Tallenna upeita hetkiä – laita valokuvat ja elokuvat parrasvaloihin

 Elämän kauneimmat hetket on kuvattu valokuviin ja elokuviin. Aivan oikein, koska loppujen lopuksi nämä erityistapahtumat ja kokemukset ovat useimmissa tapauksissa peruuttamattomia muistoja, joita et halua vain muistuttaa uudestaan ​​ja uudestaan, vaan haluat myös jakaa ystävien, tuttavien ja sukulaisten kanssa. Jotta valokuvat ja elokuvat voidaan järjestää oikein, ei ole väärin käyttää muutamia yksinkertaisia ​​mutta tehokkaita temppuja materiaalin muokkaamiseen ja parantamiseen.

Laita valokuvat ja elokuvat parrasvaloihin

Tallenna upeita hetkiä valokuviin ja elokuviin

Oikeiden kuvien valinta on tärkeää

Kaikki tietävät sen. Häät ovat täydessä vauhdissa ja valokuvia otetaan valokuvien päälle. Jos ammattivalokuvaajaa ei tilata ja kuvaus jätetään harrastusvalokuvaajan tehtäväksi, on erityisen tärkeää ladata kuvat tietokoneelle pian valokuvasafarin jälkeen ja katsella niitä rauhassa suurelta näytöltä.

Ensimmäinen kuvien valinta alkaa tästä. Kokenut valokuvaaja poistaa kameran valokuvat pian laukaisimen jälkeen, koulutettu silmä näkee heti, mikä kuva sopii myöhempää käyttöä varten ja mikä ei. Maallikoiden on vaikea nähdä tätä, ja yksi asia on aina pidettävä mielessä: kun valokuva on poistettu kamerasta, sitä ei enää palauteta. Poistettu kuva on menneisyyttä ja se voi olla ärsyttävää. Joten on parempi vetää kaikki tietokoneella otetut valokuvat ja lajitella valokuvat, jotka eivät täytä vaatimuksia. Nämä voivat olla esimerkiksi epätarkkoja valokuvia, joihin ihmiset ovat sulkeneet silmänsä tai kohdetta ei yksinkertaisesti ole otettu kauniisti. Muita häiritseviä näkökohtia, kuten häiritsevä elementti kuvan taustalla, voidaan kuitenkin parantaa ja optimoida sopivalla valokuvaohjelmalla. Joten älä ole liian hätäinen poistamaan valokuvia, etkä varmasti kamerasta.

Ota upeita hetkiä Ota ammattimaisia ​​valokuvia

Luo elokuva yksinkertaisista valokuvista

Ovatko valitut valokuvat optimoituja, esimerkiksi vaaleistettuja, peitettyjä värikylläisyydellä, onko valon esiintyminen tai varjojen esiintyminen tarkistettu. Asennossaan optimoidut ja suoristetut leikkaukset on tehty tai häiritseviä elementtejä on retusoitu, voit aloittaa ja tämän käsitellyn materiaalin avulla voit helposti ja leikkisästi esimerkiksi Diaesityksen tekijä Macille luo ihana muisto lomakuvista. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen tehdäksesi tämän. Yksittäiset vaiheet valmiiseen tuotteeseen asti on selitetty uskottavasti, joten voit koota oman ja ennen kaikkea ainutlaatuisen kalvon eri elementeistä askel askeleelta.

kaapata upeita hetkiä valokuvia ja elokuvia häät valokuvaus

Videot voidaan myös sijoittaa upeasti

Valokuvat eivät ainoastaan ​​löydä tilaa käsittelyyn, vaan videoilla voidaan myös luoda upeita diaesityksiä ja pieniä elokuvia, jotka voidaan jopa yhdistää toisiinsa. Myös muita elementtejä, kuten voidaan lisätä. Erittäin erityinen tuote luodaan asiakirjojen ja elementtien kokoelmasta. Loppujen lopuksi kokonaistuote on ehdottomasti vaikuttava, eikä sitä pidä pidättää ystäviltä, ​​sukulaisilta ja tuttavilta. Tällaiset elokuvat ovat paras tapa saada kauniita kokemuksia ja Jatka muistojen katsomista olla kykenevä. He eivät menetä loistoaan tai laatuaan, vaan he saavat erityistä arvoa sitä vanhemmaksi.