätyskalusteidensa ja kodin tarvikkeidensa lisäksi Sari ja Christian käsittelevät myös betonikoristeluaiheita ja heillä on nyt useita DIY -projekteja, jotka osoittavat, että betonin ystävät haluaisivat omat neljä seinäänsä. Tässä pääset ohjeisiin Betonilamppu Sarin autotallista.

Luova betonikoriste niin pitkälle kuin silmä näkee

Riippumatta siitä, oletko ostoksilla ikkunassa, selaamassa erilaisia ​​asumis- ja sisustuslehtiä tai surffaamassa Internetissä. Betonikoristelu on tällä hetkellä erittäin trendikästä, ja sitä löytyy kaikissa muodoissa ja toiminnoissa. Luovan betonin avulla kaikki kuviteltavat asiat voidaan kaataa muotoonsa. Jos haluat päästä lähemmäksi materiaalia ja kokeilla sen kanssa, tähän on ihanteellinen vaivattava betoni, joka voidaan vaivata kuten mallisavi ja jolla on vielä enemmän suunnittelupotentiaalia.

Saris Garage -betonilamppu (1)

Betonivalaisimemme – betonin ei tarvitse aina olla kylmää

Betoni aliarvioidaan nopeasti materiaalina. Aiemmin sitä pidettiin vain kylmänä rakennusmateriaalina, nykyään se on ehdoton kohokohta omassa kodissasi yhdessä värien tai valon kanssa. Riippumatta siitä, saavatko betonista tehdyt paljaat seinät olohuoneen näyttämään modernilta vai onko koti sisustettu pienillä betonikoriste -elementeillä yhdessä oikeiden asustetarvikkeiden ja värin kanssa, betonin koristelu löytää paikkansa kaikkialla, samoin kuin betonimme lamppu.

Ajatus betonivalaisimen kaatamisesta muotoon kuulostaa täysin jännittävältä, varsinkin kun näet myös kuinka helppoa on tehdä tämä betonivalaisin itse. Täälläkin he pysyivät uskollisina kierrätysideoilleen ja luovan betonin lisäksi pitivät tyhjiä hillopurkkeja jätelasisäiliön edessä ja rakensivat ne taitavasti DIY -betonivalaisimiinsa. Tämän betonilampun rakentaminen itse ei vaadi paljon. Edellä mainittujen jätelasien ja luovan betonin lisäksi tarvitset pyöreän kulhon ja lampun lisävarusteet tai LED -valoketjun. Kiinnitä hillosäiliö kannella alaspäin kulhoon hieman kuumalla liimalla, sekoita luova betoni valmistajan ohjeiden mukaisesti, laita se myös kulhoon ja anna betonimassan kuivua yön yli.

Saris Garage -betonilamppu (3)

Vaihe kaksi voi seurata jo seuraavana päivänä. Poista tämä lampun ensimmäinen osa kulhosta ja täytä kulho uudelleen luovalla betonilla. Lopuksi aseta valmis lamppuosa juuri sekoitetun betonimassan keskelle ja käytä pieniä puukappaleita välikappaleina. Tässäkin koko betonivalaisin voidaan poistaa kulhosta seuraavana päivänä. Anna betonivalon kuivua muutama päivä. Lopuksi leikkaa reikä purkin kanteen ja päästää lampunpidikkeen tai kevytketjun sisään. saattaa loppuun.

Jos sinulla oli pieniä vaikeuksia betonivalon ohjeiden noudattamisessa, se ei ole ongelma. Sarin autotallista löydät yksityiskohtaisempia vaiheittaisia ​​ohjeita ja DIY-videon, jossa Sari näyttää ja selittää kaiken uudelleen yksityiskohtaisesti. Tutustu hänen DIY -blogiinsa täältä www.sarisgarage.de

   Saris Garage -betonilamppu (4)

Saris Garage -betonilamppu (2)